IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.05.2009 00:04

http://www.pullovesi.fi/katso-video.html

Olen autuaasti jakanut tätä linkkiä. Ja mikä on kiitos: paljastuu, että "Tietoiskun takana on firma, joka valmistaa soodakoneita (joilla tehdään limsaa kotona vesijohtovedestä)." "Ja tietenkin ideana on haitata pullovesibisnestä ja mustamaalata kilpailijoita."

Jes. Perkele.

En silti usko, että tuo vesikamppanja (lukuineen) tuulesta temmattu olisi, enkä usko että puolloveden juomattajättäminen olisi pahaksi, enkä kyllä suosittele soodakonettakaan, vaan ihan sitä vesijohtovettä, suoraan lasiin ja siitä nieluun. Jautaa. Anteeksi selkeästi ilmaisemani puoluellisuus, mutta kuka hullu oikeasti ostaa suomessa pullovettä?! (Minun eksäni... joka tosin oppi kantamaan vesipulloa mukanaan, kun asiasta "pari kertaa" huomautin, pusuja hänelle siitä.)

Niin, itsehän pärjään pari päivääkin juomatta (joskin tulee semmoinen kumma heikko olo, emt ;) enkä oikeastaan muista milloin viimeksi olisin tuntenut janoa - varmaan jonkun mässäilyn päätteeksi. Tai suolailun. Juon kun muistan (toivottavasti useammin...), eikä minulle tien päällä tule kovin äkkiä janon tunne - ja kun siellä ei tiettykään (!) ole vessaa, niin supernopean aineenvaihduntani takia en viitsi juoda tien päällä.

Mutta, ihmisillä on erilaisa juomisrytmejä ja tapoja. Yksi tapa kuitenkin sopii kaikille: ottaa mukaan vesipullon kun lähtee liikenteeseen. Muovipussiin, jos pelottaa.
Niin, ja jos sen heittää illalla pakkaseen, saa seuraavaksi päiväksi koko päivän kylmää vettä - tällöin se muovipussi on must, koska vettä tiivistyy sulaessa pullon pinnalle.
Vaikka minulla ei kyllä ole laukussa mitään minkä vesi tuhoaisi....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.