IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paljo pena? :-DDSunnuntai 25.11.2012 03:29

Lopen kyllästyneenä tähän iänikuiseen kysymykseen olin tehnyt päätöksen tämän viikon alussa että aion, ensimmäistä kertaa elämässäni, kokeilla paljonko näistä tykeistä oikein irtoo.
Viime keskiviikkona siis, kun meillä oli omatoimista liikuntaa keskellä päivää, päätin luikkia salille silloin kun siellä ei ollut ketään ja iskeä mahdollisimman paljon rautaa tankoon. Otin yhden tupakaverini varmistajaksi.

Halusin tehdä tämän eepisen testin yksin sen takia, koska minusta on aina ollut noloa nähdä joku sikaniska puntilla jolla on levyjä tangossa niin paljon että se jo vääntyy mutkalle ja joka sitten vetää yhden toiston teurastettavan tapaan huutojen saattelema ja jonka jälkeen poistuu salilta mäkkiin bulkkaamaan vähän lisää sillä fiiliksellä ku olisi juuri keksinyt parannuksen polioon.

JOTEN 27 minuuttia viettäessäni aikaa peilin edessä hokien itselleni: "I'm the motherfucking Zyzz.... I'm the motherfucking Zyzz..." tunsin viimein olevani valmis tuhoamaan.

Koska normaalisti teen 60kg:llä sarjoja (8-12 toistoa), minulla ei, rehellisesti sanoen ollut aavistustakaan paljonko mahtaisin nostaa, joten päätin aloittaa varovasti 70kg, mutta olin selvästi aliarvioinut voimani, koska sellainenhan rimpulapaino lähti ylös kuin vammainen makuupussista.

SIIS LISÄÄ PAINOA BEIBI

Tässä vaiheessa käynnistyi treenimontaasi feat. Gagnam Style (?????)

joka sisälsi 80kg, 85kg, 90kg, 95kg ja... KYLLÄ! 100kg! En todellakaan uskonut että nostaisin sen verran koska teen sarjoja suhteellisen "pienillä" painoilla.

No mutta, miksipä jäädä sataan kun voimia tuntui vielä riittävän?
105kg:ssä rintalastani oli murskautua, mutta uhkasin varmsitajalle paskovani sen kissan päälle jos tulee väliin "I got this" ja niin siis meni 105kg...

Vitut laitetaan vielä 5kg lisää!!

Nyt tiedän miltä tuntuu synnyttää, joten älkööt yksikään nainen tulko asiasta enää avautumaan, sillä olen kokenut sen tuskan... mutta se oli sen arvoista! Koska nyt voin antaa vastauksen kaikille sunnuntaibodareille, ketkä tulevat kysymään "paljo pena?"

Mutta päivän päätteeksi sillä ei ole vittuakaan väliä paljonko penkkaa. Ainut millä on väliä on olla esteettinen ja sitä ei millään 200kg yhden toiston sarjoilla + 15min salilla saavuteta.

Vitut penkkipunnerruksesta, brah

HovijuoniaLauantai 17.11.2012 06:44

Hahaha! Vittu mä olen yks perseenreikä!

Things to do today list:

Aiheuta draamaa joidenkin toisten parisuhteeseen -CHECK

Tänään kun olin palaamassa intistä kotiin lomille, eräs naistuttavani, huom. _tuttava_ ei "ystävä" (sillä vain betoilla on naisia kavereina) soittaa ja keskustelu alkaa aluksi ihan tavanomaiseen tapaan:

"mtsä?"
"mitä huomen?"
jnejne...

Tällä tuttavallani on tapana olla puhelimessa yhtä mielenkiintoinen kuin mummosi esitellessään valokuva-albumia ja jaaritella ikuisuuksiin turhanpäiväisistä naisten asioista mitkä ei kiinnosta pätkääkään ja jokaisen lauseen väliin tahtoo vain kysyä: "No, nussitaanko jo?"
Siis jos ehtii koska kyseinen neiti ei pidä taukoja puheessaan.

Joten olin jo puoliunessa ku se alkaa selittää jotain poikaystävästään, joka petti tätä exänsä kanssa Lontoossa... vuosi sitten.
Olen vain että 'lol bitch get over it"
Mutta on kuulemma iso juttu kun kohta on heidän vuosipäivänsä ja se tuo kokoajan mieleen sen miten sen jätkä painoi exäänsä ku vierasta sikaa toisella puolella pallonpuoliskoa samalla kun ne seurusteli.
Sit se sanoo taikasanat, että sitä vituttaa nyt ku liito oravaa hakkuualueella ja miten sen tekis mieli kostaa jotenki...

No tässä vaiheessahan mun lihaksikas mieli alkaa pyöriä ja koska mua kiinnostaa aivan vitusti niiden parisuhdeongelmat, ehdotan, tai paremminkin käsken että maksakoot potut pottuina ;)

"Ai et mä niinku pettäisin sitä...?"
"Anna palaa Franklin"

Ja koska vaan lollailen puhelimen toisessa päädyssä, niin yksinkertainen pettäminen ei tietenkään riitä mulle, vaan siihen täytyy saada kolmas pyörä mukaan! Ja kamera! Ja internet!
Mut kaikista yllättävintä oli kuitenkin se, että se oli ihan messissä tässä ideassa:

"JOOJOO!! :DD"

Seuraavaks kysyy että haluaisinko mä olla toinen niistä jätkistä??
Mut vaikka isot pojat kuinka väittää ettei siinä ole mitään homoa kunhan kivekset ei kosketa tai ei ota silmäkontaktia, niin mun mielestä siinä liikutaan aina heteroseksin rajamailla kun niittää samaa muijaa. Ja sitäpaitsi mulle riittää että olen jo kerran päässyt reikähommiin kyseisen tytön kanssa.

Ja sitten iskee aivan mieletön kusihätä ja täytyy rientää junan vessaan.

00:27 tulee tekstari: "josset haluu enää panna mua nii tuutko edes kuvaamaa? ;p"

Lähetän vaa takas: "u mad?"

mut pointti oli vaan se et oon aika huono ihminen. Älkää edes yrittäkö tutustuu muhun

PS. luin tänään Kolme muskettisoturia loppuun ja sit muistin et siit oli tehty leffaki hiljattain ja katoin sen. Vittu mitä paskaa. Mut ainaki siin oli 1700-luvun povipommeja

Crazy cuntSunnuntai 21.10.2012 18:20

Best party ever bro!

En tajuu miks kuulen niin paljo valitusta Baarikärpäsest et se ois laimee...?? Beibi sä oot laimee.
BK on hyvä siitä et se ei koskaan petä, eikä koskaan yllätä vaan aina tietää mitä tulee saamaan; märkää ysikutosta!

Ekaa kertaa kolmee kuukautee oli kunnol biletysrahaa, kiitos intin päivärahojen<3 ni lähettii sit poikien kaa syövyttää ajatukset pois maanantaina alkavast kahen viikon hajoilemisest leiril
Eikä menny ku 2 sekunttii narikkamaksun jälkee et kuulu vaa 'dirtsh' ja 'dish' et näin kolmesta gangasta muodostuvan ryhmän, ketkä näytti joltai 14v. mut ajattelin kokoajan "please be 18, please be 18' tai edes 16v ;D
En nähny Chris Hansenii missää joten tein sit moovini ja menin kysyy et ootteko 18? ok let's fuck.
Aluks yritti kusettaa et kaks niist oli 18 mut tietty just se jol oli parhain perse oli 14. No ei se sit kuitenkaa ollu. Sit kuulu taas vaa 'skädäm' ja oltii vetämäs kamasutraa tanssilattial. I could tell she was mirin my muzza

Sen kiihkeen tanssishow'n jälkee Nicki Minajin tahdittamana, joka tuntu kestävän yhtä kauan ku seksi mun kaa, eli liian vähän, onnistuin hävittää ne :(

Vastalahjaks sain sit muhun roikkuu jonku niin butaanis olevan ämmän ku kuvitella saattaa. Jos sitä kuvailis sanalla 'omistushaluinen', se olis vähättelyy... piti paeta sitä parii otteesee vessaa ja kutsuu veljii taustajoukoiks skannaa aluetta jos se lähestyis. Ei se mikää valas ollu tietenkää, vaa 8/10 mut se oli pelottava.
Veti mun kaveriiki turpaa ku yritti tulla juttelee mulle :D ja kokoajan sano niit homoiks ku ne yritti ryöstää mut siltä.

Pilku jälkee lähettii sit frendin kämpille jatkoille sen hullun psykopaatin ja sen kavereide kaa. Sil oli kauhee kiire pääsä sisälle, mut sit ku päästii, sil oli kauhee kiire päästä ulos :D ja sit sen poikaystävä soitti sille :D

PS. törmäsin dancelattial johonki brittii jonka kaa ohimenne vaihettii brofistei ja se sano: "you're the highest scoring in here!"
Johon vastasin: "no homo but are you a faggot?"
"No I'm all for the chicks! You need to find yourself a lady from here!"
Sit sick jumputusmusa alko ja oli pakko lähtee reivaa

PPS. Mut ens kerral vois kokeilla jotain muuta ku BK:t vaik parhaimmat muistot onki BK:st ;)
Viime yönä tehtiin historiaa. Vedin vihdoin Mass Effect Trilogian läpi. Ympyrä joka alkoi 5 vuotta sitten, on sulkeutunut.

Mutta mitä vittua mies? Sateenkaaren päässä, jota olen seurannut viimeiset 5 vuotta olikin padallinen paskaa kullan sijasta :(

Rakas BioWare, jos luette tätä, tehkää vaikka päivitys Liven kautta joka uudistaa loppuratkaisun. Koko lomani meni pilalle, enkä varmaan saa unta seuraavaan viikkoon intissä, vaan vietän liskojen öitä.
Kaikki loppuratkaisuun asti oli parempaa kuin seksi, mutta sitten KA-BLAM! All went worse than expeditioned
Täytyy varmaan ostaa Extended Cut, joka kuulemma antaa hieman erilaisen lopun. Vaikka sen kuuluisi olla ilmainen!

No mutta ainakin sain alienpersettä, eli toisinsanoen peli oli eurojeni arvoinen

Armeija on paras. Ja lastentarhaSunnuntai 07.10.2012 02:56

Kiinnostus paukkupatruunoina: Hylsy
Kiinnostus pinkkoina: Tyhjä jäkki
Haluan pois tästä keilahallista.
Minulla kesti koko P-kausi ja n. kuukauden verran E-kaudestakin tajuta että haluan pois täältä. Siis intistä.

Joku voisi nyt kysyä, että gonahdinko? No en, because I am not a faggot. En vain näe armeijan pystyvän tarjoamaan minulle mitään elämältä. Olisi tekemistä IRL:kin...
Sitäpaitsi haluan sexy-ass hiukseni takaisin. Kuljen lomilla hupparissa koska tunnen itseni niin alastomaksi. Vaikka ei siinä sinänsä mitään vikaa ole, sillä jengihän makaisi nähdä minut alasti.

Jos jotain hyvää täytyy keksiä, niin armeijassa on hyvät liikuntamahdollisuudet. SIksi ihmettelenkin miten täällä näkee yhä läskejä. Eikä kaikki läskit edes ole Kuljetuskomppaniassa.
Pääsen joka päiva salille. Ilmatteeksi. Kuinka vitun siistiä se on? Nauttikaa 100€ kuukausimakuistanne S.A.T.S:issa, homot.

Ja koska armeijassa on vittumaista bulkata, pääsee myös jokapäivä lenkille cuttaamaan.
Jos joka viikko intissä olisi samanlaisia kuin tämä viikko, silloin voisin jäädä tänne asumaan. Minulla oli nimittäin joka päivä omatoimista liikuntaa, eli gymiä ja lenkkiä 08:00-13:00 ja vain 4h ohjelmaa. Sitten illalla pystyi rötvätä ilta-vapaiden aikaan, kun normaalisti omatoimista urheilua pääsee harrastamaan vasta 18:00-21:00

Siinä siis ne ainoat hyvät puolet.

Ja voitte kuvitella nyt kun mielenkiinto on nolla ja joku sinun ikäisesi pitsanaama tulee pomottamaan, niin kiinnostaako?

Kävin frendini luona sairaalassa viime lomilla, kuka oli jäänyt lastauslavan väliin ja jonka lonkka ja jalat olivat murtuneet ja vatsalihakset valahtaneet lonkan tasolle. Ei pysty kävelemään normaalisti puoleen vuoteen, eikä juoksemaan vuoteen. Ennustettu n. kahden vuoden täysitoipumisaika, jonka aikana molempien jalkojen lihakset surkastuneet täysin, niin että näyttäisi kuin ei olisi lihasta ollenkaan.
(yksikään ei sitten kirjoita tähän: "voimia ystävällesi!!! ;((((<3)

Panee miettimään, että elämässä on ehkä tärkeämpiäkin asioita kuin armeija... kuten esteettisyys ja sick vittuna oleminen. Kuva liittyy myös

I'm back!Perjantai 28.09.2012 22:18

Nyt se on kärsitty.... kolme viikkoa sopan hämmentämistä. Armeijassa? Mikä nyt ei täsmää...

Mitä paskaa, sotilaskeittäjäkoulutusta ei pitäisi edes olla olemassa... mutta hauskinta tässä on se, etät ne olivat tähän astisista viikoistani kolme rennointa ja hauskinta :o varsinkin tämä viimeinen leiriviikko. Vaikka lupasin perseillä, perseilyni meni kuitenkin päin persettä periksiantamattoman luonteeni takia ja sykin vahingossa hieman liikaa ja sain kuntoutusloman :(

Syndalen - ei sitä turhaan kutsuttu choco-leiriksi: sisävessat, sisäsuihku, lämmintä vettä, lämmin sisäkatos jossa tehdä ruokaa ja kuivavarastot joista lipastaa loputtomasti lakritsia ja suffeleita.
Alikersanttimme oli rennoin koskaan, eikä kasarmiolojen kuria ollut. Pystyin rauhassa pukeutumaan kuin libyalainen terroristi eikä ketään kiinnostanut.
Meitä spadeja oli vain viisi, joten olimme erittäin tiivis porukka ja läheisyyttä riitti, if you know what I mean ;) no homo
Varsinkin kun yksi meistä oli naiseliö ja joka sattui olemaan vielä aivan saatanan kullin kipeä

Huono puoli kurssissa oli se, että liikuntaa oli 0 tuntia ja meno oli muutenkin vitun löysää. Söin huolestuttavan määärän suffeleita viimeisten neljän päivän aikana ja lihoin ainakin 100kiloa, mutta sitten tajusin että tämähän on vitun tehokasta bulkkaamista! Ensi viikolla kun vihdoin pääsen taas laittamaan luotiliivit päälle ja tetsaamaan ja salille, kaikki tämä varastoitu rasva muuttuu lihakseksi. Great success!

Olihan nämä kuluneet kolme viikkoa hauskat ja sai tutustua taas uusiin sick cuntteihin, mutta kiitti mulle riitti - nyt taas leikkimään sotilasta ja kohottamaan kuntoa ja estetiikkaa

Soppaluu kuittaa

SoppaluuSunnuntai 09.09.2012 02:25Jos neljä vuotta sitten olisin tiennyt, että catering alalle hakeutuminen tulisi varjostamaan elämääni vielä senkin jälkeen kun olen valmistunut sieltä, en olisi koskaan sinne hakenut ja jos armeijaan mennessäni olisin tullut ajatelleeksi mahdollisia seuraamuksia kun kirjoitan koulutuksekseni Catering-alan perustutkinto, en olisi sitäkään yhteenkään lomakkeeseen merkinnyt (valitettavasti täytettäviä lomakkeita ensimmäisenä päivänä oli ainakin sata).

Nimittäin sotilaskeittäjäksi siirsivät :D tai ainakin yrittivät...

Ette tiedäkkään kuinka elämä vilahtaa silmien ohitse, kun alikersantti pyytää käytävään ja kysyy: "onko teille kerrottu että teidät on siirretty sotilaskeittäjäksi?"
Noin 0,5 sekunnin ajan luulin paskaksi läpäksi, sitten kävin läpi kolme ihmismielen perus olotilaa: epäusko, ärtymys ja viha jonka jälkeen vaadin saada puhua Kapteenille.
No, Herra Kapteenillahan ei ole morteille aikaa, joten pääsin Rouva Kersantin juttusille, joka selitti että vapaaehtoisia oli ollut niin vähän, että oli pakko alkaa määräätä ihmisiä keittäjiksi ja ensimmäisenä tietenkin katsottiin jokaisesta joukkueesta, kenellä on eniten kokemusta alasta. No, voitte kuvitella kuinka helppo on valita 22 hengen joukkueesta henkilö, jolla on 3 vuoden koulutus alalta ja kokemusta useista eri työpaikoista.
Kiitti vitusti 9. luokan yhteishaku päihteiden vaikutuksen alaisena tehty

Mutta onneksi olen taitava suustani, joten Rouva Kersantti ymmärsi kantani ;)
Hän vei asian eteenpäin Kapteenille ja saadessani uutiset, en tiedä ollakko iloinen vai ei.
Saan siis jäädä omaan joukkueeseeni, mutta joudun silti käydä kolme viikkoa kestävän sotilaskeittäjäkurssin, eikä näin ollen minusta siis tule sotilaskeittäjää, vaan pysyn tarkka-ampujana... mutta siltä varalta, että joku keittäjistä sattuisi sairastumaan, tarvitaan henkilöitä, ketkä tarvittaessa kykenevät tuuraamaan.
Joten mahdollisia sotilaskeittäjävuoroja on tiedossa jokaisella leirillä... eli varmuuden vuoksi joudun nyt vemuloimaan jokaisella leirillä.... vittu. Viimeinen asia mitä haluan on olla perinteisessä vemppajonossa aina ennen leirejä, joka on pitkä kuin nälkävuosi. Mutta vielä vähemmän haluan toimia sotilaskeittäjänä. Tulin armeijaan koetellakseni fyysisiä ja henkisiä rajojani, en kuorimaan perunoita, saatana.

Koska taistelen aina viimeiseen asti, kävin perjantaina Kapteenin luona pyytämässä kokonaan vapautusta. Yritin kaikkeni... vetosin Kapteenin inhimillisyyteen, kerroin sairaasta isoäidistäni... ei onnistunut, mutta hyvää oli kuitenkin se, ettei vastaus ollut heti: "Ei onnistu. Voitte poistua" vaan juttelimme pitkään ja Kapteeni taisi jopa ymmärtää minua. Hetken luulin jo olevani voiton puolella. Ja jossei keskustelusta mitään muuta jäänyt käteen, niin ainakin jäin hänen mieleensä, kun kerroin motivaation tasostani ja miten aion hakea jälkiAUK:kiin tai kotiutua vähintään Korpraalina. Voitte varmaan kuvitella miten uraohjuksena hän piti kuulemastaan.

Mutta lol ehkä seuraavista kolmesta viikosta tulee ihan mielenkiintoisia... kurssi siis alkaa maanantaina ja aion perseillä niin huolella... mutta kuitenkin siinä määrin, ettei heillä ole perusteita antaa esa-pekkaa :D (poistumiskieltoa)
Kolmen viikon päästä se on kuitenkin ohi, jonka jälkeen pääsen suorittamaan sotilaspoliisin voimankäyttöoikeudet ja sitten erikoistuminen tarkka-ampujaksi alkaa...

PS. Äsken TV:stä takanani tuli BB ja sivukorvalla kun kuunteli sitä menoa, niin ei helvetti, vittu te ihmiset olette tyhmiä. Päätin äsken että haen seuraavaan BB:hen

PPS: Aika lepi homma: Luutnantti tuli pyytää mua piirtää pilakuvan Kapteenist ku se täyttää 30v. huom. "pyytää", varmaa eka kerta intis ku ei käsketty, mut aion tehä sen anyway kuntsarin toivos

*UPDATE*
Ja tässä kuva feat. Kapt. Kalliola

Käyttäkää päihteitäPerjantai 24.08.2012 20:28

Olen tullut siihen tulokseen, että päihteet parantavat fyysistä suorituskykyä 0-100%:lla. Niin sen täytyy olla.

Suurin osa joukkueestamme polttaa tupakkaa ja vetää perseet olalle vähintään kerran viikonlopussa.
SILTI joukkueemme fyysisisen kunnon keskiarvo on yksi komppanian parhaita.
Eräs joukkueestamme, joka on tupakoitsija ja kännää joka viikonloppu, juoksi 100m enemmän kuin minä coopperissa (4800m)

Olen elänyt kaikinpuolin terveellistä elämää, en ole juonut paljoa, nykyään en melkein ollenkaan, en ole koskenutkaan tupakkaan, nuuskasta olen pysynyt erossa yms. lähinnä sen vuoksi että olen mennyt uskomaan kouluterveydenhoitajien puheita siitä, miten pahasta päihteet ovat ja minut palkitaan sillä että joku veltto hinari kuka ei edes tietäisi mistä D-vitamiinia saadaan pinkoo ohitseni

Ellei tupakka maistuisi kyrvältä ja alkoholi ripulilta, aloittaisin päihdekuurin kuukaudeksi, samanlaisella motivaatiolla kuin olen bodannut ja jättäisin kaiken cardiourheilun pois ja olisin aivan saatanan kovassa tikissä kuurin jälkeen.

MItäköhän ne lääkärit oikein huuteleevat mm. siitäkin, että nuuska pilaa ikenet? Vitut se mitään pilaa
JOka toisella vastaantulijalla intissä on ylähuuli rullalla ja heidän hampaansa ja ikenet näyttävät siltä kuin olisivat juuri hammaslääkärin vastaanotolta tulleet.
Vaikka saatanan urpoilta he näyttävätkin

Mutta ahh, onneksi on olemassa kehonrakennus, so up yours fuckers... se on elämäntapaurheilua ja siinä vasta mielenlujuus mitataan.
Vaikka joukkueessamme ja komppaniassa on monia hyväkuntoisia sällejä, kenelläkään heistä ei ole esteettistä kroppaa (olen kyllä tarkkaillut suihkussa no homo)

ELi loppu yhteenveto:

-Tupakointi: Parantaa fyysistä suorituskykyä 70%

-Alkoholi: Parantaa fyysistä suorituskykyä 30%

-Nuuska: valkaisee hampaat

u mad lääkärit?

PROMOTION!!!Torstai 16.08.2012 22:27

P-kausi on lopuillaan ja nyt sitä ollaan Kaartin Jääkäreitä, eikä enää alokkaita ja kyseinen ylennys tapahtui oikein juhlavin menoin Helsingin Olympia Stadionilla (mikä ei ollut uusi juttu minulle, sillä itsehän olen 15-kesäisenä juossut siellä 100m koulujen välisissä yleisurheilukisoissa u mirin?)

Mutta Kaartin Jääkärinä oleminenhan ei tarkoita mitään, paitsi että sinulta odotetaan enemmän. Olemme edelleen sangollinen paskaa.

btw. katsokaa tänään uutiset, votte nähdä minut siellä marssimassa. Olen se maastopukuinen siilipää.

Tai itseasiassa älkää katsoko, näyttää varmaan hirveältä. 800 alokasta marssimassa Stadionilla, ruodut eivät pysyneet särmässä, kaikki olivat muutenkin aivan pihalla... tästä syystä: TAAKSE, POISTU!!

Mutta jos katsotte, olen se ensimmäisenä marssivan joukkueen viimeinen mies katsomon puolella. Vittu jokainen vetoketju oli kiinni.

Pakko myöntää: olen hieman pettynyt.
Odotin P-kauden olevan rankempi. En ymmärrä mitä porukka hajoilee?
Kuluneen viiden viikon aikana on ollut vain yksi raskas viikko ja se oli leiriviikko. Muuten olemme vain rötvänneet tai puhdistelleet aseita tai opeteltu sykkimistä aikamääreisiin.
Meillä on ollut vain kaksi marssia, jotka eivät olleet kuin 10km ja koska oma tupa on paras mahdollinen, on siinä yksi syy lisää miksi ihmettelen mm. tupamme sisäistä gonailua... enää kaksi viikkoa ja sitten joudun jättämään heidät.... :/ yhtiä parhaimpia vittuja keihin olen koskaan tutustunut. Melkein tekisi mieli jäädä spolleksi pelkästään sen takia että saisin vielä lollailla heidän kanssaan... mutta ei, on kuunneltava sydäntäni <---- faggot

Oli myös mielenkiintoinen kysely, (AUK:kia silmällä pitäen) joka järjestettiin tupien kesken: oli lista jossa oli jokaisen tupalaisen nimi ja tehtävänä oli antaa jokaiselle tupalaiselleen 1-9, sen mukaan haluaisiko heidät johtajakseen "Kuolemanvaaraa sisältävässä tehtävässä". Yhdelle oli annettava 1 ja yhdelle 9.
Yksi äijä tuvastamme sai kaikilta 9 (mukaanlukien minulta) ja se olikin aivan selviö, mutta yllätyksekseni sain huomata että sain kaikilta muilta 7-8 pistettä =)
Rehellisesti sanoen en osannut odottaa sitä.
Tämä oli hyvä juttu myös sitä varten, että tästä sai pisteitä tuleviin Aliupseeri- miehistö(tarkka-ampuja)valintoihin.
Jos en pääse tarkka-ampujaksi, menen Aliupseerikouluun vuodeksi... ja sitten RUK:kiin.

...No ei vitussa...

mutta näin meidän kesken: en olisi antanut kenellekkään yhdeksää pistettä, ellei olisi ollut pakko.
Vaikka tupamme jäbä, joka kahmi täydet pisteet, onkin auktoriteettinen, valitettava tosiasia on myös se, että hän on läski ja huonokuntoinen. Toki nostaa penkistä 180kg ja olisi tulevana viikonloppuna painonnoston MM-kisat, joihin ei valitettavasti lähde, koska ei intin takia ole päässyt treenaamaan, mutta itse en ainakaan arvosta pelkästään sitä jos tietää tilanteessa kuin tilanteessa mitä tehdä, mutta jos ei ole fyysisesti kykenevä näyttämään esimerkkiä, kannatukseni kyseisen henkilön johtajuuteen tipahtaa ainakin puolella

Mutta nyt jos puhutaan hetki vakavasti... tämän päiväinen kyseinen tilaisuus oli itseasiassa loistava esimerkki siitä mitä sotilaana oleminen on. Sotilaana oleminen on illuusion luomista siitä, että olet tappaja.
Jos pystyt noudattamaan käskyjä orjallisesti, etkä kyseenalaista mitään, olet täydellinen sotilas.

Mutta sotilaana oleminen ei ole sitä, että taistelun keskellä pystyt kantamaan harteillasi haavoittuneen 90 kiloisen kaverisi pois turvaan ja että sinulla on hyvä fyysinen kunto.
Tällaiset ominaisuudet eivät ole sotilaan meriittejä, siinä missä se että ehdit pedata sänkysi annetussa kymmenessä minuutissa.
Enkä nyt ole edes sarkastinen.
Mutta onhan se ymmärrettävää, että saat enemmän kiitosta siitä, ettet koskaan ole myöhässä aikamääreistä, kuin siitä että juokset coopperissa 3200m, sillä jokainen kykenee vähän sykkimällä, tehdä pinkan ja punkan 10 minuutissa, mutta jokaiselta ei voida vaatia yli 3000m kahdessatoista minuutissa.
Aivan kuten jokaiselle pystyy opettamaan, mitä tapahtuu kun käsketään "käännös vasempaan, päin", mutta jokaiselle ei pystytä opettamaan miten pitää hermonsa oikeassa tulitaistelussa.
Tämän takia on helpompi kouluttaa joukkonsa marssimaan, kuin sotimaan.
Koska onhan se myönnettävä, että särmästi marssivasta sotajoukosta tulee väkisinkin janssonit housuun

Gotta catch 'em all!Perjantai 10.08.2012 22:21

Tjaah.... tämä viikko?

Tuntuu hyvältä mies olla paras ;)

Tein koko komppanian ennätyksen siinä, kuka jaksaa pysyä kauiten ampuma-asennossa: Shooter_stance.jpg

10:40sec

Sain Kokelailta pulla-kahvit sekä vapautuksen pinkka- ja punkkatarkastuksesta (johon osallistuin anyway, koska helpotukset ovat naisille)
Vitusti raskaampi asento miltä näyttää ja hauskaa siinä oli se, että jo minuutin jälkeen ajattelin luovuttamista.

5min oli vähimmäisvaatimus, johon pystyi vain itseni lisäksi yksi samasta ryhmästä.
Kun 10min lähestyi, Kokelaat lupailivat pulla-kahveja, jos pystyn olemaan siiihen asti liikkumatta, mutta tiesin että tämä lupaus menee vain isompiarvoisten tyhjien lupausten holviin, joten halusin vain olla kova jätkä ja olla 10min
Kun 10min oli mennyt, sain kuulla Kokelailta että 10min 30sec on koko Komppanian paras aika, joten apinan raivolla ajattelin että "LOL migsibäs ei? xDDD"
Ja sitten sain achievement unlocked ja 1000 Gamerscorea

Tällä viikolla alkoi myös "pokémonit", eli alikersanttien aamujenlaskenta, jotka siis alkavat heti kun on jäljellä 151 aamua.
Jokaisena aamuna täytyy piirtää yksi Pokémon, jonka # vastaa kyseisen päivän aamua ja viedä se päivystäjän pöydälle.
Tänään alikersanteilla on jäljellä 147 aamua, eli päivän Pokémon oli siis Dratini
dratini.jpg

Ja arvatkaas kenet valittiin piirtämään kaikki Pokémonit?

Ja ainiin, tällä viikolla oli ammuntaa ihan vitusti ja ne meni päin vittua. Näillä näytöillä ei tarkk'ampujaksi päästä...

I think I need to.... get my head in the game