IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aziz 'Zyzz' ShavershianTiistai 24.01.2012 20:30

Monet ovat kysyneet miksi ihannoin/palvon Zyzziä, kun taas toiset ovat ihmetelleet miten voin ihannoida/palvoa miestä kuka oli narsistinen kusipää

Aion nyt selittää omin sanoin, miksi 'jumaloin' Zyzziä, jottei teidän tarvitsisi enää kysyä

Nuoresta pojasta lähtien olen ollut urheilullinen ja pitänyt painoni kurissa, jonka ansiosta olenkin aina ollut, esim. luokkatovereitani paremmassa kunnossa ja saanut sen ansiosta enemmän huomioa.
Onhan minulla aina ollut pitkän urheilutaustani ansiosta lihaksia, mutta vasta Zyzzin löytäessäni (marraskuun alussa) tajusin, ettei näin ole.

Kroppani oli ns. "hometrained", eli kotikonstein treenattu, mikä piti aivan paikkansa.
Kun näin ensimmäisen kuvan Zyzzistä:
pelkästään tuo yksi kuva sekä yhden lauseen mittainen kommentti, joka pullisteli sanomaa "I'm sexy and I know it" sai mielenkiintoni heräämään heti.

Kuka muka ei haluaisi olla yhtä hyvännäköinen ja itsevarma? (no homo)

Tietenkin siinä kävi sitten niin, että vain pari päivää myöhemmin sain tietää Zyzzin kuolleen lokakuussa.
Onneksi se ei sinä hetkenä iskenyt yhtä pahasti kuin se nyt iskisi...

Mutta en silti ole harmissani Zyzzin kuolemasta, sillä hän jätti mahtavan perinnön jälkeensä minulle sekä monille muille.
Nimittäin todisteen siitä, kuinka vitun luja ihmismieli voi olla kun vain laittaa itsensä kunnolla likoon.
Vain 48 päivää sitten elämäntyylini oli täysin erilainen: söin ja join mitä tahdoin, milloin tahdoin ja kuvittelin että kulutan kalorit illan salibandytreeneissä. Kuinka väärässä olinkaan.

Tarkalleen ottaen joulukuun 7. päivä menin ensimmäistä kertaa salille pitkään aikaan ja keitin ensimmäisen tee veteni.
Vain päivää aiemmin olin nimittäin lukenut Zyzzin haastattelun simplyshredded.comista http://www.simplyshredded.com/exclusive-zyzz-interview.html
joka oli viimeinen pisara elämäntapamuutokselleni.

Käytti Zyzz steroideja tai ei, minua ei pahemmin kiinnosta, sillä olen ikuisesti hänelle kiitollisuuden velassa siitä kuinka muutti elämäni parempaan suuntaan. Syön terveellisemmin, käyn kuntosalilla kolme kertaa viikossa ja minulla on energiaa viisikertaa enemmän kuin koskaan aiemmin.
Voin ymmärtää kuinka joitakin vituttaa suurissa määrin Zyzz, koska ketä ei vituttaisi ihminen, kenen ulkonäkö on saavuttamaton, mutta näille ihmisille neuvoisin ennemmin unohtamaan sen kuinka Zyzz käyttäytyi ja ottamaan oppia siitä kuinka hän eli. (vaikka itse pidän myös viihdyttävästä käytöksestä)

Zyzzin ansiota on myös uuden musiikkigenren löytäminen maussani. Nimittäin techno, house ja trance. Myönnän että aluksi kuuntelin näitä vain sen takia koska Zyzzkin kuunteli, mutta voin rehellisesti sanoa, että nyt olen aidosti alkanut pitämään technosta, trancesta ja housesta.

48 päivää sitten olin myös itsestäni epävarma beta, mutta kaikki salilla käyminen ja syömistavat näkyvät nykyään myös ulkoisesti, koska en ole enää sellainen hiljainen hissukka kuten ennen.

Olen siis vasta bodybuilder in training, mutta aion todistaa itselleni että Zyzzin kroppa oli vain kovan työn tulos, eikä steroidien.

Olen asettanut itselleni puolen vuoden tavoitteen, jonka jälkeen tarkoitus on näyttää isoja muutoksia kehossani ja jos onnistun, jatkan entistä kovemmin ja jos epäonnistun, alan epäillä että olen vain geneettisesti heikko...

Mutta that said, en näe mitään syytä miksi en ihailisi Zyzziä vielä kymmenen vuoden päästäkin, sillä elämäntapamuutos ei ole jotain mikä kestää yhtä kauan kuin nuorison tupakoinninlopettamis lupaukset, vaan se kestää läpi elämän ja näkyy myös ulkoisesti että sisäisesti

Ja vaikka ulkonäköni tähän mennessä on perustunut vain salibandyn harrastamiseen ja yleiseen kuntoiluun, eikä juurikaan aktiiviseen salilla käymiseen, näytän silti paremmalta kuin sinä, so u mad?

PS. sanotaan että kestää vain puolivuotta muuttaa kroppansa totaaliseti oikeilla metodeilla, joten mietippä: miltä todennäköisesti näytät puolenvuoden päästä? Samalta kuin nyt? Vai lihavemmalta? Yksi asia on ainakin varmaa; et ainakaan yhtään sen paremmalta kuin nyt.
Mutta vaivaisen kuuden kuukauden itsehillinnän ja mielenlujuuden jälkeen voisit olla dramaattisesti erilainen. Ja sen jälkeen suuntana ei olisi muu kuin esteettinen huippu






aesthetic_zyzz.jpg



1279290662239.jpg
Aziz3-226x300.jpg


1279040062328.jpg
muistakaa lapsoset: totaali kieltäytyminenkään ei ole ikinä hyvästä. Zyzz tiesi sen
1286998513428.jpg

U MIRIN?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.