IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Älä vittuille porvareilleKeskiviikko 24.06.2015 18:23


Ootteks huomannu et tuomiot kovenee, ku kajoo valtion/menestyvien ihmisten omaisuuteen? Mut byrokratiaa ei kiinnosta normaalihomoille tehty vääryys.

Esim. tapanilan rape train-juttu: 3 vuoden ehdolliseen ja 2 vapaaks, tytölle 1000€ korvauksii henkisist kärsimyksist. Eiköhän ne murheet huku yhteen Luis Vuttoniin.
Ei näin ois ikinä käyny, jos uhrina ois ollu joku julkkis. Sillon ois lähteny päät vierii

Kaks jäbää salakalasti lapis 13 jotain fisuu ja sai siit 5000€ sakkoi. En muista tarinan yksityiskohtii; mitä kaloi ne oli, miks niit ei ois saanu kalastaa yms yms mut se ei oo tärkeet, vaan se, et ne oli kuitenki vaan kaloi...mut hey, valtion omaisuutta so ur gonna get fucked.

Sit kans tää musiikinlataus ghh...Taylor swift tienas viime vuonna 60 miljoonaa samal ku sen musiikkii ladattii ilmaseks (jonka seurauksena poisti musiikkinsa spotifyst). Toki se menettii varmaa 20 miljoonaa siin ja ymmärrän hyvin ettei 60milj. riitä yhelle ihmiselle edes viikoks.

Se et lataat tärkeiden ja vaikutusvaltasten ihmisten teoksii (musiikki, elokuvat) ilmaseks, on tuhat kertaa vakavampi juttu ku et joku dyynipaviaani raiskaa sut, samal ku neljä muuta odottaa munat kädes siin vieres omaa vuoroaan...lain mielest.

Et muista: rötöksii on ihan ok tehä, kunha et puutu valtion omaisuutee.
esim. jos haluut heitellä kananmunilla rakennusta, heittele naapuris seinään, älä koulun seinään.
Esim. jos oot tuhkamuna etkä saa pillua mistään miellyttävällä luontella, raiskaa joku. Mut varmista, ettei se oo kukaa tärkee ja ettet satuta sitä. Kuiski söpöi asioit sen korvaan samal ku pakkojyystät sitä suoraan pildeen, ni ainaki vältät vankilan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.