IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

I FUCKING LOOOVE BULKINGSunnuntai 03.03.2013 19:22

(tää postaus ei todennäkösesti kiinnosta sua a) jos omistat pillun ja kaks paria tissejä, b) jos sua ei estetiikka ginosta)

Bulkkaus on parast ja piri

Oon yrittäny kerää painoo viimesen kuukauden ajan ja onnistunu siin yllättävän hyvin huolimatta kotiuttamis cooppereist yms. lihaskuntotesteist.
Vaaka näyttää 6kg enemmän ku helmikuun alus, vaik olisin pystyny 12kg siivilissä ja jos ois ollu enemmän rahaa käytös...
kesä lähenee huimaa vauhtia, ainaki reserviaurinko ruskettaa jo ;)
Sen vuoks kireyttäminen alkaa taas maanantaist lähtien... isoks osaks sen vuoks et kahen viikon hajoileminen leiril, eli bulkkaamisest tulee käytännös mahdotont, joten sen aikana menetetyn painon takii voin ihan yhtä hyvin alottaa suoraa cuttaamisen jo nyt... mut myös sen takii koska vitut 'kesäkunnosta'! Täytyy näyttää hyvält vuoden ympäri, sen takii en voi vetää mitää 3kk monster bulkkii!

Mut haluun vaa sanoo sen et bulkkaus on siitäki eeppist, et voi syödä vähä rennommin. Ei tarvi mennä itkee suihkuu jos hairahtaa kerrran McDonald'sin drive-inin kautta himaan! Se on jopa suotavaa.
Pääsee lepuuttaa kunnol mieltä lisäämäl ruokavalioona pari mäkkikeikka viikos ja vaik yhen pizzaperjantain ja voi tehä sen kaiken hyväl omatunnol!
Eriasia jos oot muutenki vitun löysä sohvaperuna joka ei edes omista lenkkareit, mut ku tiedät et kaikki nää kalorit tukee sun lihaksii sit ku alat taas cuttaa ;)

Vaik jotkut podarit on sitämielt ettei yhtää roskaruokaa bulkkikauden aikana, a.k.a "clean bulk", I disagree.
Tärkeintä bulkkauksen aikana on kalorit, ja parhaiten niitä saa roskaruoasta, vaikka epäterveellistä se onki, sen takii sitä ei saakkaan vetää överiks, koska vaik lihaxet kasvaaki 8000 kcal enemmän ku 4000kcal, mukana tulee vitusti bodyfattii. Hyi saatana. Mut vaan sen verran et mieli pystyy rentoutuu.

Toinen yleinen virhe on ettei bulkkikauden aikana harrasteta ollenkaa urheiluu, koska pelätää painon putoovan.
Mut ei se massan lisäys siit yhtää kärsi jos syöt sen 3000-4000ckal päiväs ja käyt salil vähintää 4x viikos... urheilu parantaa sydäntä, joka on kuitenki tärkein lihas kaikista. Heti rintalihasten, hauisten, vatsojen ja pakaroiden jälkee.
Plus, cardio vetää tehokkaasti keltast rasvaa turpaan, mut jättää lihasten kasvun rauhaan
Eli Do It faggot, but don't overdo it

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.