IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

VuosipäiväPerjantai 07.12.2012 00:38

Tänään tulee kuluneeksi tasan vuos (365 päivää), eli Aliupseerikoulun aamukasojen ikimorttien verran tunteja siitä ku alotin kuntosalil olemukseni parantamisen ja jatkoin säännöllistä ja kurinalaista treenausta.

Tässä on tulos:


U MIRIN SON?

...ye u mirin

Paras vitun päätös mitä oon ikinä tehny! Kiitti Zyzz<3

Nyt täytyy vaan keksii jokin keino millä juhlistaa tätä merkkipaalua... olisiko baari-ilta ristiriidassa kaiken sen kanssa, minkä vuoksi olen taistellu salilla? Probably not.

Vai pitäiskö kattoo Zyzz-videoit koko viikonloppu samal ku vedän kreatiinii ja toisel kädel piikitän horkkaa pakaraa? Probably not.

Mut yks asia on kuitenki varma: näytin kaikille vihaajille ja ulisijoille ja ylilaudan ikineitsyeille! Sanoin niille että "commer på mig brur" ja ne commas ja vastaanotti perseraiskauksen mun taholta

Mut ei tää vielä mitään, Zyzzil meni neljä vuotta päästä siihen mihin se pääs, joten mul on viel kolme vuotta aikaa saada Zyzzthetics

Parasta kuitenki on se, et ainaki muutama jannu kuluneen vuoden aikana on ottanu mun häröilyistä esimerkkii ja saanu pientä motivaatiota muuttaa myös omaa elämäänsä.

Mut kaikista parasta on se, et ku katot mua, sit katot poikaystävääs, sit katot mua uudestaa, sit taas poikaystävääs, mietit vaan: " mikset sä voi näyttää tolta!"

U mad?

...ye u mad

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.