IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

EvoluutioPerjantai 12.07.2013 02:56


Kuvassa olet sinä 10 000 vuoden päästä. Tai paremmin sanottuna sinun lapsenlapsenlapsenlapsenlapsen x vitusti-lapsi.

Ja kuvan botox kuvaa naisten evoluutiota plastiikkakirurgian yms kehittyessä.

u mad?

Tos on mun luomus siit miltä me tullaa näyttää tulevaisuudes ja kaikki mun teoriat perustuu faktoihin, joten kyllä, voit soittaa vaik heti Tieteen kuvalehteen ja kertoo niille cunteille et kyllä, yks sick cunt IRC-vitun-Galleriast ratkas ihmiskunnan evoluutiokehityksen ja teidän täytyy nähä enemmän vaivaa apurahanne etee. Homot.

Ensinnäki huomatkaa pituus - NBA up in this bitch!
Kautta historian, ihmiskunnan keskimääränen pituus on kohonnu kokoajan ja se jatkaa kasvuaan yhtä nopeempaan tahtiin.
parituhatta vuotta sitte iso mies oli 170cm ja vaan parisataa vuotta sitte 180cm oli pitkä.
Viikinkien berserkit oli jotain tätä luokkaa. Ja nyt meidän aikana pitkä ihminen on 190cm ja jotkut, ketkä on syntyny neekereiks korispallo persees, venyy jopa yli kahteen metriin. Kelatkaa. KELATKAA SANOIN!

Toinen fakta, vaikkei se kuvasta käykkää ilmi, on erikoisen pitkä ikä.
Tääki on todistettavis meidän menneeltä evoluutiokäyrältä. Ei ole edes kovin pitkä aika ku jengi tipahteli keskimäärin 40-vuotiaana. Pääosin tautien takii, mut vaik olisit selvinny läpi elämäs ilman malarian malariaa, 60v. oli jo fossiili jota oltii tunkemas elävänä arkkuu koska ei haluttu uskoo et se ois yhä elos.
Ja nykyää keski-ikä on 80v. 10 000 vuoden pääst se on iisisti 200. Sitäki saa kelaa kaikes rauhas.

Sit karvattomuus. Koska ihmisten keskimääränen kehonkarvotus on vähentyny radikaalisti evoluution aikana, alkaen aina apinois-* siis siitä ku Jumala loi Aatamin ja Eevan ja varsinki nyt ku melkee kaikki (seksikkäät ja esteettiset) sheivaa, meidän geneettinen koodi huomaa tän ku se ajattelee "no voi vittu mikä siin on ku aina ku yritän kasvattaa vähä sänkee tohon haara-alueelle, se leikataa pois? Kai sit on vaa parempi ettei sitä kasva enää ollenkaa :("
Ja tuskin ketää haittais vaik kaikki kehonkarvat sädetettäis vittuun. srsly. Paitsi ehkä joitain homokommuunin bear-miehiä.

Onks kalastusluvat kunnos? Veli?
Tuhansien vuosien pääst ei oo enää esteettisiä bodareita, ei fitness-malleja, ei kehonrakentajia, eikä myöskään läskejä.
Koska fyysinen työ harvenee ja robotit täyttää ne paikat ja kaikki motorisoituu, porukka veltostuu ja niiden lihakset surkastuu.
Mut koska tää terveystrendi jatkaa kasvuaan seuraavien tuhansien vuosien aikana, kukaa ei enää syö epäterveellisesti ja näin kukaa ei pääse lihoomaan. Joten plus-minus-nolla bro.

Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna ja Nicki Minaj alotti tän uuden muotitrendin ja teki esinahkoista tehtyyn hameeseen pukeutumisest siistii, joten 10 000-vuoden pääst T-paitoi ja farkkui käyttää enää vaa nolot kaappimannet.

Nykyää kaikki värjää hiuksiaan, admit it bro, mut viel se ei oo ongelma. Mut jossain vaihees se riistäytyy käsistä ja meidän päänahas on niin paljo kemikaalei et ne syöpyy pään sisää ja vaikuttaa meidän geneettisee koodii ja parin tuhannen vuoden pääst kaikki syntyy kaljuina ja pysyy myös kaljuina.
Toki voitais käyttää peruukkei, mut koska se on jo osa meidän evoluutioo, peruukkien käyttö olis sama ku nykyää joku tunnustais pelanneensa joskus Wowii.

10 000 vuoden pääst ku teknologia on edenny shit just blew my mind-tasolle, ei oo enää kännyköitä, ei pelikonsoleita, eikä tietokoneita. Sen sijaan ne on istutettu jokasen pään sisää. Pieni mikrosiru joka sisältää sen kaiken tarvitseman datan. Tästä syystä, koska kaikki on jatkuvasti pelaamas jotain pelii, kirjottelemas blogei galtsus ihan ku ne olis tärkeit tai kattomas pornoo tai selailemas kännykkänsä sovelluksii ja koska se kaikki tapahtuu pään sisäl, koko maailma on ihan derp 24/7.

Tulevaisuudes kaikki rodut sulautuu white master raceen ja on vaan yks rotu nimelt, no... "white master race"
Mut vaik nyt raiskaukset ja murhat on all-time low ja TV:ki on siellä mihin se jätettii ku palataa lomalta, ei koskaan hyvää ilman huonoa: 10 000-vuoden pääst kaikil on ihan vitun pieni muna.

Joten, miten olis parikymment ydinvoimalaa, jois työskentelee TET-harjottelijoit koska meidän tulevaisuus on muutenki fuck'd?
19538.gif

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.