IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

...ohjelman Jenni Leväsvaara:

Ja mitä itse ohjelmaan tulee, aion nyt purkaa sen koodin.
Neljäs jakso tuli ja meni. Ensiks haluun sanoo et must se on erittäin laatuohjelma ja ansaitsee mun kaiken arvostuksen, koska siin ollaan hyväl asial.

Mut se on myös erittäin yksinkertanen kaava, jolla ei voi mennä pielee.
Tiedä sit onks se Jennin oma kehittelemä formaatti, ainaki siin on paljo yrityksii mukana mut anyway...

ensiks tavataan kahvin merkeissä ja jutellaa diibadaabaa, eli sen minkä kaikki jo tietääki: nyt laitetaa ton sun paremman puoliskos selluliitit höllymää seitsemäs viikos! Annetaa pari kirjaa, muutama pilleri ja joku hassu video auttamaa alkuun.
Sit jätetään pariskunta kolmeks viikkoo hyödyntää niit vinkkei. Siis pariskunta jotka on täysii amatöörei. Toinen on itsehillinnän omaamaton vätys ja toinen vaa plain vätys, koska on ylipäätänsä päästäny kumppaninsa tohon kuntoon. Ja sit toisen pitäis suddenly omata valmentajan rooli, eli tietää kaikki oikeet liikkeet, tietää ruokavaliosta, olla innostava, olla kannustava ja huutaa muutaki ku "jaksaa-jaksaa" ja ennen kaikkee olla armoton.
Tää kaava voi viel jotenkI kuten toimii suhteessa, jossa mies on se koutsi, koska miehel on jo valmiiks enemmän auktoriteettii ja uskottavuutta ja urheilu on miehen veressä, mut laita koutsiks joku 40 kilonen kosmetiikka-alan opiskelija and you're bound to be fucked.
Joten tottakai tää kolme viikkoo on pelkkää pelleilyy, kunnes Final Boss appears: Jenni Leväsvaara.
Jenni kertoo pariskunnalle miten ne on tehny asiat päin vittuu, sen minkä katsojat jo tietääki.
Tästä vast se treeni alkaa, eli periaattees laihdutukseen on aikaa neljä viikkoo.
Tähän mennes jokanen osallistuja on onnistunu pudottaa sen 15kg vähintää ja voittanu kybätonnin, mut minkälaisii gainsseihin päästäiskää jos Leväsvaaran Jenni tulis jo ekan viikon jälkee ruoskii! mmm... Jenni ruoskan kans... 15cm piikkikorois....

anyway, sit viimeset kaks viikkoo menee läskileiril, jossa ne suurimmat gainssit tapahtuu.
Ei voi ku mirrata, koska siel ne on pelkästää oman mielenlujuutensa varassa ja tähän mennesä ne on kaikki onnistunu ja lopuks tavataa viimesen kerran ihanan Jennin kans ja paljastetaa saaks koutsi illal sitä kuuluisaa vai joutuuks se eka kierittelee sen jauhois löytääksee märän kohdan.
SItten monta man tearsia vuodatetaan koska gainssit on hurjat ja pari saa 10 000 jotka mies sijoittaa huoriin.

Mut oon funtsinu tota Jennin osuutta täs. Näyttäytyyks se tosiaan vaa kerran koko seittemän viikon aikana? Koska sillon vois sanoo et pariskunta tekee 80% koko prosessist, joka on tarkotuskin, et ne laihduttaa ite ilman jotai ammattilaisii kokoajan häärimäs ympäril, mut sillon herääki kysymys, tarvittaisko tos edes Jennin kaltast keulakuvaa koko ohjelmalle? Vai voisko vaa joku kameramies antaa pari kirjaa ja kahvakuulaa ja that's it. Sit ois vaa pariskunta pääosassa.
Mut se 45min on kyl sen arvost et pääsee näkee 5min Jennin persettä, joka on tiukka ku 7-vuotiaal.

PS. voivoivoi ku omast suvust löytyy kohdehenkilö joka sopis ku tissi fetissiin tohon ohjelmaan, mut sen mies on niin tossun alla ettei se oo edes hauskaa ja tappais sen, jos edes mainitsis ilmottavansa sen tohon ohjelmaan :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.