IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Masennus & ItsetuntoKeskiviikko 10.12.2014 23:30


Sit the fuck down fagface, nyt on asiaa.

Masentuneet ihmiset on yhtii paskimpii ihmisii, joiden kaa olla tekemisis. Ja tiiän mist puhun, koska tunnen muutaman ja oon tapailluki yhtä.
Masentunu ihminen ei ajattele miten sen teot saa muut tuntee. Masentunu ihminen ajattelee vaan itteensä, koska se voi tiukan paikan tullen aina vetää masennuskorttinsa esii "no on ollu vähä vaikeet nyt viimeaikoin ku on ollu tää masennus..." fuck you.

Siit ollaa tehty sairaus vaan sen takii et siit kärsivät ihmiset ajattelis ettei se niiden vika ole ja sit ne voi ajatella et on ok synkistellä ja itkee paskaa elämäänsä seuraavat 2v ja syyttää siit masennust, samal ku istuu sohval toinen käsi kiveksis, mieluummin ku et tekis olotilallee jotain.
Ja ku kerrat ehit tottuu ajatuksee et sairastat masennust, eikä yhteiskunta saa odottaa sult mitää eikä kukaa sun ympäril saa kyseenalaistaa miks vellot aina itsesäälis, se alkaa tuntuu yllättävän hyvält (kuvittelisin), koska mikäs sen parempaa ku laittaa kaikki alisuoriutumises masiksen piikkii.

Masennus on korkeintaa samanluokan sairaus ku skitsofrenia, eli toisin sanoen oot sekasin päästäs jos sairastat masennust.

On kahdenlaisii sairauksii: normaaleita, kuten syöpä ja aids, joka voi osua kenelle vaan.
Sit on päänsisäsii sairauksii, jotka osuu vaan tietynlaisille (heikoille) ihmisille, kuten just esim. skitsofrenia ja masennus.
Myönnätkö olevas heikko luuseri?

Koska jos et olis heikko luuseri, osaisit torjuu ympäristös negatiiviset vaikuttimet.
On ihan ok olla masentunu hetkellisesti, mut et se jatkuu kuukausii? Se on jo pervoo.
Sillon et oo edes yrittäny ajatella positiivisesti, vaa oot antanu sun omien päänsisästen negatiivisten ajatusten vallata sun mielen completely u weak fuck ja ainoastaan sen takii et sust on lohdullisempaa "sairastaa" masennust ja olla täydellinen ihmisraunio hyvällä tekosyyllä ku et ottaisit varpaas pois perseestäs ja ryhdistäytyisit.

Ainut asia mitä masennukses on sairast, on kykenemättömyys jättää menneet taakse ja ajatella et huominen on parempi päivä.

Ihmiset kyl keksii mitä tyhmempii sairauksii peitellääksee omaa henkist saamattomuuttaan....tähän kategoriaa uppoo masennus ja ylipaino.

Jos masennus on sairaus, ni en ymmärrä miksei itsetunnon puute oo? Se on paljo vakavampaa ja 10x yleisempää ku masennus.
Sul voi olla huono itsetunto, mut silti saatat luulla et sul on asiat hyvin. Ei sul oo.

Täs brotips, miten parantaa omaa itsetuntoaan:

Arvosta tekoja, älä ulkonäköä
Jos jatkuvasti kadehdit tai ihailet jotain sen pelkän fyysisen olemuksen perusteel, pian alat vertailee omia puutteitas sen täydellisyytee ja alat huomaa omat epäkohtas aina vaa selvemmin peilin edes.
Et voi ikinä näyttää samalta ku joku toinen sua paremman näkönen ihminen, mut sen sijaan voit kopioida sen käyttäysymismallii/ajattelumaailmaa ja kehittää ittees sen kautta.
ESIMERKKI!
En vois ikinä näyttää yhtä hyvältä ku Zyzz, siks aloin opettelee sen ja sen kaltaisten alfojen ajatusmaailmaa ja kattoo miten ne käyttäytyy julkisesti ja onlines ja niiden ansiost oon omaksunu mun I don't give a fuck-asenteen, joka auttaa mua joka päivä.
Jos Zyzzin ainut meriitti ois sen fysiikka, kiinnostus ois lopahtanu aika nopee, mut thank god sil oli vaikka mitä henkist kasvatusoppii tarjota.
Useet tekee (varsinki kehonrakennukses) sen virheen et ne valitsee idolikseen vaan sen kenel on killereimmät absit tai tiukin perse ja ottaa sen jumalakseen.
Jos sun esikuval ei oo mitää muut tarjota ku valkonen hymy, siin touhus katoo minäkuva aika äkkii ku unohtaa sen mikä on tärkeint, eli millanen ihminen haluut olla pääs sisältä ku kasvat aikuiseks


Ole aina oikeassa, vaikket olisikaan
Tää ei tarkota sitä et sun tulis väittää hautaan asti maapallon olevan littee, muuten tulee vaa näit spagettifedoroit, jotka on valmiit käymään taistoon moneks päiväks voittaakseen nettiargumentoinnin.
On tärkeet tietää, millon oot väärässä. Ja kun näin tapahtuu, you get the fuck out. Et jää selittelee tai latelee solvauksii vaan liukenet tyylikkäästi pois. Et ala pahoittelemaan sitä mitä sanoit, mut annat ymmärtää, et tiedät iteki olevas heikoilla.
Näin vältyt siltä nolaukselta ja mielihyvältä, mitä sille toiselle koituu jos annat sille tilaisuuden käyttää kaikkee sun sanomaas väärää tietoo sua vastaan.

Älä pyydä anteeksi
Älä sano olevas pahoillas, näytä et oot. "sori" on yhtä tyhjän kanssa, ku se 70% ilmaa mitä sipsipusseis on. Sen lisäks et se on alentuvaa, kukaa ei ikinä usko sua ku pyydät anteeks ja olettaa et teet koht saman uudestaa. "Anteeks" ei oo mikää objekti, jonka taakse piiloutuu. Mieluummi pidä turpas kii ja hyvitä tekos soon as possible.

ja vikaks:

vietä muutama tunti päiväs pois netistä
nykypäivän somel meil on laaja sisäänpääsy lukuisten eri ihmisten elämään ja jokasel niist on jotain mitä meil ei oo, mut mitä me haluttais.
Twitter, facebook, instagram, koko ajan me nähdää ku joku saa uuden työ- tai opiskelupaikan, tyttö- tai poikaystävän tai muuten vaa kertoo miten niiden elämä on ihanaa syystä X. You don't need to know this shit.
Keskity vaa omaa juttuus ja vie sitä eteenpäin.
Sosiaalinen media on aika hyvä väline ku haluu tuntee sosiaalist riittämättömyyttä.
Mut most of all: netti on täynnä ihmisii, jotka haluu repii sun haaveet ja toiveet

varmaa pitää tehää muutama update tähä huomen, liian myöhä kirjotella blogei tähän aikaa :s

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.