IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

NEWS:n Yamashita Tomohisa (23) valmistui kaupan alalta Meijin Yliopistosta 19. syyskuuta. Tavallisesti valmistuminen kestää suositellut neljä vuotta. Viime kevään valmistujaisten aikaan häneltä puuttui kuusi kurssia, joten valmistuminen siirtyi. Meijin Yliopiston tavan mukaan syyskuussa, noin 30 oppilaan kanssa, kaupungin keskustan kampuksella järjestettiin valmistujaisjuhla, johon nämä n. 30 oppilasta osallistuivat.

Yamashita kertoi, "Fanienkaan ei tarvitse enää huolehtia, kun lopulta valmistuin" ja näytti huojentuneelta. "Neljän ja puolen vuoden urakka on nyt saatu päätökseen, ja tein parhaani", hän jatkoi ja katsoi iloisena valmistumistodistustaan.

***

Alkuperäinen lähde: nikkansports.com
Japanista suomeksi kääntänyt: Saz


ウワツ~~!!!Te ette siis tajua, kuinka iloinen olin lukiessani tuon uutisen! Viime keväänä olin kovin pahoillani, kun kuulin, että Yamashita ei vielä valmistuisikaan. (>へ<) Ja kun tänään sitten luin, että Yamashita on eilen saanut koulun päätökseen.. !! パーチー・パーチー!オメデトウ ( ^ _ ^)∠☆PAN!

Ihan hassua, kun ei se minua mitenkään henkilökohtaisesti kosketa, ja yleensä en sellaisista asioista välitä, jotka minua tosiaan eivät henk.koht. koske, mutta nyt taputin ja hyppelehdin täällä innoissani Yamapin kunniaksi. (^▽^*)

Tämä sai minut jopa katumaan sitä, että en mennytkään opiskelemaan kansainvälisen kaupan alaa.. Olisin valmistunut samantyyppiseltä linjalta kuin Yamapi. (´▽`*;)

Tuli samalla tehtyä ensimmäinen pitempi japani➝suomi käännöskin. (^^;; ) Tuli tunne, että tämä ilouutinen on nyt jaettava muidenkin kanssa! (*´∀`*)ゞ

Siispä, vielä kerran: お卒業おめでとう、山下くん!\(○^ω^○)/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.