IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nainen panee alfaa, deittaa betaaTiistai 13.01.2015 15:23

Naisten ja miesten ero on siin, et miehet himoitsee seksipommei, mut deittailee nörttei, koska ei voi saada niit seksipommei.
Naiset himoitsee alfoi, mut vaik niil olis kaikki edellytykset saada ne alfat, deittailee astmasii tissiposkii, jotka pyörtyy jos huonees on liikaa, eli yli kaks ihmist. Syy tähän on yksinkertanen.

Naiset, kun on kaiken järjen ja logiikan vastasii olentoi, haluu suhtees miehen olevan dominoiva osapuoli, mut samal haluu sen olevan tossun alla ja pitää kaiken määräysvallan itellään.
Naisen mielest miehel saa olla päätösvalta vaan naisen hemmotteluu koskevis asiois, mut kaikes muus, esim. talon sijainti, verhojen väri, mitä vatteit saat pukee, määräysvalta kuuluu naiselle (siis niiden mielestä).

Tän takii yleinen näky on se, ku hyvännäkönen nainen kulkee käsikädes jonku hiiren kaa, joka ei edes käy salil, koska sen naisen on helppo kontrolloida sitä.
Ja koska kaikki naiset on enemmän tai vähemmän sekasin, ne ei ite edes huomaa kuinka tossun alla se mies on, paitsi alitajunnassaan pikkuhiljaa, joka johtaa ennen pitkää eroon ja "et oo se sama mies, joka olit ku tavattii"-kliseesee ja ne taas kääntyy kuolaa tosimiehii hetkeks, kunnes löytää jonku tunnetasol eksyneen pojan, joka on valmis kohtelee niit jonain tuotteena, jol on olemas joku kuukausierä mitä pitää maksella pois.

Nainen haluu vaa kahta asiaa: villii seksii ja saada toteuttaa prinsessa-elämäntyyliään.
Ja koska sä et osaa tätä ensimmäistä tarjoo, kompensoit puutettas Pillupalvonta-syndroomal, joka tarkottaa pakonomaista tarvetta nostaa nainen ittes yläpuolelle ja vannot toteuttavas sen kaikki materialistiset tarpeet ja olemal sille tunnetamponi ja sust tulee yks näist "KUNNIOITTAKAA NAISIA!!!!!!"-luusereista.
Pidä vaa betahomo mielessäs et tuntutolkul sen naisellisten höpinöiden kuuntelu ei silti aiheuta sille orgasmii u mad?

Mut ei hätää, täs pitää tietää et teini-iäs nainen on kaikkein eniten hukas, mut ku se vanhenee, se alkaa ottaa vähitellen molemmat aivopuoliskot käyttöön

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.