IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Bodyshotit vs selfietLauantai 03.01.2015 01:16

"iyy mikä narsisti"
"ton egol ei oo rajoi"
"kuka toi luulee olevansa"

Hassuu, ettei kukaa ikinä mieti noit normaaleist selfieist.
Joidenki ihmisten käsitys ei vaa ulotu niin pitkälle, et joku vois oikeesti olla ylpee omist gainseist ja postaa niist kuvii nettii, ihan kuten kuvataiteilija laittaa töistään kuvia esille ja laulaja laittaa laulunäytteitä nettiin.
Hell, kroppakuvat ei eroo mitenkää niist kaikist muist nettipostauksist, jois joku innoissaa kertoo onnistuneensa jossain. Sitä se nimenomaan on. Onnistumista. Ja siitä kertomista.

Tällaset ihmiset, jotka kohottelee kulmiaan kroppakuville, ei oo koskaa tehny rankkaa duunii minkää asian eteen, eikä ymmärrä mitä ylpeys omaa omistautumistaan kohtaan on.
Provosoidut näist kuvist ainoastaan sen takii, koska tiiät niil olevan jotain, mitä sul ei koskaa tuu olee: itsekurii ja kunnianhimoo.

Nää ihmiset on sentää tehny duunii ulkonäkönsä etee, eikä vaa käyny ostaa sitä kaupan hyllyltä eri kemikaalien muodos.
Nää ihmiset seisoo puolialastomana sun edes, eikä jätä mitää arvailujen varaan, toisin ku sun push-uppis ja freddys ja tissivyös jne.
Vanha sanonta kuuluu: hoikka ihminen näyttää hyvältä vaatteissa, timmi ihminen näyttää hyvältä alasti.

Kukaa ei koskaa kiinnitä huomioo "tavallisten" ihmisten turhamaisuutee.
Naiset käyttää tunteja juhlameikkeihinsä ja asuvalintoihinsa et vois näyttää prinsessoilt yhen illan ja aamul olla taas ku raiskattu atomipommi ja miehet käyttää kalliit hajuvesii ja pukui näyttääksee hyvält yhen hetken päivästä ja lopunaikaa voi kulkee käsi verkkareis,
Fitit ihmiset menee illal nukkuu seksikkäinä ja herää aamul vielä seksikkäämpinä.

"turhamaisuutta, et kuitenkaa tuu näyttää tolt vanhana" terveisin muija jol on 5kg peiteainet naamas.

"turhamaisuutta, et tuu kuitenkaa näyttää tolt vanhana" terveisin jätkä, joka tulee rupsahtaa viimeistää keski-iäs, koska on nuorena ajatellu et on turhamaist elää terveellisesti, puhumattakaa ennenaikasest sydärist jonka se tulee saamaa eläkeiäs

Eniten hyväkroppasten ihmisten selfiet vituttaa ihmisii sen takii, koska se on jotain, mitä vanhempien rahoilla ei pysty hankkimaa. Toisin sanoen yks niist harvoist asioist jäljel täs pullamössöyhteiskunnas, mis oo vaan sä ja sun päättäväisyytes.
Ei auta vaik sul ois mitä suhteit tai tuntisit korkeet porukkaa, jos ite oot veltto homo ni ei siit tuu mitää.
Toki voit ostaa 500e edest trendikkäit merkkitreenivaatteit, hifei lisäravinteit, paljo ravitsevaa ruokaa ja personal trainerin ja jäsenyyden maailman trendikkäimmälle salille, mut millää niil ei oo merkityst, jos sul ei oo itsekurii. Ja sitä ei mitkää rahamäärät sulle kustanna.

U mad?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.