IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Gettin started at the gymPerjantai 26.12.2014 17:21


Salin alottaminen on ku anaaliseksin harrastaminen ekaa kertaa: se vaatii valmistautumist; et voi vaa mennä kuivana sisää tai suhun sattuu.
Fitness ei oo mikää söpö poika tai hyvännäköne muija, jonka kaa haluut alkaa seurustelee vaa koska se on niin hot ja viettelevä ja käyt panee sitä pari kertaa, kunnes toteet, ettei tää ollukaa sun juttus.
Kuntosali on se korkeintaa 8/10 average-tier nainen, jonka kaa sitoudutaa pitkään ja vakavaan suhteeseen, koska ymmärrätte toisianne.
Ja kuntosali ei todellakaa oo mikää uudenvuodenlupaus.
Jos sun täytyy odottaa koko vuos yht tiettyy päivää ennen ku saat ittes alottaa fitness-elämäntyylin, sust ei oo siihen ja oot naurettava pelle, jonka kannattais todennäkösesti tappaa ittensä.

Oot nyt siinä vaihees et ajatus kuntosalijäsenyydest on alkanu hiipii sun mielees ja kelailet vaa et sun pitää maksaa se parisataa kortist ja that's it; sit vaa käyt tekee vähä haukkarikääntöi kyykkytelinees seuraavan vuoden ja keräät kipeit gainsei...WRONG, FAGFACE!

Nään omal salil joka päivä regularei, jotka käy siel tekee kovii sarjoi ja tiukkaa settii yms mut ne silti pysyy saman kokosina ympäri vuoden.
Se johtuu siit koska ne kuvittelee jotenki et painojen nostelu kasvattaa lihasta. Ne ei vois olla enempää väärässä. Raudan nöyryyttämisen tarkotus on vaurioittaa lihasta, joka antaa mahdollisuuden sen kasvulle. Kuvitelkaa se näin:
Ku nostelet painoi, sun lihas vaurioituu ja ne säikeet repeilee toisistaan, jättäen tilaa proteiinille.
Sen jälkee ku heität prodesheikkerin naama, se proteiini toimii vähä ku muurarin laastina ja paikkaa ne repeytymät sun lihaksis, synnyttäen all kinds of gains.
Ilman tätä ravintoo ne repeytymät vaa palaa parin tunnin pääst ennalleen ja mitään ei oo tapahtunu, paitsi se miten tuhlasit aikaas.

Toisin sanoen: ruoka on sitä varsinaist kehonrakennust ja salil käynti on vaan sen tukena ;)

Jos kaks jäbää kisais, kumpi saa kipeempii gainsei vuodessa ja toinen kävis vaa salil epäsäännöllisel ruokavaliol ja toinen ei kävis ollenkaa salil, mut söis 5-6 ateriaa päviäs, tää jälkimmäinen voittais joka kerta.

Tää ruokailuun liittyvä kehonrakennus ei tarkota mitää 1000kcal per ateria, vaan ihan pienetki annokset riittää.
Päätarkotus siin on pitää sun aineenvaihdunta liikkeel.

Tän ruokasaarnan tarkotus oli saada sut ymmärtää se, et ennen salijäsenyyden hankkimist sun on oltava varma, et saat syödäkses kunnol every single day.
Jos tähän asti sun ruokailutapas on ollu...
-Aamupala: ei aamupalaa
-lounas: koulun viereisest marketist suklaalevy ja sipsii koska homopaskakoulus on taas jotai vitun paskaa eikä hanastakaa tuu energiajuomaa
-päivällinen: kotona leivänpuolikas ja lusikallinen vanhempien tekemää makkarakeittoo
-iltapala: big mac-ateria
...ni hoida tuleva diabetekses kuntoo asap.

Yleinen harhaluulo on se, et ruoka olis jotenki kallista.
Mikään yhelle ihmiselle tarkotettu elintarvike, joka on tarkotus käyttää yhtenä päivänä, ei maksa yli 5€.
Saat purkin tonnikalaa, rasian raejuustoo, tertun banaanei ja pussillisen omenoi samal hinnal ku kana-aterian hesest (8€).

Ruoka on "kallista" vaan sillon ku sul menee 1500€/kk vaatteisii, keikkalippuihin, baarireissuihin ja ulkomaanmatkoihin.
Sun pitää priorisoida, mikä sulle on tärkeintä. Se, et saat yhen hienon vklp pitusen kokemuksen jostain konsertist ja syöt pelkkii juustoaterioit loppukuukauden ja näytät joltai sairaalt astmaatikolt vai se, et hankit elämääs säännöllisyyttä, lisäät terveyttäs, parannat henkist hyvinvointiis ja pääset Discoveryn Animal Planetii, koska et vaan näytä eläimelt, sä oot eläin.
Haista vittu Darwin, me ei kasvettu apinoist, me kasvettii apinoiks

sit ennen salijäsenyyden hankkimist sun pitää tehä pyhä vala ittes kaa. Ootko valmis rakastaa kuntosalias niin myötä, kuin vastoinkäymisissäki, kunnes kuolema teidät erottaa?
Jos oot, ni tervetuloa gainsvillee, populaatio: sä.
Jos ryhdyt tähän, se tarkottaa et kaikki muu, mikä ei edistä sun tulevaisuuden haaveitas, saa jäädä toissijaseks.

Tää koskee sun vapaa-ajanviettoo, joka ennen koostu kavereiden kaa tyhjäntoimittamisest, nettisurffailust ja itsesäälis vellomisest.
Sun täytyy päättää tietyt päivät ku käyt salil ja sit kans meet, ei välii vaik ois sun mummus kissan ristiäiset.
Johdonmukasuus on avain kehonrakennukses, muuten sun treenaaminen muuttuu liian risaseks, jos tänää käyt, mut huomen et ja ylihuomisen selkäpäivän siirrät ens viikolle jne.
Ja jos sun kaverit ei pysty diilaa sun uuden elämäntyylin kaa, ne ei oo sun oikeit kavereit.

Yhteenveto yllämainituista faktoista:

-tarkista, onks sun mahdollist ruokailla 5-6krt päiväs
-no excuses, käyt salilla sovittuina päivinä

Jos et kykene näistä molempiin, sun on aika arvioida uudestaan, et onks hyvännäkönen kroppa sua varten.
Aika arvioida uudestaan onks ne kaikki somepostaukset ja selfiet kuntosalin pukuhuoneest sen arvosii, ku sun kroppas ei kuitenkaa kehity ja ku katot sitä oikein tarkkaan, huomaat et sul on ihan normaalin nuoren ihmisen vartalo...faggot.

Mut hei, ainaha on olemas crossfit! Joka suomeks tarkottaa kykyy menettää gainsei tai sit kykyy olla edes saamatta niitä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.