IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kyllä mä nyt sitten olen niin ILOINEN!!11!1! (^____________^)

Tässä ku flunssa on ollu paranemaan päin, ni nyt mun oikee silmä on suoraan joltain eläintenpelastusohjelman pahimman laadun kissaflunssasta kärsivältä katilta. Yläluomi täysin paisunu, rähmii ja tää kipu... Juu, eihän tätä paljoo satu - "vain" silloin ku liikutan silmää + koko ajan, et ei siinä mitään. Viel vartti, ni pääsee soittaan lääkäriin, et josko sais apua vähän noin niin kuin asap.

Parempi määrätä sit niitä the good pillsejä, ni ehkä saatan pystyy olee tän kaa. Viime yön selvisin pelkällä suomalaisella sisulla, ku heräilin tasasesti kahden tunnin välein, ja silmän kiinni pito sattuu melkeinpä enemmän.

Emmä tajuu... Todellaki nyt jo se kirousteoria taas nostaa päätään, ku meitsiki on aina kroonisesti sairas. Nirri pois, ni ei vaivat paina. (=____=)

//ETA Soitin sinne lääkäriin, ja lääkärillä on joku röntgenpalaveri ja koulutusta, joten pääsen vasta kymmeneltä. Ihanaa. Tällasen aliensilmän kanssa onkin niin kiva tässä vielä vartoilla kaks tuntia. *huoh*

//ETA 2 No niin, tuli käytyä siellä lekurissa, ja koska kyseessä olen _minä_, tämä ei tietenkään ole pelkkä tavallinen silmätulehdus, vaan luomirauhasenikin ovat tulehtuneet, mistä johtuu yläluomen mahtava turpoaminen. Rähmääki pukkaa ämpärikaupalla, joten odotettavissa on silmän muurautuminen umpeen niin, että sitä sitten joko tonkien tai tinnerin kanssa avataan. (Mul on viimeks ollu silmätulehdus 9-vuotiaana, ja sillon oli molemmat silmät tulehtunu, ja ne aina yön aikana todellaki muurautu umpeen niin, et isä sit aamulla niitä yritti avata. "Ei sattunut." Muistan myös, et sit, ku niit ei kotikonstein saatu auki, paikalle kutsuttiin sairaanhoitaja, mut sitä varrotessa mun tuli nälkä, ja söin sit puuroa sokeana. >XD)

Mutta että ollaan täs ny sit vaan kyklooppina, ku huomen alkaa enkunkurssi. Annan ittestäni heti todella miellyttävän kuvan, ku ilmestyn paikalle tän (>_o) näkösenä. KETTU!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.