IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lukiotytyt rakastuu renttuihinSunnuntai 14.06.2015 19:12

Täs universumis on vaa kaks täysin varmaa asiaa: sä et näytä hyvält alasti ja korkeesti koulutetut tytöt ja naiset rakastuu amismiehiin ja luusereihin. Miksi? Koska rikkais pojis ei oo muuta mielenkiintosta ku ne megamassit.
Huumorintaju on yks merkittävä tekijä täs ja flanellipaitapojilt puuttuu se kokonaan.
Ollakseen hauska, täytyy seuraa monii asioit ja pidettävä mieli avoinna. Ensinnäki, täytyy olla laaja yleistieto, ettei vitsailtava lopu ja toiseks, täytyy olla rento asenne elämään, jotta kehtaa heittää läppää nälänhädäst, aidsist, yms. korkeekoulujullit ottaa elämän liian vakavasti ja niil on elämäs liikaa tabui, joit "pitää" välttää. Siks ne ei oo hauskoi...mut ymmärtäähän sen. Ku oot omistanu parhaat vuotes koulunkäynnille, sust ollaan muovattu tasapaksuu massaa. Sellast, jonka mielensäpahoittajayhteiskunta hyväksyy.

Ite oon amisluuseri, mut mul on so far ollu vaa yks elämäm koulumuija, kaikki muut lukenu jotain uskontoteidettä tai tullu porvariperheest.
Mun kaverit on samanlaisii hulttioveljii, mut ne silti vetää ympäristöinsinööreiks opiskelevii kiimasii tytyi.

Lukiopojat on liian vakait vaihtoehtoi. Naiset ei haluu vakaita. Naiset haluu seikkailuu. Ku valitset lukipojan, tiedät heti mitä saat, mut amismies on hyppy tuntemattomaan

MUTTA! Sorry bros, täs vaihees tää menee surulliseks:
ku ne korkeesti koulutetut naiset jossain vaihees elämäänsä huomaa, ettei niiden tienestit yksinää riitäkää maksaa Westendin 8milj. lukaalista sitä 10% käsirahaa, vaan ne tarttee sen toisen aivokirurgin tulot, ni täs vaihees ne lemppaa putkiasentajat ja tyytyy keskinkertasee seksiin ja rakkauselämään, koska in the end, ainut mikä tekee naisen onnelliseks on materialismionnellisuus :-)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.