IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Bodarin evoluutioPerjantai 28.11.2014 16:30

BAKTEERI
Tää on se vaihe sun elämäs ku alat vähitellen tajuu kuinka sosiaalisesti kiusallinen oot ja miten sua alkaa ahdistaa suurissa kolmen ihmisen väkijoukoissa ja sust tuntuu ettet yllä koko potentiaaliis. Kaikki sun tutut käy salil ja kaikki sun ympäril tuntuu laskevan kaloreit ja puhuvan lisäravinteist ja tiedät et sun muijas on sun kaa vaa säälistä ja kattelee aina hyväkroppasten perää ku ootte julkisil paikoil, joten ajattelet hyppääväs iteki virtaan ja hankkii salijäsenyyden Elixiaan koska sun vanhempien tulot on parempaa keskiluokkaa.


KALASTAJA (1-2krt/vko)
Oot nyt käyny ekan kerran salil, kokenu ekan pumppis ja saanu esimakua siitä millast on vääntää kättä zeuksen peniksen kaa sun perseelläs (no homo) ja saat hyvää kohteluu kaikilt muilt salil olijoilt, koska ne on vaa ilosii, ettei oo enää koko paikan pienimpii.
Et oo viel missään nimesä iso tai mehukas, vaik kaikki kaloriinat ja 11-14v tytöt niin luuleekin.
Oot nyt tienhaarassa: toises lukee "meaning of life" ja toises "zero pussy" ja oot elämäs vaikeimman päätöksen edes.
Täs kohtaa useimmat kuitenki epäonnistuu, koska niil ei alkuinnon jälkee maltti ja itsekuri riitä jatkaa seuraavalle levelille.


SALIMAKE (3-4krt/vko)
Oot nyt saavuttanu noob gainssies max potentiaalin ja oot yleisesti ottaen salin ulkopuolella tilan isoin jätkä, minne ikinä meetki ja oot ajatellu steroidikuurin alottamist vähintää kerran.
Sun itsevarmuutes on kasvanu. Oot saanu lisää kavereita. Pillun saanti on kaksinkertaistunu. Sun kaveripiireissäs sut tunnetaa "bodarina" ja sult kysellää vedäks jotain nappei ja vaik sun vanhempies mielest oot jo "liian iso", ite et oo tyytyväinen peilikuvaas. Vertailet koko ajan ittees homoeroottisel taval toisiin miehiin ja mietit onks tol vaa pumppi vai onks se oikeesti isompi ku mä.
Ja vastaus on "kyllä", koska oot vitun pieni bro lol


PETO (5krt/vko)
Oot nyt saavuttanu esteettisen täydellisyyden ja tehny elämästäs helpompaa.
Kävelet huoneesee sisää ja saat automaattisesti kunnioitust ilman et sanot tai teet mitää ja sun jylhä figuuri jää ihmisten mieleen ja sut muistetaan vielä ku oot jo kaikonnut horisonttiin.
Nartut lakoo sun jalkojes etee ku heinä ja alat saamaa tekstiviestei exältäs.
Täl levelil et enää tarvi ku basic sosiaalisii taitoi.
Jos sul oli normaali lapsuus ja sun mielenterveys on pysyny ennallaan, tää on se taso jolle haluut jäädä...mut jos sul on vääristyny minäkuva,
jatkat eteenpäin ja susta tulee...


MONSTERI
Täs vaihees ainoot, ketkä välittää sun trapseist, forkuist, pecseist
yms. on toiset jätkät.
Vaan hardcore painonnostajanaiset, joist osa on syntymäsukupuoleltaan ollu miehii, osottaa kiinnostust sua kohtaan.
Mut ainut mikä sua kiinnostaa, on viel isommaks tuleminen

FRIIKKISIRKUS

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.