IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

SYNTYMÄKARTTA.Keskiviikko 27.08.2008 22:53

Huom! Omat kommenttini ovat suluissa: 「」.

***

Nousumerkki Vesimiehessä

Mitä! Ollaanko täällä suunnittelemassa joitakin uudistuksia tai kehittelemässä uusia sovellutuksia? Vesimiesnousuisena olet silloin hereillä ja valmis suuriinkin henkilökohtaisiin uhrauksiin yhteisen hyvän nimissä. Valitettavasti muut eivät yleensä pysy sinun tahdissasi ja hyvät ideasi saavat täysin asiaan kuulumattoman vastaanoton. Et voi käsittää miksi jotkut voivat olla niin tyhmiä ja itsekkäitä. Asenteestasi johtuen vedät puoleesi itseään täynnä olevia Leijona tyyppejä, joiden lämpö ja ymmärrys katoavat kuin tuhka tuuleen tosipaikan edessä.

「 Mjoo, kyllä tämä aika täsmällinen kuvaus meikäläisestä on. Kiva tietää, että Leijonat saapuvat luokseni laumoittain, kun olen heistä aina niin liikaa pitänyt. =) 」


Aurinko Vaa'assa

Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia tekemään itsenäisiä ja itsekkäitä päätöksiä myös muita ihmisiä koskevissa omissa asioissasi. Pitämällä oman elämäsi vaa'an tasapainossa pysyvät muidenkin asiat paremmin raiteillaan.

「Hahaa.. Kaimmar joo. Itsenäisyyttä kyllä löytyy, mutta itsekkyyttä ei. Olen vaan liian hyvis.」


Kuu Jousimiehessä

Sinä se jaksat uskoa parempaan huomiseen vaikka mitä tapahtuisi. Tunteesi eivät tunne pysähtymisen käsitettä ja pettymystenkin keskellä jaksat etsiä valoa tunnelin päästä. Ja ainahan se valo on sieltä löytynyt. Vai mitä?

「 NYT TÄYTTÄ ASIAA! Tää on jo _täydellinen_ kuvaus musta. Wihuu~! xD 」


Merkurius Vaa'assa

Osaat ottaa muut ihmiset huomioon puhuessasi ja siksi sinun kanssasi on helppo keskustella. Oman mielipiteesi julkistaminen riittävän selkeällä tavalla onkin jo vaikeampaa ja vastausta joutuu joskus kaivelemaan tuntitolkulla.

「Jepujee. Näinhän tämäkin menee. Scary~」


Venus Neitsyessä

Sinä se osaat löytää rakkauden ja mielihyvän mitä ihmeellisimmistä paikoista. Osaat tulkita kumppanisi käyttäytymistä pintaa syvemmältä ja vain täysin rehellinen rakkaus saa suhteen pysymään kasassa. Sinua ei ole helppo pettää.

「Jaa-a.. eipä ole tuota kumppania vielä ollut, mutta rakkautta ja mielihyvää kyllä löydän mitä ihmeellisimmistä paikoista.. =P Ja tuo täysin rehellinen rakkaus -osuus on kyllä erityisen paikkansa pitävä.」


Mars Oinaassa

Tartut uusiin asioihin aina innostuksen vallassa etkä ehdi juurikaan miettimään mitä mistäkin tekemisestä seuraa. Elämän pioneerina joudutkin kestämään melkoisia kolauksia, mutta kumma kyllä siihenkin tottuu. Vai mitä?

「 Tää ei nyt mee ihan nappiin, koska päinvastoin mä olen just sellanen, että mietin etukäteen seurauksia vuoden, enkä mielellään tee mitään tosta noin vaan, ex tempore. =´D Mutta toi loppuosa on sit taas oikein. Elämän pioneeri, siinä vasta osuva ilmaus. Ja melkosia kolauksia olen kokenuki, ja niihin on jo tottunu. Vähä sillai, ettei enää oikeen jaksaa yllättyy mistään, ku "tämäkin oli odotettavissa".. :DD 」

***

No johan oli aika settiä. :DD Oli kyllä suurimmaks osaks ihan paikkansa pitävää juttua, mutta astrologiaan olen aina suhtautunu tietyllä varauksella.. Ihan hauskaa ajanvietettä, mutta siihen se loppuu mulla. =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.