IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Salihirmut vol. 2Sunnuntai 17.02.2013 21:57

Ja nyt jotain vähän kevyempää äskeisen vastapainoksi, ettei kenellekkään tule huono omatunto.
Viimeksi kun tein tällaisen, olin no-gainer siimanoobi OMNIA:n kuntosalilla, opiskelemassa vasta miten oikeaoppinen hauiskääntö tehdään. En osaa sitä vieläkään.

Siis nyt kun on yli 200 aamuu takana (applause) ja vielä 31 edessä, on tullut aika tehdä nykyisestä salistani ja sen kävijöistä lista... vaikkei ketkään koskaan tulekkaan korvaamaan vanhaa kunnon OMNIA:n salin Tarzania, Pohjoisen Karhua ja Aasian Tiikeriä.

Harmi että tänne Alkatraziin pystytettiin uusi trendikkäämpi kuntosali, kaikkine moderneine salipyörineen ja Leg Press 2013:neen, joka houkuttelu yli puolet vanhan salin kävijöistä pimeälle puolella hylkäämään perinteet.
Mutta meikäläinen tykkää salinsa testosteronilta löyhkäävinä, sylkyämpärit jokaisen laitteen vieressä ja peilejä kaikkialla.
Onneksi oli muutama bro, ketkä olivat samaa mieltä ja uskollisina vanhalle gymille jäivät (oikea syy oli, että halusivat jäädä mirraamaan quadsejani)
Ja nyt ainaki sadan salikerran jälkeen vakiocrew on muodostunut ja seuraavaksi teen listan heistä:

Mohikaani-Mortti
estetiikka: 6

Vaikkei se mikään alokas enää olekkaan, koska ne ylennettiin pari päivää sitten kjääkeiksi, mutta tiedättehän te vanhat aamukasat: once a mortti, always a mortti.
Eli ulkomaalaistaustainen herrasmies, joka salee pystyisi vääntämään kaltereista ilmapalloeläimiä, jos koskaan lomilta 2 min myöhästyessään joutuisi viettämään yön C3:n putkassa.
Mirraan käsivarsia, mutta muuten voisi tiukentaa koko kroppaa.

Serious Sam
estetiikka: 5

Ei koskaan puhu kenellekkään, ei koskaan hymyile, aina popit korvissa. ei koskaan ole päästänyt edes yhtä HNGH-äänähdystä ku on tehny viimestä reppii.

Pizza Delivery
estetiikka: 8

mahdollisesti sukua Serious Samille. Aina katse maassa, on kuin ympärillä ei olisi ketään muita. Mitä eroottisimmat venytysliikkeet (no homo). Mitä esteettisyyteen tulee, antaisin 9, mutta armoton pizza-naama, joten pakko pudottaa pykälä alaspäin... Kroppa onkin täysin eriasia. Rasva% varmaan 8. Uskomaton lihaskestävyys. Vetää 10 000 leukaa lämmittelyiksi. Mirraan

Umppa-Lumppa
estetiikka: 6

uhkaa usein jäädä purkkatahraks kengänpohjaa, ku ei sitä vaa huomaa.

Horkka-Henri
estetiikka: 9

kersantti. Saaren isoin mies. Possibly on the pills. vitun vihasen näkönen kun tekee tiukkaa sarjaa. Mirraan salaa 50 metrin etäisyydeltä, koska lähempää pelkään tuhoutuvani pelkästä paineaallosta, joka syntyy Henrin vetäessä toistoja. Tarkkaillessani etäämpää samalla kun olen vältellyt katsekontaktia, olen oppinut muutamia RHP-liikkeitä itsekin.

Katon Naarmuttaja
estetiikka: 7

Nimensä mukaisesti pää naarmuttaa katosta maalipintaa, kun seisoo selkäsuorana. Cardio-mode enemmän kuin shredded sick cunt

Estetiikka-Emmi
estetiikka: 10

Tää voi olla vaan viina joka puhuu tai sit se, et intis on jatkuva taistelukiima päällä, mut I'd plow that 'till sixth of july. Dat perse. Dem reidet. (no omega). Kaikkee miltä naisen kuuluuki näyttää. Mut vaikee keskittyy omaa tekemisee sillon ku miss Emmi in da club. Pari jätkää on kuollukki ku on keskitys herpaantunu ja jääny penkkitangon alle

The Chosen One
estetiikka: 7

ihan nätit rasvat, mut jäljes lihasmassas. Vaik mieletön inner strenght, vetää hulluil painoil ollaksee sen kokonen bro. Nyt poika sitä prodee.

the_Zyzz
estetiikka: max level

U FAKIN JOOOOOCY

(voi olla et jotain avainhenkilöit unohtu, updateen huomen)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.