IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Armeija on paras. Ja lastentarhaSunnuntai 07.10.2012 02:56

Kiinnostus paukkupatruunoina: Hylsy
Kiinnostus pinkkoina: Tyhjä jäkki
Haluan pois tästä keilahallista.
Minulla kesti koko P-kausi ja n. kuukauden verran E-kaudestakin tajuta että haluan pois täältä. Siis intistä.

Joku voisi nyt kysyä, että gonahdinko? No en, because I am not a faggot. En vain näe armeijan pystyvän tarjoamaan minulle mitään elämältä. Olisi tekemistä IRL:kin...
Sitäpaitsi haluan sexy-ass hiukseni takaisin. Kuljen lomilla hupparissa koska tunnen itseni niin alastomaksi. Vaikka ei siinä sinänsä mitään vikaa ole, sillä jengihän makaisi nähdä minut alasti.

Jos jotain hyvää täytyy keksiä, niin armeijassa on hyvät liikuntamahdollisuudet. SIksi ihmettelenkin miten täällä näkee yhä läskejä. Eikä kaikki läskit edes ole Kuljetuskomppaniassa.
Pääsen joka päiva salille. Ilmatteeksi. Kuinka vitun siistiä se on? Nauttikaa 100€ kuukausimakuistanne S.A.T.S:issa, homot.

Ja koska armeijassa on vittumaista bulkata, pääsee myös jokapäivä lenkille cuttaamaan.
Jos joka viikko intissä olisi samanlaisia kuin tämä viikko, silloin voisin jäädä tänne asumaan. Minulla oli nimittäin joka päivä omatoimista liikuntaa, eli gymiä ja lenkkiä 08:00-13:00 ja vain 4h ohjelmaa. Sitten illalla pystyi rötvätä ilta-vapaiden aikaan, kun normaalisti omatoimista urheilua pääsee harrastamaan vasta 18:00-21:00

Siinä siis ne ainoat hyvät puolet.

Ja voitte kuvitella nyt kun mielenkiinto on nolla ja joku sinun ikäisesi pitsanaama tulee pomottamaan, niin kiinnostaako?

Kävin frendini luona sairaalassa viime lomilla, kuka oli jäänyt lastauslavan väliin ja jonka lonkka ja jalat olivat murtuneet ja vatsalihakset valahtaneet lonkan tasolle. Ei pysty kävelemään normaalisti puoleen vuoteen, eikä juoksemaan vuoteen. Ennustettu n. kahden vuoden täysitoipumisaika, jonka aikana molempien jalkojen lihakset surkastuneet täysin, niin että näyttäisi kuin ei olisi lihasta ollenkaan.
(yksikään ei sitten kirjoita tähän: "voimia ystävällesi!!! ;((((<3)

Panee miettimään, että elämässä on ehkä tärkeämpiäkin asioita kuin armeija... kuten esteettisyys ja sick vittuna oleminen. Kuva liittyy myös

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.