IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

brb going overdrive modeMaanantai 07.05.2012 02:49



Voi vitun kullit, olen treenannut päin vittua viimeiset 5 kuukautta! Tai no, en nyt aivan päin vittua mutta paremminkin olisi voinut mennä...

Kiitos attaG:lle Zyzz's bodybuildin biblen linkittämisestä. Se todella avasi silmäni
Eikä sekoittanut vain päätäni mitä kaikki nämä muut bodausfoorumit ja keskustelupalstat ovat tehneet.
Näissä paikoissa tulee niin paljon erilaista tietämystä ja eri näkökantoja ja mikä pahinta, niitä tulee ectomorpheilta, mesomorpheilta ja endomorpheilta, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki neuvovat "absoluuttisen totuuden" miten kuuluu treenata, mutta silti kaikki jättävät huomiotta sen seikan, että jokaiselle vartalontyypille on omat menetelmänsä treenata a.k.a ei ole yhtä ainoaa tapaa treenata

Zyzz's Bodybuidling Bible sen sijaan kertoo kaiken yksinkertaisesti ja ottaa kaikki vartalontyypit huomioon. Ei mitään ns. velitieteilyä vaan kylmiä faktoja.

Täten huomisesta alkaen alkaa uusi minä. Uusi The_Zyzz.
Vasta nyt olen alkanut saamaan pientä vihiä siitä, mitä juuri minunkaltaisen endomorphin tulee tehdä
Olo on kuin päättäisin aloittaa kehonrakennuksen vasta tänään

Toki, onhan minulla ollut poikkeukselliset gainssit jo nyt tässä 5 kuukaudessa kun olen treenaillut vain ristiriitaisilla tiedoilla, mutta voisin olla kuukausia edellä nykyistä tilaani jos olisin lukenut Zyzzin raamatun jo joulukuussa, silloin kuin aloitin.

Nyt tämä vasta meneekin mielenkiintoiseksi kun saan mahdollisuuden ylittää omat mielikuvani siitä esteettisestä fysiikasta jonka tulisin saamaan.

Kaikki kunnioitus miehelle joka vielä kuolleenakin kykenee auttamaan muita ja muuttamaan heidän elämäänsä parempaan suuntaan.
Kuinka monesta muusta voi sanoa samaa?

Rakkaudella The_Zyzziltä Zyzzille<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.