IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Tänään.. en ole tehnyt mitään merkittävä tai historiaa mullistavaa. xD Kuhan ny aattelin muuten vaan kirjotella.. Tuntu siltä. ( ̄▽ ̄)

Whii~~! Oon ollu ihan vammas täs kattellessani 若葉のころ 「Wakaba no Koro」. Siin on taas yks ylidramaattinen ja ylinäytelty lollissarja.. xDD Mut toisaalta, lähes kaikki doramat on ylinäyteltyjä. xDD Esim. 「Remote」.. HAHAHA. XDDD Siinä tän päähenkilön ilmeet ja kaikki on kyl sitä luokkaa et eiss~~. o(>▽<)o ウキャキャウキャキャ Mut siinäki silti taas ku miettii, kuka esittää Kozaburo Himuroa, ni mitä muutakaan voi odottaa.. =DD Mut siis se koko juoniki.. En ny viitti siit sen enempää lörpötellä, ku jos joku haluu sitä kattel, ni saatan tehä jotai juonipaljastuksii vahingos, mut sanottakoon, et Bob on aika kova ukko... :D:D:D

Perustin tos muute pari päivää sitte uuden yhteisön 2456295, et sinne saa ihan vapasti liittyä, jos kuvauksen tuntomerkit pitävät paikkansa kohdallasi. (^-^) ニコッ Viimiset kolme viikkoo on mulla oikeesti kulunu pelkästään kattelles japanilaisii draamoja ja muita sarjoja.. Oon huomannu, et niist on tarttunu muhun jotain (ikäviäkö) piirteitä.. xD Esim. oon aina ollu hyper ja skidi yms., mut nyt viel kymmenen kertaa pahemmin. Oon päästäny sisäisen lapseni oikein kunnol valloilleen. (*´▽`*) Just eilen tos besto frendilleni, Lazzille, juttelin, et kauheeta ku kaikki mun kaverit on paljo enemmän sillein mature, et ne ei esim. leiki nalleilla ja yoyoilla niinku mä, tai rahtaa vanhoi lelujaan takasi varastosta huoneeseensa, ku ne on niin hienoja.. ^^;;

Mun huone on muuttumas semmottiseks, ku se oli ehkä joskus kymmenen vuotta sitte. xD Paitsi tietty noi kaikki japsikuvat yms. ei sillon vallottanu mun seiniä, vaan kissakuvat. (=^^=) (Tosin on mun vieläki jotai kissakuvii seinil.. xD) Mut haluisin ny jonku leikkikaverin..

Tietääkö/muistako joku viel sellasseet Teeny Weeny Family -lelut? Rakastin niitä! Ja nyt oon tuonu sen "teatterin" ja "päiväkodin" takas mun huoneeseen, ja haluisin leikkii niillä. =DD

Sitte! Mun on pakko saada joku porukka kokoon, jonka kans pelata Maggie-Shinjiä!! Se on niin paras! ヾ(@^▽^@)ノ わはは Gaki no Tsukaissa ne aina pelaa sitä tai jotaki vesioo siitä. Sit kaikki repee aina saatananauruun, jos Hamada hävii.. *bwahahahaa* XDD Mut Matsumoto on kans aina niin hyvä, ku sil ei meinaa millään pysyy pokka! =D Sit ku on se "Älä naura"-osio, ni Matsumoto saa aina iskun persuuksilles, ko ei pysty olee nauramati. (≧∇≦)

Sit oon ny taas vaihteeks kuunnellu enemmän Berryz工房:ta, ja laulanu mukana, ni eipä oo ihme, jos jää "kiddomode" päälle, ku laulaa sillein "lil'kiddo"-äänel - mikä on muuten ihanaa! ^^ Very Nice Berry Fields//Taste of Honey//Ikiyuku chikara wa sugoi~~!! ○^ω^○ (Tsunkujäisyys. xD)

No joo-o. Tuli vissiin taas puhuttu vähä kaikesta sitä sun tätä. Ihmeellistä sekametelisoppaa nää mun päivismerkinnät nykyään.. xDD Noo, sitä sattuu. (⌒▽⌒)

☆ミ(o*・ω・)ノイッテキマ-ス!! (Tarkottaa, että "mä meen nyt~~". ^^)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.