IRC-Galleria

Saqpetteri

Saqpetteri

Unelmavävy

Selaa blogimerkintöjä

Voi helvetti.Torstai 26.03.2009 12:41

Entiiä oon ehkä lukenut turhan paljon Diktaattori Vuorisen tuotantoa, sillä tänään tapahtui duuniin kävellessäni alla oleva tapahtuma.

Saavuin rautatieasemalle. Kävelin sisään asemarakennukseen ja ulos pääovista. Sytytin savukkeen ja kävelin valoihin, joista pääsisi kaivopihalle. Siinä sitten hetken seisoskelin, kunnes valoihin tuli myös about 30v nainen ja sen perässä, joku vitun typerän näköinen runkkari, joka yritti napsia naisesta kuvia ja saneli:

- Lähetään joskus kahville tai muuten vain viettämään iltaa kahestaan.

Mähän näin jo pitkältä ettei tätä muijaa kiinnostanut tää kävelevä kaatopaikka, mutta päätin silti tarkkailla tilannetta.

No mutta pultsari päätti silti napata uudelle hienolla kamerallaan tästä muikkelista kuvan, jonka seurauksena ämmä tiuskaisi tälle kaverille:

- Lähe nyt vittuun siitä!

Mut silti tää roskaläjä jatko selittelyään ja tässä vaiheessa mä päätin puuttua peliin mukaan.

- Hei nyt vitun runkkari! Työnnä se kamera rektumiis ja jätä tää leidi rauhaan, etkö sä usko järkipuhetta? Sanoin tälle kaverille.

Sitten se kaveri iski mua avokkaalla poskeen ja mun rööki lensi maahan. Hetkeäkään miettimättä päätin iskeä luuvitosen suoraan tätä kaveria poskipäähän kaveri tippu maahan ja kamera lens parin metrin päähän siitä jannusta. Aattelin jättää sen siihen maahan makaamaan sytytin röökin ja kävelin valoista kaivopihalle. Mulle ei uhota.

Sit tulin duunipaikalle eikä aikaakaan niin sain ihan kummallisen viestin: "Hei Tarja! Onko sinulla. Aleksi Haukijärvelle TET -paikkaa 4.-8.5? T. Marja." Olin sillee no vittuakos tässä ja päätin vastata siihen viestiin. "Moi Marja! Kenestäköhän vitun Tarjasta sä puhut? Mä olen kylläkin Saku ja mulla ei oo ku korkeintaan hyvännäköisille 16-17v tytöille TET-paikka. Terveisin Iso-Saku." Tais mennä ämmältä jauhot suuhun. Mulle ei nimittäin myöskään tyrkytetä jätkiä syliin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.