IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Cometh hither, brotherSunnuntai 06.10.2013 20:25

Joskus mua kyl hävettää edustaa ryhmää josta 99% on syntyny ilman toista aivonpuoliskoo ja toinen puoli on mätä.
Ja puhun nyt Zyzzfageist.
On yks asia idolisoida jonkun toisen elämäntyyliä ja haluta olla kuin se ja noudattaa sen esimerkkii, mut on toinen asia haluta olla se ja perustaa koko elämänsä samoille arvoille.
Vaik Zyzz on Michael Jacksonin jälkee hienoin ihminen ketä eli ja noudatan sen ideologiaa lähes kaikessa ja pidän sitä ihmiskunnan evoluution huippuna, mut en silti hyväksy sen polttamist ja pidän sitä dumb cunt dyelinä koska se oli tervakeuhko, kaikest siit muust fitnesselämäntyylist huolimatta.

Mut tähän mennes lähes kaikki Zyzzfägit ketä oon tavannu, on saanu mut tuntee suurta myötähäpeää.
Ne on ihan tosissaa niiden come at me bro, u mad, jelly, mirin juttuen kaa, vaik niiden suurin idoli kehitti noi jutut pelkästää tukemaa omaa stereotypiaansa.
Nää Zyzzfägit ei osaa ajatella omillaan, vaan on sitä mieltä ettei juo alkoholia "koska Zyzzkää ei juonu", eikä siihen niiden päätöksee vaikuta ollenkaa esimerkiks se et alkoholi tuhoo terveyden?
Ihmettelen ettei nää juniorit oo viel siirtyny kaman vetämisee, koska Zyzzki snorttas. Ei taida viel olla tiedos vai? Lurk moar bro's.

Sit kaikil näist on kielioppi syntymättömän apinansikiön tasolla; välil ei ota edes selvää mitä vittuu ne yrittää sanoo ku lauseet tulee ihan vääräs järjestykses ja välimerkkei laiminlyödää etc etc etc.

Mul on vaa yks Zyzz mate jota arvostan. Se mirraa Zyzzii ja haluu elää kuten se, mut samal osaa puhuu muustaki ku saleilusta ja parsakaalista ja sen sanavarstoo kuuluu muutaki ku "u mirin?"

Step up Zyzzfags









Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.