IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

On vaan kaks asiaa mitä en voi sietää: Facebook-päivitykset ja läskit.

Okei, pitäis varmaan sanoo "saamattomat ihmiset" tai "laiskat", koska läskeys on täysin ulkonäköseikka ja en haluu tuomita ketää laardiperset vaan sen hetkisen kuntonsa perusteel ku se lyllertää vastaa kadul, koskaa ei voi tietää mikä elämäntapamuutos-prosessi sil ois meneillää.

Mul on sellanen periaate, etten koskaa vihaa ketää tai tee pilkkaa kenestäkään asioiden perusteel joihin ne ei pysty ite vaikuttaa, eikä kenenkää muunkaa pitäis.
Älä vihaa ketää sen takii et se on neekeri, ellei se raiskaa sua. Älä tee pilaa kenestäkää jos sil on pieni muna tai pienet tissit.
Tollasten shittien kustannuksel pilaa tekeminen kertoo sun omast heikkoudestas aika paljo, ku et keksi etkä osaa paneutuu sen vikoihin ihmisenä.
Kaikki ihmisten viat tulee niiden luonteesta.
Ei kukaa oo vittumainen sen takii et se on kuuro, se on vittumainen sen takii koska se on perseestä.
Ja vaik joku oliski katkeroitunu ihan saatanasti sen takii ettei sen faija koskaa ostanu sille mopoautoo ja haluu nyt kostaa koko maailmalle, älä muistuta sille siit mopoautost, vittuile mielummin siit miten heikko ihminen se on ku antaa tollasen asian vaikuttaa psyykkeeseensä.
Sama juttu vähä pahemman asian kaa, jos ois menettäny jalkansa eikä pysty enää pelaa futista, ei oikeuta silti ryhtymää persepääks. Mielummin diilaa asian kans ja itke ittes unee, ku et teet omist ongelmistas muidenki ongelmii.

Fyysisyyskää ei oo mikää vittuilun aihe. Et voi sanoo kenellekkää et sun pitäis olla lihaksikkaampi, sun pitäis olla pidempi, sun pitäis olla lyhyempi, mut voit sanoo "sun pitäis olla laihempi".
Kukaa meist ei synny läskinä. Se ei oo meidän geneettises koodis. Vaik joillain meist lähtökohdat on vähä huonommat, esim. koko suku on amerikkalaisii red neck pikaruoan palvojii, mut se ei silti riitä syyks.

Eri asia jos joku kyrpävarikko esittelee tissejää netis, sillon sitä saa ja pitääkin dissata.
Muaki saa tulla haukkuu siimaks ja mikki hiireks, I don't mind, come at me. Tiedän pelin hengen. Ainut ero on vaan et en anna vittuakaan koska u got nothin on me ;)
Mut on ihan turha tulla sanoo mua rumaks, koska en oo koskaa väittänykkää olevani naamaesteettinen lols.
Fyysisist puutteist on ok huomauttaa jos ne tekee tyylillä. Kaikki mikä synnyttää lolsia on ok.
Jos meet vaa sanoo faktat faktoina "oot ruma" niin se kostautuuki vaa ja tekee sust perseenrei'än. Mut jos keksit jonku hauskan tavan ilmaista sen niin GO FOR IT.
Eli jos keksit jonku hauskan tavan sanoo mua rumaks ni anna tulla, todennäkösesti kiitän sua, ellei se mee liian henkilökohtaseks, jolloin kirjotat sun profiilii capsil "kato peilii" ja laitan sut Mustalle listalle <--- voittaja.

Noniin ja mitä tulee läskeihin; se on asia joka on täysin omas kontrollissas, sille ei löydy mitää tekosyytä. Paitsi jos saat sil elokuvaroolei ni it' okay.
Läskeys on täysin itseaiheutettuu, eikä mikää "sairaus" ihan kuten masennuskaa ei oo mikää sairaus. Lääkärit on vaa keksiny sen sairaudeks et sais sun kaltaset faggotit tuhlaa rahaansa lääkkeisii sen sijaa et voisit vaa ottaa peukkus pois perseestäs ja kohdata ongelmas ku mies ja sanoo "u mad" ja sit veni vidi vici.

Ja kuten kaikki itseaiheutetut ongelmat, en voi mitenkää kunnioittaa sellasii ihmisii. Läskeys tulee #1:nä mun vähiten arvostamien asioiden listalla koska se on vastakohta kaikest siit mitä yritän ite olla.
Pahimpia on ne ketkä yrittää väittää olevansa ylpeitä mursuja. Ei ne oo. Se varjostaa niiden jokast päivän aktiviteettii, mut ne on vaa liian läskei tunnustaaksee tekevänsä mitä vaan päästäksee fittii kuntoo. Eikä edes tarvi olla fit, kunha et oo läski. Kunha edes yrität. Arvostan ketä tahansa joka yrittää kehittää itseään, oli se sit rankan treenin tai opiskelun kautta, mut kunha et oo tyytyväisenä omaan status quo:hon, varsinkaa ku useimmil ihmisil se status quo on aika surullist lampailuu:

-herää töihin/kouluun
-tee töitä
-tule kotiin
-ota päiväunet
-ole koneella
-mene nukkumaan
-repeat

tl;dr älä tee pilkkaa asioista joihin ihmiset eivät pysty itse vaikuttamaan ja läskeist ei oo muuta hyötyy ku wing maneina iskies naisii et omat pisteet nousee[/b


nää kommentit on täydellinen esimerkki siit miks ihmiset suhtautuu fitteihin vihamielisemmin ku läskeihin.
-Elämä on jatkuvaa kumppanin ettimist, admit it bro. Kaikki mitä tehää on pillun vuoks. Tähän voisin heittää jotain kliseetä et käyn salil vaa itteni takii, joka seki on totta, mut se joka sanoo ettei käy salil naisten takii, valehtelee. Fitit koetaan uhaks koska ollaan ravintoketjun huipulla. Me ollaan saalistajii, kaikki muut on saaliita. Ollaan geneettisesti lupaavempii jälkikasvui ajatellen, mut kukaa ei hikeenny läskeist, koska ne ei oo uhka kellekkää.
Tän takii läskeihin ja rumii on helpompi tutustuu ku kauniisii ja komeisii.

*UPDATE*

Ootteko huomannu yhen jutun?
Ette tietenkää koska ootte no-gainer betafaggottei, mut siis joka viikko tiedemiehet ja tutkijat löytää uuden syyn miks sun ei pitäis hävetä läskejäs ja miten sun ylipainos on täysin poissa sun omasta kontrollista.
Jos sun ÄO on yli 200, kuten mulla, ymmärrät et tää on täysin kusetusta.
Eiks ookki jännää, miten läskeydest on tullu "sairaus" vast viimesten muutamien vuosikymmenten aikana, ihan kuten aidsista, mut ero näiden välillä on se, et aids on aina ollu olemassa, sitä ei vaan oltu löydetty.
Aids kreisibailas Afrikas jo pimeel keski-ajal, mut läskeydest sairautena ei ollu tietookaa missää päin maailmaa, koska se ei ollu viel ongelma.
Sit tuli McDonald's ja KFC ja maailmanväestö paisu ku vesi-ilmapallo ja tietenki se keksitään sairaudeks, et 3,5 biljoonaa ihmistä sais keinon puolustella itse luomaansa helvettiä, eikä pahottais mieltään.
Mut homman pitäis mennä siten, et laiskuusnimetään sairaudeks, koska se on se joka niitä läskejä tuottaa pitämää roskaruokaketjui voitokkaina.

u mad? Brah?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.