IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Project OmegaLauantai 03.08.2013 05:00

AUTHORS NOTE* ennen ku alatte lukemaan rakkaat homot, haluun huomauttaa teitä, varsinki koska tän blogin ilmestymisen ympäril on ollu niin paljo hypee; jengi kyselee kokoajan koska se tulee, tuleeko se jo, onko se jo tullu, tuleeko se nyt???
Haluun huomauttaa et tää on vaa yks vitun blogi, vähä tavallist erikoisemmal juonel. Tää ei poista maailmast nälänhätää, eikä matkusta ajas taakseppäin murhaamaa Aatu-setää, jotta Holokausti saadaa kumotuks.

Joten lukekaa tää sellasenaan ku se on, don't get ur hopes up ja kaikil on hauskempaa.

Kesäkuus alus alotin Project Omegan, jonka tehtävänä oli tuhota kaikki Gallerian betat ja hiiret ja koska oon aina ollu man of the people, lupasin postaa tulokset tänne, blogiin, and as always, OP delivers.
Vaikkakin aiempaa tarkoitettua myöhemmin, koska materiaali jota mulle keräänty, oli vaan niin herkullista, etten pystyny lopettaa ja mun oli lypsettävä viel vähä pidempään.

Näit keskustelui oli kirjaimellisesti miljoonia I shit u not, joten kaikist vaikeinta täs projektis oli valita parhaimmat ja seksikkäimmät mansikat kakusta ja yrittää puhuu ku joku vammanen kasuaali. Toivon silti et mun laaduntarkkailufiltteri oli edellee toimintakykynen ja valitsin oikeet keskustelut tähän blogiin, koska Gallerian blogeil on vaan kymmenen kuvan raja, jouduin kikkailee aika paljo et sain kaikki keskustelut mahdutettuu kymmeneen kuvaan. Yks vaihtoehto ois tietty ollu tehä monta blogia aiheesta, mut se olis rikkonu huomattavasti tän postauksen kokonaistesteettisyyttä.

Project Omegan ainut tarkotus ei ollu vaa trollaa paskat ulos näist hermanneist, vaan myös vähä näpäyttää niit ja kertoo niille miten päästä eroon autismistaan. Ja ennen kaikkee miten alottaa keskustelu jonku sun kaa täysin eri liigas olevan, minkä useimmat tuntu ajattelevan olevan mahdollista. Vaik oot vittu pyörätuolis, etkä oo koskaa edes suudellu naista. True story.

Sit Project Omegan viimenen tarkotus oli näyttää naisille, minkälainen valta teil on näihin miehiin. Ei välii haukutteko niit pienimuniks, rumiks, läskeiks, ne ei suutu. Ne ei suostu menettämää hermojaan, koska menettäis samal myös pillun. Tai näin ne ainaki kuvittelee.
Koko idea alun perin lähti kaikist teist naisist, keille ollaan ikinä tultu ehdottelemaan, ettekä oo osannu vastaa muuta ku "öö ei kiitos :D" Teil ois loputtomat servaus ja trollaus mahdollisuudet, pystyisitte antaa mojovan opetuksen sille seuraavalle neckbeard hylkiölle, joka kuvittelee tosissaan et alatte sen kaa seksisuhteesee. Mut valitsette olla boring cunt farts. Niin mun oli pakko tehä jotain.

Ja sitten asiaan: useimmat teist on varmasti näide vajaan kahen kuukauden aikana törmänny käyttäjään nimimerkillä _vikky_ ;D (insert _Vikky_:n profiilikuva tähän - sry, kymmenen kuvan limitti täynnä fag. Mut käykää äkkii kattoo, pidän sitä profiilii pystys viel hetken)
Kaunis eikö? Sana hallussa eikö? Täydellinen paketti eikö? Perhaps too perfect...
No nyt tiedätte totuuden, joten lienee aiheellista sanoa:Pitemmittä puheitta I give to you: Project Omega, jotta voit rauhassa nauraa muiden hiireydelle ja olla onnellinen, ettet se ollut sinä. Vai olitko?

Enjoy cunt

PS. kaikki yksityiskommentit copy pastetaan julkisiksi
ehkä teen joskus part 2

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.