IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

HottiksetLauantai 15.08.2015 21:34


Finally. Viimein saatii Suomeeki pintaliitäjäsarja, joka toivon mukaa opettaa suomalaisille et on ihan ok olla hyvä itsetunto ja tykätä itsestään ja myös tiedottaa se muille. MUTTA...

What the fuck Finland? Tässäkö Suomen alfaeliitti??

Toivon ettei ykskään noista oo kenenkää mielest oikeesti hyvännäkönen tai sit vika on mus, ku oon kasvanu ulkomaanviihteen parissa, mis hyvännäkösinä ihmisinä mainostetaan niitä, jotka oikeesti on hyvännäkösiä.
Ehkä sit suomalaiset vaa on Salkkareiden yms kotimaisen viihteen myötä tottunu pitää suomalaista leukalinjattomuutta, perunanenäsyyttä ja taikinanaamasuutta hyvännäkösenä idk.

Huomasit varmaa miten oon numeroinu jokasen? Koska en tiiä niiden nimii, mun on helpompi kertoo miks ne ei oo hyvännäkösii:

1. Tollasii näkee jokases 6. divarin sählytreeneis
2. Sanon vaan, että lihava ja se jo yksinään pitäis riittää pudottaa sut alfakategoriasta...no mut onneks löytyy kaikkiruokasii miehii
3. Miesmäinen leuka
4. Taisin nähdä tusinan tollasii samanlaisii tänää gallerian etusivul
5. What the fuck is that? Toiha on ilmiselvästi se ottavana osapuolena toimiva betahomo? Ei se iso ja maskuliininen Mr. Gay Finland, joka sanelee sängyn säännöt
6. Ulkonäkönsä puolesta ainut uskottava koko ohjelmassa...tosin kroppa varmaan 5/10 tops
7. Pullanaama, huono kroppa
8. Läski
9. Pertti "ei leukalinjaa" Virtanen, veronmaksaja, kokoomus

Käytän esimerkkinä Ex on the Beach (laadukas MTV-sarja kenelle tahansa, joka haluu lisätä swägäänsä mehua ja oppii miten kuuluu puhuu jos haluu nopeita hit & quit-tyyppisii suhteita)

Huomaatteko eron? Kaikki on eksoottisel taval hyvännäkösii, ruskeit, ei ainuttakaa lihavaa naista ja kaikil miehil on bodattu kroppa (paitsi toi yks kalpee meripoika tos en tiiä mitä se luulee duunaavansa gtfo mun rivistöstä homo).

En siis sano et nää Hottikset-sarjankaa tyypit ois rumii oh no, mut ku lähet tekee sarjaa, joka perustuu alfameiningille ja sille olettamukselle, et nää jätkät ja muijat vetää klubeilt ja saleilt ja vaik kirkost panoi aina ku siltä tuntuu, ni luulis et ne ei ois pelkästään hyvännäkösii, vaan sairaalloisen hyvännäkösii.

Kaikki tietää ettei ulkonäkö oo kaikki kaikes, vaan karísmal yms on suurempi osuus pariutumisee, ja koska noiden osallistujien ulkonäkö nyt tuskin sykähdyttää ketää, ni haluun sit edes nähä onks ykskää niist supliikkimiehii, vai riittääks niille et käy kerran näyttää hauist jolleki 6/10 baarilortolle joka tietenki innostuu pelkästää sen takii ku eka mies ever lähesty sitä ja sen jälkee nää dudet käy kameralle kehuskelemas miten ne panee 180 naista vuodes. Se on se laatu, ei se määrä.

Odotan innolla ton sarjan alkamist ja päästä näkee onkiiks ne sit oikeesti 10/10 tuheroo vai jotain kaloriinoi. Muijil nyt ei oo niin välii, koska lutkana on liian helppo olla: ei täydy ku ilmaantuu paikalle ni saat seksiä jos haluut, joten naisten tapaukses voit harvemmin kehuskella kaatavas miehii ku keiloi....mut ei kukaa mies voi panna pelkkii korkeintaa seiskoi ja väittää itteensä panomieheks

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.