IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Täysillä tunteisiinTiistai 02.06.2015 01:52

ok oon huumoriveikko. Otan harvoin asioit tosissani ja mulle läpät raiskauksist, neekereist, vammasist, läskeist, homoist, naisist ja rasismist in general on ok, kunhan ne on toteutettu edes semihyvällä maulla ja most of all: kunhan ne on vittu vaan vitsejä :D srsly ihmiset, vaik oiski paska vitsi mut se on silti vaan vitsi, siit ei täydy vetää herneit. krhm *koffikohu*
Nauran jopa naisten pyristelyille saavuttaa tasa-arvoo miesten kaa, koska virallisesti naiset haluu ties mitä asioit muuttuvan, mut epävirallisesti miehensä kaa sohval jutelles ainut asia jonka naiset oikeesti haluu muuttuvan, on et niiden euro ois samansuurunen miehen euroon verrattuna. lol get the fuck out.

Mulle elämä on yks iso homoeroottinen seikkailu, joka kuuluu elää tavalla, joka tuo itselleen iloa, kunha ei aiheuta muille harmia in the process. (vitut "liha on murha"-hipeist, ne on vaan eläimiä=jos sust eläimen henki on yhtä arvokas ihmishenkeen verrattuna, et tiedä elämän arvoa ja sun basically pitäis tappaa ittes)

Sun ja kaikkien muiden "vittu ku rahat riitti vaa kolmen päivän lomaa havajil, eikä viikon"-kaltaset mikkihiiriongelmat on pientä verrattuna siihen mitä mercuriukses tapahtuu täl hetkel...ei mitään. vittu. ihan kuten maapallollakaan ei aluks tapahtunu mitään. Sit tuli ihminen, valtas planeetan, nous ravintoketjun huipulle, tylsisty ku elämä oli liian helppoo ja alko kehittää itelleen kaikenlaisii ongelmii jotka jakaa somee mehukkaiden säälipisteiden toivos. fuck you. cunt.
sun pitäs olla vaa onnellinen ettet joudu elää jossain paska-arfikas, mis hyttynen tulee nukkuessas imee sun munaa ja aamul sul on malaria ja delaat.
Mut ei, sen sijaan valitat ettei tv:s oo kolme tuumaa isompi kompensoimaa penistäs ja et kela ei maksa miljardii kuussa "vituuuuuu rahat riittäää vaa ruokaa, vaik haluisin viinaaaa stna ja se ruokaki pitää olla halpaa terveysruokaa vaik oisin halunnu mäkkiiiii mix elämä on niin perseest" kill self.

huh tuli vähä hiki tos ku kiihdyin. nonii mut mikä menee mul tunteisii?

Se, ku ihmiset ei tiiä eroo kehonrakennuksen ja sen välil, et vaan käyt salil.
Et oo mikää vitun kehonrakentaja, jos sun pelkät kädet on paksut ku puunrungot, mut muualt kroppaa muistutat michelin miestä. Sillon oot vaa läski jolle maistuu pizza ja kakku mut käsipäivä on kiva koska hauis kasvaa nopeiten ja näät tulokset äkkii.

Et oo mikää vitun kehonrakentaja, vaik oisitki normaaliäijää raamikkaampi. Sillon oot vaa hyvil geeneil siunattu homo, jonka täytyy alkaa tekee duunii, eikä luottaa vaa siihen et näyttää hyvält kiree t-paita pääl.

Et oo mikää vitun kehonrakentaja, jos otat pullisteluselfieit pukuhuoneen peilinkautta paita pääl. Sillon oot vaan pelle, jonka täytyy ottaa paita vittuu ja näyttää et sun rasvat on vähintää kympis ja vatsa- ja kylkilihakses näkyy.

Mut yghhhh nää cardiobunnyt on ihan oma kategoriansa...
et oo mikää vitun kehonrakentaja, jos oot nainen, joka ottaa itestää kuvii joogahousut ja toppi pääl ja vatsa on silti silee ku maantie. Sillon oot vaan tyhmä huora, joka luulee näyttävänsä hyvält ku miehet, jotka ei edes nosta, tulee kehuu sun kroppaas, koska niiden mielest mikä tahansa mikä ei oo läski, on "vitun tikis" mut let me tell you something: maailmas on tuhansii sunlaisii muijii, jotka ei edes urheile ja niil on silti silee vatsa ja perse näyttää viel paremmat HOUSUT JALAS. Ainut hyvä perse on paljas perse tai vähintäänki stringit jalas. Kaikes muus on se vika et ne joko muotoilee persettä hämäävästi tai sit ne on niin kireet et kaikki selluliitti ja läski puristuu kasaan ja housujen alta ei huomaa pyllys epätasasuuksia


See this shit? Erottuvia lihaksia, tytöt! Ei vaan joogahousuja ja rasvasii vatsoi ja reisii ja käsii

Kuka tahansa saa isot kädet ja rintalihakset ja leveen selän, koska salil käynti on helppoo ja ylensyönti viel helpompaa, mut itsehillintä...se on sitä rankkaa duunii

ps. pitäs lopettaa nää yöblogailut...tuntuu et juttuu viel ripuloituis ulos mut uni houkuttaa joten later fags zZz

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.