IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jrock Style -> Gal.Tiistai 03.06.2008 23:58

Ziiz OmG~~

Shoppailin vähän eilen, ja ostin mm. ihqut sandaalit ja laukun. Siis ÄÄKK!! Ne sandaalit ovat niin hienot ja se laukku.. skdbvks.dbv !!! Tekee mieli alkaa ostaa kaikkia kalliita merkkivaatteita ja olla gal. xD No ei sillä, että pelkät muotikuteet galia tekee, mut kuiteskii - u know what I mean. (≧∇≦)

Ja pyydän anteeksi, että tämä merkintä ei ole sisällöltään mitenkään erityisen asiapitoinen, vaan enimmäkseen täynnä ilmapäistä hölökynkölökyniä~! ヽ(*’-^*)。

Mutta oikeasti! Nyt minulla on vaatehuone täynnä erilaisia mm. lolitan ja "tavallisen" jrockfanin vaatetukseen sopivia kuteita, joilla en kuitenkaan jonkin ajan päästä tee mitään. Odotin koko talven kesää, että pääsisin käyttämään niitä ( töihin ne kun eivät sopineet ), mutta nyt kun se kauan varrottu kesä saapui, haluankin pukeutua erilaisiin tyylikuteisiin - ja ostaa niitä.

Onpa juu suuret ongelmat minullakin näemmä. XDD Mutta.. näin se vaan on! (≧∇≦)

En taas tiedä, mitä tekisi.. Kun toisaalta en millään haluaisi luopua mistään noista hienoista vaatteista, mutta toisaalta taas.. Ääh! EN TIEDÄ!! KRAAAHHH!! (>_________<)

Ps. Olen ajatellut ostaa kertakäyttöisiä piilolinssejä, että voin ostaa mageet aurinkolasit niitten kanssa käytettäväksi. ;3 Muutenhan minun on aika turha ostaa tavallisia yölaseja ( Lazzi: ;DD ), kun joudun käyttämään aina silmälaseja. ( ̄へ ̄)

Esim. nuo tuossa kuvassa -->
Aivan älyttömän ihanat!! ❤

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.