IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Mah gona tel juu a nais lil stoori:Tiistai 19.02.2008 03:55

Olipa kerran maagisessa ihmemaailmassa muuan paha diktaattori, kuka oti lahjuksia vastaan, sorti, pieri ja sylki kansansa päälle. Hän antoi rikollisten päästä vapaiksi pienellä lahjomisella. Viimeaikoina hän räjäytti oman palatsinsa, jotta saisi tekosyyn mennä naapuri valtioon, jossa teletapit asuivat, kaivamaan kultaa. Kaikki tiesitvät hänen tekevän tätä, mutta kukaan ei pystynyt todistamaan sillä tällä Diktaattori-äpärällä oli vaikutusvaltaisia ystäviä.

Samaan aikaan oli muuan hyvä dikataattori (ironista?), joka oli täysin päinvastainen pahasta Diktaattorista. Hän ei ottanut lahjuksia vastaan (ainakaan mitään muita paitsi käteislahjuksia), antoi etuoikeuksia kansalleen ja ylisti heitä tuontuosta...Oikeastaan hänen kansa ei elänyt diktatuurin alaisena vaan demokratiassa, mutta hyvän Diktaattorin itsepäisyyden takia hän halusi kutsua itseään Diktaattoriksi edelleen (hän oli aloittanu diktatuurista, mutta naiivistisuuttensa takia kansa oli saanut otteen hänen valtakunnastaan ja...Tässä sitä nyt ollaan). Hyvä Diktaattori halusi tuoda Pahan Diktaattorin oikeuden eteen, mutta totesi vain: "Mitä minä voin tehdä? Hänellä on vaikutusvaltaisa ystäviä, joten niin kauan kun he ovat maisemissa, ei ole mitää mitä minä voin tehdä."
Johon hänen neuvonantajansa sanoikin: "Niinpä. Niin kauan kuin he ovat maisemissa ;)"
Hyvä Diktaattori ei pitänyt neuvonantajansa äänenssävystä ja läppäisi tätä hansikkaallaan.
"Ei verilöylyä!" Hän sanoi. "Valtion asiat ovat aina päätyneet verilöylyyn, mutta niin ei tule tapahtumaan, kun minä olne siitä vastuussa!....Vetoomus. Niin me teemme"

Hyvä Diktaattori käyttäeen hyödyksi diplomaattisia taitojaan, suostutteli kaikki Valkoisen Sienitalon tärkeilijät vetoomukseen Pahan Diktaattorin ystävien karkottamiseen ja niinpä, kun hänelleä ei ollut enää vaikutusvaltaisia ystäviä ohjailemassa hänen jokaista liikettään hän keräsi tavaransa ja lähti. Oikeus oli voittanut jälleen! Kunnes Paha Diktaattori tuli takaisin seuraavanapäivänä ja raiskasi koko valtakunnan maantasalle!...Kirjaimellisesti....LOPPU!!!

SIin se nyt oli...Aika laimee tosin, sori siit, mut nyt te rakkaat kuulijat saatte tehtävän:
Tuossa tarinassa oli esimerkkejä; Paha Diktaattori oli vertauskuvallinen oikeasta maailmasta ja teidän tehtävänne on kertoa:

Kuka oli Paha Diktaattori?
Ketkä olivat hänen vaikutusvaltaiset ystävät?
Mikä oli naapurimaa, jossa teletapit asuivat?
Mikä oli Valkoinen Sienitalo?

lollotiloo, keksin seksin ensviikolle uuden tarinan :DD

"I can't believe it, Steven Spielberg himself is making a mmmoovie about me?"

"you gotta' have mmmojo"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.