IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kun galleria ei enää riitä.Torstai 01.10.2009 22:58

"Uudesta" Galleriasta tulee niin ruma - ja jotenkin sekava. :S Minä monien muiden muassa pyysin Ylläpidolta, että käyttäjät saisivat valita käyttääkö uutta vai vanhaa tyyliä. Eniten kuitenkin harmittaa se, että uudessa stylesheetissä eivät vanhat modaukset ilman muutoksia toimi. KIITOS TÄSTÄ. Meikäläinenkään ole noita modeja vääntänyt kuin muutaman... Ja voitte uskoa, että se on melko rasittavaa hommaa säätää CSS:iä juuri kohdalleen, kun pieninkin virhe voi ryskätä koko sivun. Tekee tosi paljon mieli alkaa kaikkia noita eri modeja fiksata uuteen tyyliin sopiviksi. (>_<)

Toissailtaisessa chatissa Ylläpito kertoikin CSS-stailauksen ja modauksen muuttuvan helpommaksi (jonkinlaisena lohdutuksena juuri niille, jotka vanhat modinsa joutuvat pistämään uuteen uskoon), jolloin useampi käyttäjä saisi sivunsa haluamansa näköisiksi. PAHA VIRHE !! Jospa nyt jätettäisiin sivujenmuokkaus niille, jotka sen paremmin haltsaavat, okei? Ei vaan meikäläistäkään kukaan jelpannut modaamaan, vaan ihan itse alusta asti opettelin.

Nyt on ollut juuri hyvä, kun niin moni ei ole osannut modata, koska mitä voimmekaan odottaa, jos väh. joka toinen käyttäjä pystyy muokkaamaan sivunsa melkeinpä minkälaiseksi vain..? Emme ainakaan mitään hyvää. Jos Gallerian uudistuksen on tarkoitus parantaa käytettävyyttä, niin sitä ei ainakaan tule tapahtumaan, kun jonkun modit saattavat sisältää niin raskasta kamaa, että sivun lataus kestää tuhottoman kauan.

Muutenkin olen täysin koko uudistushömppää vastaan. Selityksenä mokomalle kuului, että Galleria on jäänyt kehityksessä jälkeen ja tullut tällaisenaan tien päähän. En minä vaan tajua, miksi _kuvagalleriasivustolla_ pitäisikään pystyä vaikkapa pelaamaan tai käymään kauppaa tai mitä nyt ikinä tämän uudistuksen myötä havittelevatkaan. Alkuperäiset "gallerialaiset" (siis ne _irkkaajat_) pyörittävät nyt hiirtä tuskissaan ja yrittävät painaa esciä paetakseen tätä Uutta Aikaa.

Minulla on sanottavanani vain, "Give me back my old IRC-Galleria without sälät sun muut höpönlöpöt."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.