IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nelosen keskustelupalstalla tässä tosiaan vierailin, kun aiemmin olin siellä vastannut kysymykseen, että mikä svengibiisi soi Nelosen "Harper's Island" -mainoksessa. Niin nyt sitten ajattelin taas käydä vilkaisemassa, oliko tullut mitään uutta ja olihan siellä.

Nimittäin juonipaljastus, että kuka on Se Murhaaja. . . . !!!!!!!!!

SAATANA!! Hiukan sekosin, ja pistin tyypille kohteliaan tappoviestin, että josko hän pääsisi tapaamiseen saunan taakse. Vain hän, minä ja haulikkoni. Olisin nimittäin kovin halukas opettamaan hänelle olematta pilaamasta muiden ohjelmailoa. Olin kyllä osin hiukan spoilaantunut jo valmiiksi niin, että minulla oli epäilyni, mutta tuo viimeisteli kakun reippaalla kermamässillä ja heitti kirsikatkin päälle lastauskuormurilla.

Vituttaa oikein todenteolla tuommoiset ilonpilaajat. Luulevat olevansa niiiiiiin hassunhauskoja spoilatessaan ohjelman suurimman salaisuuden. Varsinkin kun meikäläinen vieläpä rakastaa aina ratkoa tämän(kin) kaltaisia mysteerejä ja arvuutella "kuka sen teki". Sakinhivutusta kehiin oikein urakalla. Tai vaihtoehtoisesti Gitmon vankileirille hetkeksi, niin eiköhän se siitä! Kynsiä revittäessä irti sitä alkaa kovasti noudattaa pyydettyjä normeja. (^ω^)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.