IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Näätkö useinkaan hyvännäkösiä pareja? Ai et? En mäkään. Aina toinen osapuoli on hot ja toinen on peikko. Ja yllätys yllätys yleensä se on se nainen, joka on smoking.
Tää johtuu yksinkertasesti kuumien naisten särkyneist omatunnoist ja itsevarmuudest.
Hyvännäköset naiset ei haluu hyvännäköstä miestä rinnalleen, koska se jättäis sen naisen ulkonäön huomattavasti enemmän varjoonsa ja koska ruma mies myy vaik sielunsa juustohampurilaisest, saadakseen god-tier femalen huomioo. Ruma mies on myös valmis myymää itsekunnioituksensa huomattavasti helpommin ja ottaa kaikki naisenki virheet omalle kontolleen. Ja naiset rakastaa sitä, ettei joudu ikinä myöntää omii puutteitaan.
Rumemman miehen kaa nainen ei joudu koskaan stressaamaan sitäkään, ettei olis jatkuvas kontrollis suhteessaan tai tulis petetyks (instead sä voit pettää sitä, koska sen ainut vastalause on: "no ok jos se oli vaan seksiä")
Naiset haluu olla se suhteen palvottu osapuoli ja jolla on korkeempi ulkonen markkinaosuus. Naiset tuntee ittensä arvokkaiks vaan niin kauan, ku ne on ainoit, jotka lähettelee flirttailevii selfieit ja nudei...mut jos se jätkäki on priimaa, seki kykenee lähettelee paidattomii kuvii itestään. And chicks don't want that.

Trust me, hyvännäköset naiset on aina enemmän ku miltä näyttää (vai pitäiskö sanoo vähemmän). Hyvännäkösten naisten #1 huolenahe on se, näyttääköhä ne oikeesti niin hyvälle, ku ne ite luulee näyttävänsä.
Kauniit naisii on myös vaikeempi saada treffeille, koska ne ylianalysoi kaiken ja pudottaa spagettinsa pähkäilles, tuutko pettymään niihin ihmisenä. Probably yes, koska persoonallisuus niil usein on yhtä olematon ku mehujen kuitupitosuus. In other words, pakkien saaminen hyvännäkösille on maailmanloppu.
Vähä ulkonäöllisesti heikompii tytyi taas ei kiinnosta vittuakaan and I respect that shit.

0/5 mies palvoo naisten ulkonäköö. Se on niille se tärkein asia ja ne muistuttaa naista sen kauneudest joka aamu ja ilta ja tää, näiden betojen tiedostamatta, toimii hyvännäkösii naisii ku kaasu juutalaisiin.
Hyvännäkösii naisii on kaikist helpoin ohjailla, koska niiden elämä pyörii 95% ajasta ehostuksen ja prinsessaelämäntyylin ympärillä, joten ne pystyy pitää onnellisina pelkästää säännöllisil kehuil pitkin päivää.

Vähä tavanomaset naiset, ne sit on taas vähä fiksumpii, eikä niit osteta pelkil ulkonäkökehuil. Niil on useimmiten tavotteita ja päämäärii ja niiden mieltymys suhun perustuu sen mukaan, kuinka hyvin pystyt motivoimaa niit eteenpäin, vai ootko vaan häiritsemässä niiden kehitystä.

9/10 ja 10/10 naiset on poikkeuksetta niit psykoi, joiden jokapäivästä työtä on näyttää hyvältä ja tekee itsensä jatkuvast huomioimisest sun työtä. Ja lopulta ku niiden "kaikkimulleheti"-asenne ei enää nappaakaa sulle, ne ettii jonku uuden pahaa aavistamattoman nörtin, joka luulee olevansa rakastunu koska on onnistunu haalimaa itellee pokaalinaisen.

7/10 ja 8/10 alkaa olla jo vaimomatskuu, ku näytetää hyvältä, mut ei kuitenkaa tehä siit itelleen prioriteettii, vaan osataan ajatella, et joskus voi mennä kauppaan ostaa maitoo, ilman pakkelii ja Louis Vuttonii.

tuli vaan mieleen tällanen juttu ku 10/10 nainen ei aiemmin päivällä suostunu puhuu puhelimes mun kaa, koska "en kykene puheluihin, ne ahdistaa :D"...such a fucking turn-off holy shit what r u doing

Tähänki hyvännäkösten naisten burgeroitumisee löytyy varmaa yksinkertanen selitys: some.
Ku eletää 23h vuorokaudest sosiaalises medias ja kerätää pelkkää pillupalvontaa ja filter game on 10/10, unohdetaa et on täysin eri asia olla viehättävä ja vetovoimanen somes, ku olla viehättävä ja vetovoimanen irl :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.