IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

KykykilpailutPerjantai 13.12.2013 02:55

Matka jonka kuljet, on tärkeämpi kuin päämäärä - Wolfang Amadeus Mozart 1904-1953

Nyt tulee tilitys senki betahinuri, joten varaa paljo hiilihydraattii et jaksat viimesee sanaa asti, aight bro?

Elikkäs nämä fuarkin talent show't, jotka tappaa luovuuden ja pilaa omaperäsyyden ja lupaavat kyvyt.

Oikee tapa menestyy on olla lahjakas ja sit verel ja tuskal hyötyy niist lahjoistaa kovan yrityksen kautta, mut nää vitun kykykilpailut luo 90% tarvittavast ympäristöst kilpailijoille.
Lupaan et 100% tänki vuoden Idols-kilpailijoist ei ois kukaa lyöny läpi jos ne ois vaa lähettäny demovideon jollekki tuottajalle. Koska kaikki se tapahtuis suljettujen ovien takana, eikä mikää velvottais sitä tuottajaa tekee sopimust sen kans... toisin ku Idolsis, jossa pitää olla niit läskei ja finnisirkuksii ja sosiaalisesti erkaantuneit, vaan koska te tyhmät lampaat haluutte nähä niit siel et voitte samaistuu, jolloin katotte sitä sielutont ohjelmaa ja Jone Nikula voi tänäki iltana syödä voileipänsä välis satalappusia.

Jos haluu menestyy, pitää kokee vastoinkäymisisii ja elämän täytyy olla yhtä kurjuutta siihen asti kunnes lyöt ittes läpi ja voitat the game of lifen. Vast sillon sitä osaa arvostaa oikeella tavalla.
Mut se ei tee hyvää kenellekkää et tuut valmiille lavalle, sulle annetaa mikki kätee, laulat jonku toisen sanottamaa biisii ja sul on jo heti kaikki äänentoisto yms valmiina pelittämäs ja sit alat vaa määkii.
Sitten jos hupsistakeikkaa käykin niin et pääset jatkoon, siit eteenpäin kaikki maksetaa sulle: lentolippu jatkoesiintymisii, hotellihuone, ilmanen ruoka, sut stailataa, sulle kerrotaa mitä pukee päälle, miten pitää hiuksii. Ja edellee teet sitä samaa koko kisan ajan; laulat covereita mut täl kertaa yrität vaikuttaa vähä enemmän tunteellisemmalt ja muistat kertoo biisin jälkeises haastattelus et tää oli omistettu sun kuolleelle mummolle ja kaikki vammaset no-gainerit äänestää.

Hyvä irl esimerkki siit miten voi käydä jos kaikki pedataa sulle valmiiks ja sun aivotyöskentelyki hoidetaa sun puolest, on Justin Bieber.
Se mitä oon siit kuullu sillon ku se ei oo kostuttamas 11-vuotiaiden pikkuhousui laval, on kaikkee muut paitsi hyvää tai kunnioitettavaa. Justin Bieber räjähti julkisuutee liian nuorena, eikä todellakaa omast ansiostaan. Sellasen on pakko sekottaa pää ja niin on tainnu käydäkki.
Bieberin pahin vastoinkäyminen urallaa on flunssaan sairastuminen tai et keikan lipputulot tuottiki 2 milj. vähemmän ku se ois halunnu.
Justin fucking Bieber, kuten moni muu samanlailla suosionsa saanu, ei tiedä mitää elämästä tai mitä rankka duuni tarkottaa.
JB ei päätä mitä se pukee päällee, se ei päätä miten sen kampaus laitetaa, se on pelkkä sätkynukke. Mut tätähä sen fanit ei pysty hyväksymää koska omg sehä on Justin fucking Bieber!
Wuts dat? Justin sanottaa omat biisinsä? pffft nykyää riittää ku teet yhen biisin mis otat kantaa kehitysmaiden kärsimyksii ja hittilistojen top 1 seuraavat 12 kuukaut on taattu.
Sanon tähän kuitenki myös sen et kaikki te jotka naureskelette Bieber homovitseille yms. ootte myös perseestä ja teiän huumorintaju on 6-vuotiaan tytön tasolla.
Justin Drew Bieber on vaa ylimielinen lellitty kakara, joka ei edes käy salil. That is all.

Sit takasin siihen mitä tulee rankkaan työntekoon, jossa käytän esimerkkiä Beatlesia, vaik se liian yliarvostettu bändi onki, mut silti ei varmaa löydy parempaa yhtyettä joka voi todella sanoo ansainneensa suosionsa...
Ennen Beatlemaniaa, sillon viel ku Beatles oli suht tuntematon bändi, Lennon ja kumppanit soitti Hampurissa yhteensä n. sadan tunnin verran biisejään, jopa siin määrin et ne joutu käyttää yht adrenaliinin kaltast huumetta, et ne jakso soittaa läpi monta yötä putkee. Bieber taas postas videon youtubee ja Scooter Braun bongas sen siit lol
Mut vaik Beatlesil on vaa pari tosi hyvää biisii ja loput on sellast hissimusiikkii ja sillonki pitää olla kevyes pilves et niit pystyy kuuntelee, niil on silti mun loputon rispekti

Steroidit on ku kehonrakennuksen kykykilpailu. True, ne auttaa sua etenee, ehkä jopa sellasii saavutuksii mitä et koskaa natuna sais, mut samal ne muuttaa sua ihmisenä. Jos otat roinaa, et voi enää väittää olevas sama ihminen ku olit ennen. Tuut aggressiivisemmaks. Sun koko persoonallisuutes muuttuu ja ties mitä.
Ja sillon kuuluuki kysyy iteltään et kumpaa arvostaa enemmän: sitä matkaa jonka kuljet ja joka vie pidemmän aikaa ja saa sut itkee ja harkitsee itsemurhaa, mut lopulta pysyt omana itsenäs vai nopeita tuloksii ja kaiken saamista hetkessä, mut muutut ihmisenä väärään suuntaan?

Ja nyt mee salille, faggot

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.