IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paljo pena? :-DDSunnuntai 25.11.2012 03:29

Lopen kyllästyneenä tähän iänikuiseen kysymykseen olin tehnyt päätöksen tämän viikon alussa että aion, ensimmäistä kertaa elämässäni, kokeilla paljonko näistä tykeistä oikein irtoo.
Viime keskiviikkona siis, kun meillä oli omatoimista liikuntaa keskellä päivää, päätin luikkia salille silloin kun siellä ei ollut ketään ja iskeä mahdollisimman paljon rautaa tankoon. Otin yhden tupakaverini varmistajaksi.

Halusin tehdä tämän eepisen testin yksin sen takia, koska minusta on aina ollut noloa nähdä joku sikaniska puntilla jolla on levyjä tangossa niin paljon että se jo vääntyy mutkalle ja joka sitten vetää yhden toiston teurastettavan tapaan huutojen saattelema ja jonka jälkeen poistuu salilta mäkkiin bulkkaamaan vähän lisää sillä fiiliksellä ku olisi juuri keksinyt parannuksen polioon.

JOTEN 27 minuuttia viettäessäni aikaa peilin edessä hokien itselleni: "I'm the motherfucking Zyzz.... I'm the motherfucking Zyzz..." tunsin viimein olevani valmis tuhoamaan.

Koska normaalisti teen 60kg:llä sarjoja (8-12 toistoa), minulla ei, rehellisesti sanoen ollut aavistustakaan paljonko mahtaisin nostaa, joten päätin aloittaa varovasti 70kg, mutta olin selvästi aliarvioinut voimani, koska sellainenhan rimpulapaino lähti ylös kuin vammainen makuupussista.

SIIS LISÄÄ PAINOA BEIBI

Tässä vaiheessa käynnistyi treenimontaasi feat. Gagnam Style (?????)

joka sisälsi 80kg, 85kg, 90kg, 95kg ja... KYLLÄ! 100kg! En todellakaan uskonut että nostaisin sen verran koska teen sarjoja suhteellisen "pienillä" painoilla.

No mutta, miksipä jäädä sataan kun voimia tuntui vielä riittävän?
105kg:ssä rintalastani oli murskautua, mutta uhkasin varmsitajalle paskovani sen kissan päälle jos tulee väliin "I got this" ja niin siis meni 105kg...

Vitut laitetaan vielä 5kg lisää!!

Nyt tiedän miltä tuntuu synnyttää, joten älkööt yksikään nainen tulko asiasta enää avautumaan, sillä olen kokenut sen tuskan... mutta se oli sen arvoista! Koska nyt voin antaa vastauksen kaikille sunnuntaibodareille, ketkä tulevat kysymään "paljo pena?"

Mutta päivän päätteeksi sillä ei ole vittuakaan väliä paljonko penkkaa. Ainut millä on väliä on olla esteettinen ja sitä ei millään 200kg yhden toiston sarjoilla + 15min salilla saavuteta.

Vitut penkkipunnerruksesta, brah

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.