IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

The thrill of the huntMaanantai 30.11.2015 23:46

Yks mun fuckbuddyist, jota tähän asti oon pitäny erittäin laadukkaana ja tyylikkäänä naisena (ei mikään vogue-tyylikäs, ei siis pukeutumiseltaan, vaan yleisesti ottaen tyylitajunen elämässä) ilmotti mulle just aikovansa alottaa oman "joulukalenterinsa", jonka tarkotuksena on siis panna eri miestä jokasena päivänä 24.pv asti.
Ja Michael phelpsin nopeudella mun kunnioitus tätä ihmistä kohtaan laski jostain 82 tienoilta 0.
Meikäläinen ei oo ikinä ollu sitä vastaan, jos naisella on monta seksikumppania, mut kunhan ei oo helppo. Kunhan ei ole lutka. Koska lutkana oleminen on niin vitun helppoo. Se on pelissä huijaamista.

Oisinko hätkähtäny vähääkään, jos joku mies lähtis tekee samanlaista joulukalenterihaastetta? Fuck no. Koska se nyt vaa on niin, tytöt ja pojat, että ku mies saa pesää, se on vitun sankari. Se on tehny kaiken oikein. Se on ollu komee, se on ollu hauska, se on ollu karismaattinen, se on ollu sosiaalinen, se on sanonu kaikki oikeet lauseet. Onko se oikeesti noita kaikkii vai onko se vaan onnistunu kusettaa, sillä ei ole väliä. Tärkeint on se, et se on uurastanu saaliinsa eteen ja ansainnu sen. A fucking legend. Se on taidetta.

Mut naisen ei täydy ku kävellä ohi ja vilkasta silmiin ja that's it. Se vaatii yhteensä 0% taitoa. Useet naiset luulee tietävänsä mitä tekee, mut niil ei todellisuudes oo hajuakaa mitä mies oikeesti tarttee, pillun lisäks.

Me miehet tiedetä varsin hyvin, et naiset on säikkyi ku oravat ja pakenee heti jos aistii yhenki varottavan merkin käytöksestä. Ja kun kyseessä on näin säikky organismi, sen houkutteleminen sun luokses vaatii kombinaation onnee ja taitoa.
Välil naisil on päivii ku "vois pokaa jonku" sit huomen on taas tyttöjenilta, jolloin nainen panee vaan, jos sen kaikki kaveritki saa.

Vaik oisit täydellisen sietämätön lortto ja persnoonallisuus mielenkiintonen ku kultakala lemmikkinä, mut sait hyvän rivin geenilotossa, sä kelpaat vähäks aikaa.
Mut mies just ja just kelpaa edes yheks yöks jos on yksiki epäkohta.

Naiset voi luulla "pokaavansa" meit, mut todellisuudes ootte vaan läsnä ja näytätte näteiltä, ja se riittää.

Nyt ku ymmärrätte eron miesten ja naisten välises suhdekilpailussa, toivottavasti myös ymmärrät, et miehen pukille pääsy on oikeesti saavutus, ku naiselle se on vaan "vois avaa tinderin ja valita sielt jonku".

Mut sit tollaset joulukalenterihaastelutkat pilaa tän pelin ihan totaalisesti, koska miesten ei täydy enää yrittää vaa saa pilluu puoli ilmatteeks, mut luulee silti et ne on jotenki kovii äijii. Vaik oikesti ne vaa törmäs paikkakunnan anteliaimpaan vesipäähän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.