IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

XDD

Niinpä, että tehdään nyt sitten vaihteeksi tällainenkin. >XD

***

Mene suomenkielisen Wikipedian etusivulle ja vastaa kysymyksiin klikkaamalla vasemmassa valikossa olevaa "satunnainen artikkeli" -kohtaa.


01. Mitä pelkäät?
Sappeenvuorta, joka on Pälkäneen korkein paikka. ( No höpön löpön.. Mähän suorastaan rakastan korkeita paikkoja, esim. Mustavaara Selkiessä, Enossa. ;D )

02. Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle?
Rajiv Gandhin, Intian entisen pääministerin. ( No voi helevata.. Mitä sellasestaki lehmiä palvovasta risuparrasta siellä hyötyä ois? )

03. Mitä haluaisit häälahjaksi?
Airbus A340:n, joka on eurooppalaisen Airbus Industrien valmistama laajarunkokone. ( No tota.. Mentäskö tässä nyt jo sinne suuruudenhulluuden puolelle..? =DD )

04. Mitä palvot?
Kädettömät kuninkaat ja muita häiritseviä tarinoita -novellikokoelmaa, written by Johanna Sinisalo. ( Wuuhuu! Kyllä mä aika häiriintynyt olenkin, mutta että sitä suorastaan palvon.. Ja vielä kädettömiä kuninkaita - OMG! Meinaaks tää nyt sitä, että osoittaakseni kunnioitusta jumalilleni, mun on katkottava käteni? Raaka meininki. )

05. Salainen fetissisi?
Garrison Keillor - yhdysvaltalainen radioesiintyjä, satiristi ja kirjailija. ( NO JUMALAUTA!! On mulla aika helvetin sairaat fetissit, ku tommonenki äijä niihin kuuluu! On meinaan kyllä sellanen pärstävärkki, että siinä jää moni lärvärtti kakkoseks. shdbvbdsvk =SS )

06. Mistä näet unta ensi yönä?
Raikuusta, joka on Kerimäellä, Etelä-Savon maakunnassa sijaitseva pieni kylä. ( Ahaa.. No mieluummin silti tästäkin, ku enää siitä, mistä viime yönä unta näin.. Oli meinaan aika saatanallista settiä. >X/ )

07. Mitä ostaisit, jos sinulla olisi varaa?
Monacon ruhtinaskunnan, eli lyh. Monacon, Euroopassa sijaitsevan, maailman toiseksi pienimmän, itsenäisen valtion. ( JEE!! MIETTIKÄÄ! OMA VALTIO! VÄHÄ OIS SIISTII! SAIS SÄÄTÄÄ ITE LAIT, JA TEHÄ JUST SILLEIN JA MILLON MITÄ HUVITTAA!! =DDD Ehkä alankin säästää tätä varten... :D:D:D )

08. Mistä aiheesta kirjottaisit kirjan?
Snot:sta, joka oli vuosina 1994-1998 toiminut heavy metal bändi Yhdysvalloista. ( Lollers.. Kuuntelen muutenki niin paljo heviä, mut.. OIKEESTI SNOT ON OLLU MUN SALANEN KUUNTELUKOHDE JO VUODESTA 1992!! [Katsotaan, huomaako kukaan mitään.. :D] )

09. Mitä keräilet?
Friedrich Waismanneja, itävaltalaisia matemaatikko-fyysikko-filosofeja. ( Se mikään este mun keräilyharrastukselle ole, että sitä äijää on ollu vaan yks kappale, ja että se on kuolluki jo puoli vuosisataa sitten... )

10. Mihin paras muistosi liittyy?
Palmsen kartanoon, joka sijaitsee Vihulan kunnassa Viron Länsi-Virumaalla. ( Öö.. Mä en kyllä muista koskaan käyneeni Virossa [muutaku satamas kääntymäs, ja sillonki olin vaan laivas, en astunu maalle], saati sitte Palmsen kartanossa, mutta.. Wikipediaa on uskominen, koska se on Ainoa Oikea Tiedonlähde, eikä Sitä sovi epäileminen! )

11. Turhin tietämäsi asia?
Elaine Pagels, yhdysvaltalainen uskontotutkija. ( Jos se on yhdysvaltalainen, se on turha. )

12. Mistä aiheesta puhut kaikkein mieluiten?
Mazda 818:sta. ( YOSH! Viimeinki jotakin, joka vois ees jokseenki pitää paikkaansa. xP Pitää ehkä kysellä isältä kyseisestä autosta vähän enemmän.. XDD )

13. Minkä asian parissa tulet työskentelmään/työskentelet ammatissasi?
YTV:n, (lyhenne sanoista Pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunta), joka on Suomen pääkaupunkiseudun yhteistyöelin. ( Eli muutan Stadiin, ja pääsen tyyliin johki kaupunginvaltuustoon..? Aahhahhahhaa~ *Saatananaurua* This is going to be sweet~~ Alkaa asiat siellä suunnalla vähän muuttua... )

14. Mikä saa sinut aina nauramaan?
Lieksanjoki, Vuoksen vesistöön kuuluva Pieliseen laskeva joki. ( HAHAHAHAA, kun naurattaa~ Kusivirta Lieksasta se siellä Pielisen poskeen käy... )

15. Entä itkemään?
1023 - tämä on siis vuosiluku, jolloin mm. Sevillan tuomari-kuvernööri käytti hyväkseen Córdoban kalifaatin hajoamista ja nousi valtaan nimellä Abbad I aloittaen Abbadidin dynastian, ja Abd ar-Rahman V julisti uuden Cordoban kalifaatin. ( Kyllä tommoset sheikkimaalaiset nimihirviöt saa vähemmästäkin itkemään.. :/ )


16. Mikä oli ensimmäinen asia, jonka näit herätessäsi?
Suomi–Ruotsi-maaottelu ( JUMALAUTA MIKÄ PAINAJAINEN! *ITSARI* Sit haluaisin kyllä pysyä Unten Mailla, jos tuo on eka asia herätessä. Helvetin homohurrit aina voittaa meet, ni jos päivä tarttis alkaa tappiomielialalla, ni sillon ei paljo huvittas nousta. >XD )

17. Mitä sinulla on taskuissasi?
Seppo Hovi, suomalainen pianisti ja televisiojuontaja. ( Nyt.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! :DDDD VITUN SEPPO HOVI VAINOO MUA!! :D:D:D:D:D:D:D:D )

18. Mikä voisi korvata sinut ilman, että kukaan huomaisi?
Joseph B. Strauss, siltojen suunnitteluun erikoistunut insinööri. ( BWAHAA, Jooseppi! Myöhästyit! Heitit veivis jo seitsemän vuosikymmentä sitten. I WIN! You PHAIL Strassi! I PWN you!! . . . . . . =D? )

19. Mitkä olivat ensimmäiset sanasi?
"Thomas Chatterton", (20. marraskuuta 1752 Bristol – 24. elokuuta 1770 Holborn) oli englantilainen runoilija ja keskiaikaisten runojen väärentäjä. Hän teki itsemurhan 17-vuotiaana vuonna 1770. ( Tuota.. Olisikohan tämä mitenkään saattanut olla jonkinlainen ennusmerkki tulevaisuuttani ajatellen..? =´DDD )

20. Minkä kanssa sinut tullaan hautaamaan?
Hulkkosen, joka oli suomalainen lännenlukemisto, jota julkaisi 1980-luvulla oululainen Kolmio-kirja. ( Joo siis, mä en oo kertonu tätä kenellekään, mut mä oon oikeesti ihan mieletön Hulkkos-fani, ja mul on ne kaikki sarjat ja, ja.. siis OmG se on vaan niin paras! )

21. Mitä sinulla on piilossa yöpöytäsi laatikossa?
Lautta-alus L/A Falco, joka on lautta-alus Sternan ohella toinen Paraisten ja Nauvon välillä liikennöivistä lautta-aluksista. ( Jaahas.. Oon sitte onnistunu ostaan taas yhden _niitä_ huonekaluja, joihin mahtuu kokonaisia ulottuvuuksia, tai joista pääsee vallan toisiin ulottuvuuksiin.. Voi prkl, joku aamu herään viel siihen, ku joku Xryglt-planeetalta kotosin oleva mölliäinen on mönkiny laatteelleni just pestyjä mattoja limaamaan. )

22. Mitä rakastat eniten maailmassa?
Tamagotcheja, japanilaisia virtuaalilemmikeitä, jotka kehitti Aki Maita vuonna 1996. ( ironista kyllä, niin paljon japsifani kuin nykyään olenkin, tuolloin, kun tamagotchit aikoinaan markkinoille ilmestyivät, about kaikilla kavereillani oli sellainen, mutta minä en koskaan löytänyt niiden viehätysvoimaa, vaan pidin niitä turhina rahanhaaskausvempeleinä. Sry, vinosilmät, your country did not do it to me @ that time. :DD )

23. Mistä aiheesta tekisit kappaleen euroviisuihin?
Willem de Vlaminghista, joka oli 1600-luvulla elänyt flaamilainen merikapteeni. ( Voi veikkoset! Vlaminkin Villestä meikäplikka vetelis semmoset viisut, että voitto olis Warma! :D Kun ne merikarhut tunnetusti oli mitä oli, ni luulen, että Villestä sais aikamoista matskua aikaan... :D:D:D )

24. Mitä näet tällä hetkellä ikkunasta?
Regulaattorin, joka on jotakin tasaava ja säätävä laite. ( Joo, tuollahan niitä meen perunapellolla on kakskytä tasaamassa perunamaata ja säätämässä perunanvarsien pituutta. But of course. )

25. Mikä sinä todella olet?
Hypokondria, joka on mielenterveyden häiriö, josta kärsivä luulee tai pelkää perusteetta sairastavansa jotakin vakavaa sairautta. Hypokondriaa kutsutaan puhekielessä myös luulotaudiksi tai luulosairaudeksi. ( HAHAHAHAHAHAHAHAHA!! I HAS BIN REVEALED!!!! Yleensä sanotaan, että joku potee jotakin mielenterveyshäiriötä, mutta mä _olen_ mielenterveyshäiriö! :DDDD Mutta jotakin perää tuossa jopa on, koska mä itse asiassa lievää luulotautia, eli hypokondriaa.. Mä en vaan tiennyt, että mä olen itse Hypokondria. Kuinka moni muu voi lesoo olevansa sairaus, jota miljoonat ihmiset maailmassa sairastaa? :D:D:D Now, how c00l is THAT?? :DDDDDD )

***

Aah.. Olipas se syväluotaava katsaus.. noh, vähän melkein kaikenlaiseen. =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.