IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

This sickens meMaanantai 30.06.2014 21:01

ootteks ikinä miettiny miten teiän vanhemmat on onnistunu pysyy niin kauan yhes? Tai miten teiän isovanhemmat on pystyny olee monta vuosikymment samas suhtees?

No ehkä se voi johtuu siit et niiden seurusteluaikoina ei ollu twitterii tai tinderii tai facebookii tai WhatsAppii tai Kikkii tai instagramii mis on toinen toistaa paremman näkösii ihmisii jatkuvasti esillä tykkäämäs sun statuksest ja jutuist ja osa niist jopa seuraa sua tai on sun "kavereina" joiden kaa saatat puhuu useit kertoi päiväs ja vaik se saattaa tuntuu vaa harmittomalt jutustelult mut heti ku sun suhde käy vaikeeks ni noiden "harmittomien" keskustelujen luonne saattaa muuttuu dramaattisesti: "lol miks jaksaisin enää kattoo tota joka unohti mun nimipäivän ku tääl twitteris on tää henkilö X joka aina favee mun selfieit ja kommentoi nokkelii juttui mun twiitteihin ja tän kaa meiän convot on ihanan kasuaalei"
No tottakai sen kaa pystytte juttelee ilman turhaa draamaa koska teil ei oo mitää henkilökohtast tunnesidettä toisiinne, teiän tekemisenne ei liikuta toisianne, koska ette välitä toisistanne!
Ihmiset ketkä ei riitele ei välitä, simple as that.

Ja ehkä viel pahempaa on se, miten asioist ei nykyää edes vaivauduta puhumaa niiden korjaamiseks, koska some on tehny ihmisten tapaamisen liian helpoks: "miks haluisin yrittää puhuu ton kaa ku oon atm sille vihanen, puhun mieluummin tän kaa tääl whatsappis koska sen kaa me ei ikinä riidellä", no toistan taas: ette tietenkää riitele, koska ette välitä toisistanne tunnetasol, jolloin reagoitte kaikkeen sen toisen sanomaan hälläväliä-asenteel.
Mut miettikää vastaava tilanne ennen some-aikakautta: "miks haluisin puhuu ton kaa ku oon atm sille vihanen, lähetän mieluummin tän kirjekyyhkyn täält Turust tonne Espoosee mil kestää pari päivää päästä perille"
Täs tilantees oli pakko selvittää asiat sen kumppaninsa kanssa, eikä vaa paeta ongelmaa somen jännään maailmaan ja hakee lohtuu sieluttomist imartelukommenteist.

Mun henkilökohtanen mielipide on se, et joku voi olla paremman näkönen, hauskempi, sosiaalisempi ja älykkäämpi ku sun kumppanis, mut jos se ei välitä tietää just millasena haluut kahvis aamulla, mikä on sun lempiväris, mikä sun paras lapsuudenmuisto on, tykkääks enemmän hedelmä- vai salmiakkikarkeist, ni kaikki sen se muu yolo ja swag on ihan yhtä turhan kanssa.

Nykypäivänä ku suhde ajautuu karille me voidaa vaa kirjautuu sisää ja vetää päät täytee valheellist välittämisen ja arvostuksen tunnetta.
Me luodaa oma arvomme värikkäiden kommenttien ja privaviestien varaan, joil ei todellisuudes oo mitää syvyyttä samal ku se ainut henkilö joka rakastaa sua sillonki ku sun kuvas ei oo filtterii tai käytetty blurrii ja tykkää sust sillonki ku oot hankalimmillas, eikä vaa sillon oot mukava takas ni se jää vaihtoehdoks ja koko muu maailma joka näkee vaa mitä fyysisii ominaisuuksii sul on tarjota tulee prioriteetiks.

Joten älkää pls kadottako näköpiiristänne sitä mil on oikeesti merkityst koska jahtaatte sitä jokä vaa näyttää hetken mielijohteest olevan kivaa tai koska sen seura on sitä mitä saatatte kaivata just sillä hetkellä, mut ette myöhemmin.
En sano et ihmisen kuuluis ryhtyy vaa kerran suhteesee elämänsä aikana eikä koskaa erota, mut jos erootte, sen pitäis johtuu siit et sust tuntuu ettei tää suhde oikeesti etene mihinkää ja sua ei kohdella siin suhtees tasavertasesti, eikä sen takii et jollain toisel on parempi huumorintaju tai paremman näkönen.
Ihmiset ei oo iPhonei joit vaihellaa uudempaa kiiltävämpään malliin joka kuukauden välein.

Kirjotin tän koska tuli taas vähä aikaa sit muistutus miten sosiaalinen media on sokassu ihmisten todelliset tunteet ja tehny suurimmist oisist ihmisii pinnallisii ku paska ja saanu ihmiset ihastuu vaa siihen ihastumisen tunteesee, ei siihen ihmisee itseensä, ku tinderis joku 6v kihlois ollu muija alko juttelee mulle vaan koska sen yks juhannus oli menny vähä penkin alle



"Mun piti olla tääl vaan yks päivä, mut sit tosiaan tuli juhannus = Mun piti olla tääl vaan yks päivä, mut sit tosiaan tuli yks ryppy rakkauteen ja aloin samantien rakentelee uusii siltoi sen varalt et vanha sortuu, mieluummin ku näkisin vaivaa pitääkseni nykyisen kasas"

Ja TÄMÄ, on #1 syy nykypäivänä 100% eroille

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.