IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

Fuck. This. Shit.Tiistai 10.08.2010 03:06

http://www.youtube.com/watch?v=vLl1NDwMJps

Ai saatana että vituttaa ja jos vaan ois jotai mulkkuja sattunu iltalenkil vastaan tulemaa oisin varmaan haastanu riitaa ihan vaan et ois päässy hakkaamaan (ja ottaan turpaan ihq) ja siis aeijjjjjjjjj saatana! Pikkuhiljaa kyllästyn.

Vittuun tää paskaluukku, jossa ei oo suihkuu saatikka sitte keittiöö, vittuun vaatimattomuus, vittuun Karsikon lähiö, jonka jokane talo huutaa sitä et haista paska ollaan parempii ihmisiii meillo perhe, meillo talo, meillo vitun työsuhde auto on your face vitun vahinko lapsi vituttaako, ja vittuun maantasossa asuminen et sairaat paskat saa millon vaan tulla ihasteleen ikkunasta ku vitun hamsteria terraariossa ja vittuun joensuun sossu ja kaupunki joilla ei oo tarpeeks asuntoja nuorille kun pitää rakentaa vaan omistusasuntoja pilluusa jakaneille perheenperustajille ja vitun maahanmuuttajille joille laitetaa ruokaki valmiiks lautaselle hintaan 0e, ja vittuun systeemi joka suosii masentuneisuutta, tarttee vaan vittu hullunpaperit hommata ja eikös tuota aleta kaikkee kiikuttaa nenän eteen mut vittu koitapa kunniallisesti ja hiljaa pärjätä ni kyrvällä ottaan ja vittuun vaikka kaikki mätäpaska jota lentää niskaan tahtiin 24/7.

Miks mie vitun idiootti koskaan ees oikeesti suostuin muuttaa tähä vitun paskaluukkuun? Ja on muute ihan sika hauskaa koittaa olla kiitollinen joistai asijoist, kuten kannettavast CDsoittimest, ehkä pikkuhiljaa pakko hankii iPod tai jotai voi vittujen saatana, ja pitäs hommata varmaan lasit kun pää on vitun kipeenä nykysi esim. autolla ajamisen jälkee ko tartte kauas kattoo ja joo, miullaha oli rahaa, toinen miun hampaat pitäs käyä korjaamas ja vitusti on siiheki rahaa ja intoo, eteki ku tarttee nukutuksen ettei pure lääkäriltä sormii irti, et vitun hauska elämä ja silleen, moi. En vittu tiiä mitä mie oon mokannu, varmaan just sen et muutin tähän...

(Ja ei tosiaa oo mitää uutta juttuu, nyt vaan oli päästävä vähä purkaan. )

But hey..! No-one ever said that life was fair...! 8)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.