IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

School's out for summerMaanantai 06.05.2013 17:50

Nyt ku oon armeijast palannu taas opinahjoon täysillä, alkaa taas ideat lentelee siihen mallii et watch the fuck out mate.

Tänään oli Yhteiskunta- ja elämäntieto-oppia ja hyi helvetti. Pelkkä nimi on jo sellanen et 'ammu mua kiveksiin'.
Olen todella kateellinen niille ihmisille ketkä tunnista riippumatta pystyy keskittymää jonku koulutetun kurpan puheesee luokan edessä, vaikka sitä jauhamista kestäis kaks tuntii putkeen.
Nää samat ihmiset on kyl yleensä myös niit keillä ei ole mitään erityistaitoja tai mielenkiinnon kohteita, paitsi koulutusjärjestelmän hyväksymät äidinkieli, matematiikka yms yms.

Meidän tän päivänen maikka ainaki opetti siihen malliin et sen suun edes ois voinu kuivata kätensä...
mitä ne niille oikee opettaa siel pedagokisis tutkinnoissa?
Ehkä niiden pitäis uudistaa opettajiensa koulutusmetodit 2000-luvulle, I mean, olihan se erilailla sillon ku ne oli kouluikäsiä, ku ei ollu nettii ja xboxii ja angry birdsii.

Teini-ikä on sitä ihmisen vaarallisinta ja myös merkittävintä aikaa, jollon alkaa vaagina kiinnostaa ja omat tulevaisuuden haaveet hahmottuu. Ei sillon ketää huvita istuu jossai luokas jos ei ilmastointi toimi ja kuunnella jotain tyyppii joka kysyy onkse koskaa kertonu Woodstockista?
Tai 'opiskella' ainetta joka ei liikauta omaa penistä mihinkään suuntaan.

Ite opin yhdys sanat ja kirjotus taidon vast yläasteen jälkeen, ku innostuin ITSE lukemaan ja kirjottamaan, ilman et joku pakotti mua siihen.
Tottakai se nykyään tuntuu naurettavalta, miksei saanu joka äidinkielenkokeesta tai historian- tai uskonnonkokeesta edes 8-9 ku nyt tiedän uskonnoista ja historiasta niin paljon.
Se ei johtunu laiskuudesta, vaan siitä että jokainen ihminen tahtoo olla vapaa tekemään mitä haluaa, eikä jonkun käskevän mitä kuuluu tehdä.

Joten tää on kaikille teille keit ollaa sorrettu huonojen koulu-arvosanojen takii tai ketkä ootte tuntenu ittenne tyhmiks koska ette osaa matikkaa.
Te ette ole tyhmiä tai laiskoja, te haluutte vaa luoda oman näkösenne tulevaisuuden, ilman koulujen apua

Kouluissa menestyjistä tulee lakimiehiä, lääkäreitä ja insinöörejä...
Koulujen ulkopuolelta tulee urheilijoita, näyttelijöitä ja laulajia...
Mut en silti ollenkaan vähättele koulutusta, varsinki koska se on niin hyvässä jamassa meillä, joten osatkaa myös arvostaa sitä fuckers!
Suomi ja Ruotsi on yhtii harvoist Euroopan maist jois on täysin ilmanen kouluruoka...
Sanon vaan et koulutus ei ole välttämätön menestykselle... paitsi ellei sulla ole mitään erityisosaamisia. Sillon kannattaa opiskella :D ja lujaa :D

But no worries coz we're all gonna' make it brah<3

a man asks the trainer: 'I want to impress that girl over there, which machines should I use?' The trainer replies: use the ATM outside the gym'

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.