IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

huhhuh olipas taas keissii lauantai-iltana!

Oltii possen (mä, Niko, Neea, Saara) kaa matkal kotibileisii, ku meilt tuli jotai puoltusinaa nistei kysyy röökii, johon kunnioittavasti vastattii ettei ole.
Parin sekunnin pääst kuultii meiän takaa "noil vasikoil on meiän röökit!" ja käännyttii kattoo että mitäs vittua ni siihen oli kaks niist harpannu metrin päähän sen näkösinä et meinaa karata päälle.
En tiiä mis niko oli sitä putelii pitäny jemmas mut jostai perseenreiästään se vetäs pippurisumutetta ja heitti täyden lastin molempien naamaa.
Nisti #1 otti täyden vaikutuksen ja alko karjuu "mä en nää mitää blaaaagrhgrhrhgh" ja naama oli täynnä räkää ja muit kasvojen limaeritteitä, nam.
Mut nisti #2 vaa sano: "sä et osunu, et vittu osunu! Nyt te kuolette!" Ja samas lausees vetäs 5 metrisen rambomoran vyöltään, sellasen joka ollaa tarkotettu mammuttien metsästyksee...
Vilkastii vaa toisiamme nikon kaa ja sanoin "juokse" ja lähettii ranaa täysii ja ainaki 4 niist lähti meiän perää.

Nyt oli kaikest siit salicardiost hyötyy ku jätettii armotta piripäät kalkkiviivoille...kunnes niko kompastuu ja kaatuu!
Menin full panic mode ja mietin vaa et onks ny every man for himself vai jäänks vetää last standit ja kuolee marttyyrina, mut onneks niko ei jääny pitkäks aikaa kompuroimaa vaa pinkas uutee juoksuu ku usain bolt telineist ja pakomatka jatku!

Niil ei onneks huumekeuhkot ketäny kauaa ja ne luopu takaa-ajost ja oltii hetki nikon kaa ihan täpinöis ja adrenaliineis ja heiteltii high fivei, kunnes yhtäkkii tajuttii et ei vittu, jätettii naiset sinne...

Koht neea soittaa mulle ja kyselee mis ollaa, mietin eka et onkoha tää joku jeccu ja ne nistit on pakottanu ne soittaa meille, mut sit sovitaa vaa kohtaamispaikka.

Rendezvous pointil neea ja sara kertoo omist tapahtumistaa.

Ne oli kuulemma jähmettyny paikoillee ku 4 niist oli ampassu meiän perää, kunnes 2 jäljelle jäänyttä lähti niiden perää, toisel niist puukko kädes.
Niil tuli oma pieni karkumatkansa, kunnes kunto loppu kesken ja neea oli kääntyny ja huutanu täysii "TE ETTE VITTU TEE MEILLE MITÄÄ" ja vast sillon toinen niist nisteist oli heroiinihöyryiltään tajunnu et ne oliki naisii ja estäny sitä toist "sä et tee niille mitää, ne on naisii!"
Ne kaikki kuus oli sit kerääntyny neean ja saaran luokse ja kuulemma sanonu niille et soittaa "ne jätkät" tänne, mut jotenki ne oli keplotellu ittensä pois siit tilanteest.

En vaan tajuu joidenki ihmisten ajattelumaailmaa?
Ja ennen ku virittelet caps lockiis päälle cunt ni en sano et naisii pitäis puukottaa siinä missä miehiiki, vaan et mikä saa ihmisen ajattelee et 6 vs 2 (jos ne on jätkii) on ihan fair play asetelma?
Ja täs ei nyt edes ollu kyse siit et ne oli muutenki sekasin, vaa monet jätkät ajattelee näin et miestä saa potkii maassa ja lyödä päätä patteriin ja käydä joukol kimppuu, mut nainen on ku lehmä intialaisille...olkaa onnellisii :D
Normaali ihmine ois ajatellu "hmm noit on kaks meit on kuus ja ainaki kahel meist on puukot...joo fuck this mennää vaa kaikki salille"

So how was you saturday?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.