IRC-Galleria

Schattenjäger

Schattenjäger

The battle for a just society is one between the morally right and the politically correct.
Olen aivan järkyttynyt Suomeen rantautuneesta, käsittämättömästä maahanmuuttokritiikistä, eli täysin avoimesta rasismista! Kirjoitan tämän avoimen kirjeen kaikille Suomen rasistisille natseille meidän suvaitsevaisten, 2000-luvun, MODERNIEN suomalaisten puolesta! Olen koonnut tähän maahanmuutokriitikoiden yleisimpiä argumentteja ja esitän niihin vasta-argumentit, kumoten nämä natsien naurettavat väitteet.

"Monikulttuurisuus ei toimi, vaan pahimmillaan lisää rasismia yhteiskunnassa."

Tämähän ei pidä ensinnäkään paikkaansa, koska rikkaus, rikkaus, rikkaus, rikkaus, rikkaus, hitler, natsi, rasismi, rasismi, rasismi, hompanssi, rasismi, rikkaus, rasismi ja ennen kaikkea rikkaus!

"Maahanmuuttokiintiöinen työhönottopoltiiikka on rasistinen kantaväestöä kohtaan."

Vielä typerämpi ja naurettavampi väite, ihan naurattaa tämmöinen. Sillä kaikkihan tietävät, että rasismi, rasismi, rasismi, integraatio, sopeutuminen, rasismi, positiivinen syrjintä, positiivisuus, positiivisuus, kivakivajeejee, väliaikainen apu, rasismi työmarkkinoilla.

"Maahanmuuton vaikutus ongelmiin, joita se yrittää ratkaista, on korkeintaan marginaalinen ja pahimmillaan se vaan levittää yhdelle alueelle keskittyneitä ongelmia laajemmalle alueelle."

Tähän törmää todella usein ja paras taktiikka on vedota valkoisen nauttimiin etuoikeuksiin ja etenkin mustien orjuuteen, joista tämän sukupolven valkoiset ovat vastuussa. Parhaiten asian ytimeen pääsee kutakuinkin näin: rasisti, rasisti, etuoikeitettu, valkoinen, valkoinen, valkoinen, saasta, valkoinen, rasisti, golf, rasisti, vastuu, syyllisyys, taakka, rasisti ja hompanssi.

"Maahanmuuttajat ovat selvästi yliedustettuina Suomen ja etenkin pääkaupunkiseudun väkivalta- ja raiskaustilastoissa."

Rikostilaston, jossa maahanmuuttajat ovat yliedustettuina, tulkitseminen niin, että maahanmuuttajat ovat siinä yliedustettuina kertoo meihin suomalaisiin juurtuneesta rasismista ja ennakkoluuloista. Hompanssille, joka ottaa esille tällaiset keksityt tilastot kannattaa sanoa, että: rasisti, rasisti, rasisti, vihapuhe, vihapuhe, rasismia kohtaavan maahanmuuttajan epätoivoinen avunhuuto, tahallinen väärintulkinta, ennakkoluulo ja rasismi.

Maahanmuuttokriitikoilla on hihassaan myös paljon muita yleisiä "argumentteja", joilla yritetään saada läpi oma rasistinen, mutta älä pelkää! Nämä kaikki argumentit voidaan kumota yhdellä tai useammalla seuraavista:

Rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, rasisti, persu ja natsi

Näillä argumenteilla pääset jo alkuun. :)

RAKENTAVAN keskustelun puolesta! -Suomen suvaitsevaisto.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.