IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kun Saz palautti muksut ruotuun...Tiistai 13.05.2008 21:40

Tänään suutahdin viidesluokkalaiselle poikaporukalle, joka on jo jonkin aikaa tahallaan yrittänyt tehdä kiusaa ja ärsyttää minua. Tuolla koululla on leikkipiha, joissa on määrätyt vuorot jokaiselle luokka-asteelle, niin eiköhän vain näitten nuorten herrojen ole pakko mennä väärällä ajalla ja härnätä. Käskin monta kertaa heitä tulemaan alas kiipeilytelineestä, mutta sana ei näyttänyt menevän perille. Niinpä sitten oikein uhkaavalla äänellä huusin, että tämä sai olla viimeinen kerta, kun tekevät tuollaista, ja että on se nyt kumma, kun eivät millään usko. Tämä auttoi, ja pojat läksivät maleksien pois.

Erään opettajan kanssa siinä sitten vielä keskustelimme, kuinka älyttömän ylpeä ja leuhka tämä koko viides luokka oikein onkaan. Heillä on kuulemma ensimmäisestä luokasta lähtien ollut opettajana rehtori, joten he luulevat olevansa jotenkin parempia ja muita ylempänä tämän johdosta. Top tykkänään. Joku muu saattaisi tällaisen käytöksen hyväksyä, mutta en minä. Olenkin joskus sanonut, että kestän melkein kaikenlaiset ihmiset tahansa, esim. itserakkaat, koska heidän juttunsa voi vain kuulla toisesta korvasta ja antaa saman tien naureskellen tulla toisesta ulos. Mutta sitten.. sitten ovat nämä ylimieliset eli kansankielellä juuri leuhkat ihmiset, jotka syystä tai toisesta luulevat olevansa jollakin tavalla muita parempia ja myös käyttäytyvät sen mukaisesti. Sellaiset saavat kyllä minulta heti huutia. Minä olen nimittäin sellainen ihminen, joka palauttaa kyllä haahuilijat ruotuun.

Niinpä menin välitunnin päätyttyä tavalliseen tapaan opettajanhuoneeseen, ja siellä heti rehtorin bongattuani sanoin: "Noille sun luokkalaisilles kannattais varmaan vielä vähän selventää noita leikkipihavuoroja, nimittäin ne on tulleet väärällä ajalla ja ihan tahallaan mua ärsyttääkseen sinne."

Jälkeenpäin huomasin, että oho, tuli oikein osoitettua ja alleviivattua, että kyse oli juuri rehtorin omista oppilaista.. :D:D Rivien välistä siis: "Kannattais vähä miettiä mimmosta kuria sä oikein pidät niille luokkas muksuille, et ei niillä kyllä mitään erivapauksia ole."

Parasta oli se, että se opettaja, kenen kanssa olin välitunnilla näistä kyseisistä oppilaista puhunut, oli siis myös täysin sitä mieltä, että ne lapset luulevat olevansa jotenkin muitten yläpuolella, ja että hänestä on hienoa, että olen samaa mieltä, ja vielä että hän on ollut sitä mieltä jo vuosikausia, mutta nyt oli hienoa, kun joku uskalsi sanoa sen ääneen. =DD

Siinäs näitte - siellä missä on Saz, on turha luulla itsestään liikoja, koska sellaiset turhat luulot karsitaan heti ensi alkuunsa pois. Olen minä vaan aika mamma. XD




Huomenna menen töistä kolmas-neljäsluokkalaisten kanssa luokkaretkelle Pomarkun Isonevalle ja sieltä Niinisalon varuskuntaan. Kuulostaa iiiiihanalta... (-___-;; )

Kauheeta.. rämmin siellä suolla ja ennen kuin huomaankaan, joku lapsista on vajonnut suonsilmäkkeeseen.. Vaikka toisaalta, joittenkin kohdalla en panisi pahakseni.. *saatananaurua* XDD Siinäkin porukassa on nimittäin sellaisia tapauksia, joille tekisi ihan hyvää maanpinnalle palauttaminen - kirjaimellisesti. xD Noh, saa nähdä, mitä huomenna seuraa. (●´I`●)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.