IRC-Galleria

Tiedot

Nimi
Seita Parkkola
Asuinpaikka
Turku

"Kukapa ei olisi täysin onnellinen, jos hänellä on vapautta, kukkia, kirjoja ja kuutamoa." O. Wilde

Huom! Jos on jotain meidän kirjoihin tai yleensä kirjoittamiseen liittyvää kysyttävää, kysy, kerro, kommentoi. Vastataan, jos osataan ja vaikka ei osattaisikaan.

  Kuvassa ex-lapsitähti - tanssija & näyttelijä - Aava kirjoista Lupaus ja Loisto.
  Albumi
  Lupaus - Rajat Express vol 1

  Etkö vielä ole jäsen?

  Liity ilmaiseksi

  Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

  Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

  Boksi

  Maaginen tarina perheestä, joka ajaa leirintäalueelle ja juuttuu sinne kuin karille.

  Kaksi 14-vuotiasta poikaa, graffitien peittämä varastorakennus, uhkarohkeat leikit ja kymmenien metrien pudotus varmaan kuolemaan. Seita Vuorela punoo kasaan tarinan nuoruudesta, elämän rajallisuudesta ja kaiken tukahduttavasta surusta. Tragedian keskelle joutunut Mitja etsii äitinsä ja veljensä kanssa uusia maamerkkejä kaukaa kotoa. Päämäärättömästi vaeltava kolmikko luulee päätyneensä Lands End -leirintäalueelle sattumalta. Mutta kun Mitja törmää rannalla villien rantapoikien yhteisöön ja kiehtovimpaan tapaamaansa tyttöön, hänen roolinsa seikkailussa tuntuu valmiiksi käsikirjoitetulta. Mysteeri avautuu mestarillisesti kerros kerrokselta.


  Seita Vuorela (ent. Parkkola, s.1971) on ollut Finlandia Junior -ehdokkaana kahdesti sekä voittanut arvostetun Pépites-palkinnon romaanistaan Viima (2006). Hänen tuotantoaan on käännetty jo kahdeksalle kielelle.