IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Neutral cuntsKeskiviikko 28.08.2013 19:38

Miks te ootte kaikki neutraalei vittui?

Neutraali vittu on henkilö, joka pyrkii elää elämäänsä erottumatta massasta, eikä toivo herättävänsä toiminnallaan minkäänlaisia voimakkaita tunteita kanssaihmisissään.
Neutraaleilla vituilla on kyllä omia mielipiteitä, mutta ovat aivan liian betoja tuodakseen niitä esille julkisesti ja sen sijaan valitsevat käyttäytyä sellaisen muotin mukaan, joka ei jätä minkäänlaisia jälkiä muihin ihmisiin tai koko maailmaan.
Neutraali vittu saa orgastista tyydytystä itselleen täysin tuntemattomien ihmisten imartelusta, koska ei tiedä mitään muutakaan keinoa saada sosiaalipisteitä ja toisin kuten Valkoritarit, Neutraali vittu ei puolusta ainoastaan neitojen kunniaa, vaan kaikkien kehitysvammaisten, jotka keharoivat netissä tai irl argumentoiden: "luuletko et oot ite jotenki parempi ihminen?"
Neutraali vittu yrittää kaikin keinoin välttää sosiaalisia selkkauksia ja pelkkä ajatuskin siitä että joku netin randomi ajattelisi pahaa hänestä, puistattaa.
Neutraalit vitut eivät ole kuitenkaan täysin toivottomia idiootteja, sillä he kyllä tunnistavat paskan kun sellaisen näkee, mutta koska eivät halua herättää mitään oikeita reaktioita tai tuntemuksia kenessäkään, niin mieluummin kuin huolellisesti selittäisivät kohteelle minkälainen perseenreikä hän on, Neutraali vittu imartelee tiensä hänen sydämeen, koska valeystävyys on parempaa kuin oikea ystävyys

Copy pastettu Wikipediasta hakusanalla hylkiöt

Neutral cunttei on kahdenlaisia:

Miehiä, ketkä epätoivosesti yrittää tuhota vaaginaa ja ottaa kantaa jokasee jonku gangan kirjottamaa tyhjänpäiväsee blogii mis ei oo mitää varsinaist sisältöö, mut nää kuitenki kommmentoi jotain missä ne osottaa olevansa samaa mieltä, vaikka olis täysin erimieltä, eikä puutu sen kirjotuksen vammasuuteen kuten pitäis.

Tai sit naisii, ketkä on eläny koko elämänsä kuplassa eikä tiedä mitää pahasta maailmasta joka ympäröi niitä ja jotka näkee kaikki ihmiset tasa-arvoisina (ei me olla, esim. mun elämä on arvokkaampi ku sun) ja sen sijaan et sanois jotain kehittävää, ne sanoo vaan jotain tyylii: "tsemppiä!" johon se toinen vastaaa "kts"
ja ku se tulee seuraavan päivän kysyy: "muistatko ku sanoin sulle eilen tsemppiä?" ja se toinen vastaa: "lol no?"

Ite oon mieluummin se kusipää ketä kaikki vihaa ku se nice guy ketä kukaa ei muista.

Yritän vaa sanoo et lopettakaa se syövän imeminen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.