IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

d<jöodj[FILE ERROR]f<sä<kmPerjantai 04.01.2013 04:35

Oh god it's that time again... puolenyön jälkeiset järjenjuoksut, joiden kanssa en kuitenkaan voi mennä nukkumaan ennen ku olen saanu ilmastuu mielipiteeni (raivoni) niistä.

Ja tämän viikon aihe on: Teinisuhteet ja mitä niistä yleisimmin seuraa

Olin 4chanissä /SOC/:ssa ja muuten vaan lurkkasin suomalaistenki boardien keskustelui ja yleisimpänä topiccina tuli vastaan miesten sikamaisuus, ettei niihin voi luottaa ja maailma olis parempi ilman meitä. No ensinnäkin: ketkä on ollu kuuluisimpia taidemaalareita kautta historian? miehet.
ketkä on parhaita keksijköitä?miehet.
Ketkä on parhaita raiskaajia? miehet
ketkä on parhaita sarjamurhaajia? miehet
Ketkä on on alottanu verisimmät sodat? miehet
ketkä on todennäkösimpiä syypäitä ydinsotaan? just niin.
No se siitä, pointti tuli varmasti selväks.

No okei, okei, kai pitäis pyytää anteeks naisilta tota äskeistä, vaikka en sitä tee. Vittu mis mä olinkaa. Ainii.
Kuten sanoin, tänää tullu vastaa noit hullui exii, jotka vannoo ettei ikinä enää seurustele ja et vaikee luottaa enää kehenkää ja yhyy vittu... mut kyl pitäis sen verran tajuta et ku ryhtyy seurustelee 16-kesäsenä jonku samanikäsen pojun kaa, ni turha alkaa suunnittelee viel siinä vaiheessa häitä. inb4 "ollaa oltu yhes jo 14-vuotiaist saakkaa :DDD:D"

Useimmille seurustelu on pelkkä statussymboli, kuten työpaikka, oma kämppä tai oma auto.
Tän takia jengi hakeutuu seurustelemaa aivan liian junnuina, ku ne kerran jyysti toisiaa Maken bileis eikä tienny mitä se nyt tarkottaa, ni niiden mielest paras vaihtoehto on sit alkaa seurustelee ja tehä siit Faceook-virallista tajuamatta et se oli vaa kokeilua, niin ku sen ikäsen teinien kuuluuki tehdä.

Täst tuleeki yks surullinen tarina mieleen yhest kaverist kenet tunsin (not me though lol)...
Se oli ollu aina epävarma forever alone virgin siihen asti kunnes täytti 19v. Sit kerran se tapas mukavan tytön joka suostu panee sitä. No, ne alko tietenki seurustelee. Mitäpä lottootte miten kävi suhteen, jossa toisen osapuolen eroottisin kokemus vastakkaisesta sukupuolesta oli kädestä pitäminen? No tää jäbä sai vähä itsevarmuutta ja tajus ettei se haluu jäädä jumittaa tähän yhtee naisee, vaan nyt sille yht'äkkiä tulikin kotibileet ja viina kuvioihin. Se eli periaattees parissa kuukaudessa kaiken sen mitä sen olis kuulunu elää viimeset 5-vuotta, kuten normaalin teinin. No voitte kuvitella et jossain vaiheessa sen mielestä oli hyvä idea käydä vieraissa päättämättä nykyistä suhdettaan ja lopulta kohtas ero ja vitun vihanen exä.

Ite seurustelin viimeks 17-vuotiaana, mut mussa sentää oli miestä sanoo sille muijalle et sori beibi, tää meijän juttu ei toimi u mad?
Koska 17-vuotias siimaveli ku olin viel sillon, mua häiritsi jatkuvasti ajatukset ohikulkevist naisista, et millast olis harrastaa vihasta seksii niiden kanssa ja päästellä eläinääniä. Joten vittuako mä tollases tilantees hengaan muijan kaa, ku tiedän et se koko suhde on yks vitsi enää siin vaihees, vähä niin ku sun rasvaprosentti

Joten jos tiedät, että ajattelet enemmän kyrvälläsi kuin aivoillasi, niin ku 90% miehistä, (ja olet naurettavan komea), niin elä villinä ja vapaana, kokeile uusia asioita: aasialaista, latinoa, punapäätä, blondia, meksikolaista, brunettea, toista miestä (no homo) ja kun olet tarpeeksi kokenut (vanha, ruma ja läski) mene russianwives.comiin ja osta sieltä nainen joka kelpuuttaa sinut ja mene sen kanssa naimisiin Cape Hornissa, ainoassa paikassa jossa laki sallii teidän epäpyhän liittonne :)

Mitä vittua olen juuri kirjoittanut

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.