IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

PROMOTION!!!Torstai 16.08.2012 22:27

P-kausi on lopuillaan ja nyt sitä ollaan Kaartin Jääkäreitä, eikä enää alokkaita ja kyseinen ylennys tapahtui oikein juhlavin menoin Helsingin Olympia Stadionilla (mikä ei ollut uusi juttu minulle, sillä itsehän olen 15-kesäisenä juossut siellä 100m koulujen välisissä yleisurheilukisoissa u mirin?)

Mutta Kaartin Jääkärinä oleminenhan ei tarkoita mitään, paitsi että sinulta odotetaan enemmän. Olemme edelleen sangollinen paskaa.

btw. katsokaa tänään uutiset, votte nähdä minut siellä marssimassa. Olen se maastopukuinen siilipää.

Tai itseasiassa älkää katsoko, näyttää varmaan hirveältä. 800 alokasta marssimassa Stadionilla, ruodut eivät pysyneet särmässä, kaikki olivat muutenkin aivan pihalla... tästä syystä: TAAKSE, POISTU!!

Mutta jos katsotte, olen se ensimmäisenä marssivan joukkueen viimeinen mies katsomon puolella. Vittu jokainen vetoketju oli kiinni.

Pakko myöntää: olen hieman pettynyt.
Odotin P-kauden olevan rankempi. En ymmärrä mitä porukka hajoilee?
Kuluneen viiden viikon aikana on ollut vain yksi raskas viikko ja se oli leiriviikko. Muuten olemme vain rötvänneet tai puhdistelleet aseita tai opeteltu sykkimistä aikamääreisiin.
Meillä on ollut vain kaksi marssia, jotka eivät olleet kuin 10km ja koska oma tupa on paras mahdollinen, on siinä yksi syy lisää miksi ihmettelen mm. tupamme sisäistä gonailua... enää kaksi viikkoa ja sitten joudun jättämään heidät.... :/ yhtiä parhaimpia vittuja keihin olen koskaan tutustunut. Melkein tekisi mieli jäädä spolleksi pelkästään sen takia että saisin vielä lollailla heidän kanssaan... mutta ei, on kuunneltava sydäntäni <---- faggot

Oli myös mielenkiintoinen kysely, (AUK:kia silmällä pitäen) joka järjestettiin tupien kesken: oli lista jossa oli jokaisen tupalaisen nimi ja tehtävänä oli antaa jokaiselle tupalaiselleen 1-9, sen mukaan haluaisiko heidät johtajakseen "Kuolemanvaaraa sisältävässä tehtävässä". Yhdelle oli annettava 1 ja yhdelle 9.
Yksi äijä tuvastamme sai kaikilta 9 (mukaanlukien minulta) ja se olikin aivan selviö, mutta yllätyksekseni sain huomata että sain kaikilta muilta 7-8 pistettä =)
Rehellisesti sanoen en osannut odottaa sitä.
Tämä oli hyvä juttu myös sitä varten, että tästä sai pisteitä tuleviin Aliupseeri- miehistö(tarkka-ampuja)valintoihin.
Jos en pääse tarkka-ampujaksi, menen Aliupseerikouluun vuodeksi... ja sitten RUK:kiin.

...No ei vitussa...

mutta näin meidän kesken: en olisi antanut kenellekkään yhdeksää pistettä, ellei olisi ollut pakko.
Vaikka tupamme jäbä, joka kahmi täydet pisteet, onkin auktoriteettinen, valitettava tosiasia on myös se, että hän on läski ja huonokuntoinen. Toki nostaa penkistä 180kg ja olisi tulevana viikonloppuna painonnoston MM-kisat, joihin ei valitettavasti lähde, koska ei intin takia ole päässyt treenaamaan, mutta itse en ainakaan arvosta pelkästään sitä jos tietää tilanteessa kuin tilanteessa mitä tehdä, mutta jos ei ole fyysisesti kykenevä näyttämään esimerkkiä, kannatukseni kyseisen henkilön johtajuuteen tipahtaa ainakin puolella

Mutta nyt jos puhutaan hetki vakavasti... tämän päiväinen kyseinen tilaisuus oli itseasiassa loistava esimerkki siitä mitä sotilaana oleminen on. Sotilaana oleminen on illuusion luomista siitä, että olet tappaja.
Jos pystyt noudattamaan käskyjä orjallisesti, etkä kyseenalaista mitään, olet täydellinen sotilas.

Mutta sotilaana oleminen ei ole sitä, että taistelun keskellä pystyt kantamaan harteillasi haavoittuneen 90 kiloisen kaverisi pois turvaan ja että sinulla on hyvä fyysinen kunto.
Tällaiset ominaisuudet eivät ole sotilaan meriittejä, siinä missä se että ehdit pedata sänkysi annetussa kymmenessä minuutissa.
Enkä nyt ole edes sarkastinen.
Mutta onhan se ymmärrettävää, että saat enemmän kiitosta siitä, ettet koskaan ole myöhässä aikamääreistä, kuin siitä että juokset coopperissa 3200m, sillä jokainen kykenee vähän sykkimällä, tehdä pinkan ja punkan 10 minuutissa, mutta jokaiselta ei voida vaatia yli 3000m kahdessatoista minuutissa.
Aivan kuten jokaiselle pystyy opettamaan, mitä tapahtuu kun käsketään "käännös vasempaan, päin", mutta jokaiselle ei pystytä opettamaan miten pitää hermonsa oikeassa tulitaistelussa.
Tämän takia on helpompi kouluttaa joukkonsa marssimaan, kuin sotimaan.
Koska onhan se myönnettävä, että särmästi marssivasta sotajoukosta tulee väkisinkin janssonit housuun

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.