IRC-Galleria

Salmonman

Salmonman

Everybody here get it out of control

Portal 2Lauantai 06.03.2010 16:07


Tää tulloo päivän myöhäs, mutta paskat siitä :) Portal 2 tulee (kuten koko viime viikko on uumoiltu). Tällä kertaa se ei ole pelkkä kylkiäinen muiden julkaisujen kanssa vaan ihan itsenäinen peli joka ilmestyy jouluksi. GLaDOS ei siis olekkaan kuollut ja chell joutuu taas kiperiin pulmiin jota tämä tekoäly hänelle järjestää. Tällä kertaa tapahtumat luultavasti sijoittuvat aperture siencin ulkopuollelle ja raunioihin (tai toiseen laitokseen, ei vielä ole varmaa) joka näkyy Game Informerin kansikuvasta ja siitä että portaliin tuli uusi lopetus, jossa robotti raahaa Chellin pois raunioiden luota.

Viiden maaliskuuta amerikan aikaan julkaistiin lisää tietoa pelistä, että tällä kertaa Chellin ei tarvitsisi pähkäillä portaalien kanssa yksin, vaan hänen seuraksi liittyy uusi ''yllättävä'' hahmo.

Enempää ei vielä ole kerrottu, mutta GI:n sivulla on Portal 2 paljastus päivämääriä joista seuraava on kahdeksas päivä ja viimeinen kolmaskymmenesensimmäinen tätä kuuta. Toivottavasti myös tässä kuussa olevassa GameDevelopersConfrencessa kerrotaan että P2 mukana tulisi se kauan odotettu episode 3 ;)

GameInformer:
http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/03/05/april-cover-revealed.aspx - Portal 2 julkistus
http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/03/05/Portal-2-For-Two.aspx?PageIndex=3 - Portal 2 co-op julkaisu
http://gameinformer.com/mag/portal2.aspx - Portal 2 tietojen paljastus päivät

Kiinostava uusi lopetus:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.