IRC-Galleria

Saruto

Saruto

Eihän kukaan ole täydellinen mutta aina voi yrittää

Selaa blogimerkintöjä

CigaroPerjantai 08.04.2011 00:29

Mie oon oikeesti narsisti. Rakastan itteeni kovasti, ja en tiiä pystyykö kukaan muu koskaan minuu yhtä paljon rakastamaan ja ymmärtämäänkään.

Mutta. (Here's the catch) Tiedostan myös että tämä on vain minun mielipiteeni. Tiedän, että miulla on todella huonoja puoliakin, itse vaan kun tiiän mistä ne johtuu, tai pyrin selvittämään asian itelleni, niin ei ne minuu niin 'häiritte'. Tai no, totta vitussa häirittee mut kun tiiän, niin voin sietää. Ja tottakai eri ihmiset arvostaa eri asioita ja piirteitä. Mie arvostan itteäni. Tai... ainakin rakastan.

EI SIIS OLE EPÄTERVE ITSETUNTO MINULLA! Ja nyt voin mennä jatkamaan undulaattista peilille kujertelEIKU-

Juu huomaa et oon pitäny koti-ilta viikkoo, aikaa ajatella taas ollu 8-D Mut miusta on vaan oikeesti mukava hengata itteni kans! Aina välil sillee.

Mitäpäs muuta täs? Tosiaa, oon viettäny laatuaikaa keskenäni, eilen olin jopa niin surkee (?) et join pullon viiniä keskenäni (ja arvatkaa mitä? MINULLA OLI MUKAVAA) jajajaja. Koulu menee kummallisen kivasti, joka johtuu siitä että kummallisesti en ole sen koulukaverin, jonka apuun oon paljon nojannu, väleis (kait? Vittuku ei voi tietee) ja oon tehny yksin ny hommia ja siis, meitsi vaan on solo fighting unit (oho puhun scifinörttiä hups) ja joo, ei ole päivätyö vielkään miu juttu. Mitähä miust oikeesti tulis isona? Ja hups jaarittelen, ja merkinnän pointti tuntuu kovasti olevan vaan et viihyn itteni kans (surullisen) hyvin. Mut hei. Mie silti tarviin rakkaita ihmisiä ympärilleni, en mie kuitenkaa aivan ypöyksinkään tykkää olla, vaikka varmaan aika harvoin asiaa mitenkää ilmasenkaan. (Meinasin eilen pistää kännissä ihmisille viestejä 'kiitos kun oot olemassa' mut en sitte uskaltanukkaa.)

Mut siis, kiitos ja kuitti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.