IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.06.2009 03:34

En nyt enää sen kummemmin jaksa hehkuttaa, mutta oliko vaan vähän parasta sunnuntaina. <333
KIITOS NIGHTWISH!!! <333

Muutkin bändit oli jees, Stratovarius varsinkin ihan siinä määrin, että voisin enemmänkin perehtyä niiden musaan. :)

Marco oli vaan niin paras The Islanderissa... Ihanan hämmentynyt hymy... "Minä unohdin tekstit!" Alusta sitten vaan, mutta taisi sen takia jäädä Escapist soittamatta. Settilistan sain napattua, ja hyvä niin, koska mitään nimmareita tai kuvia en voinut yrittääkään, kun junaan piti ehtiä. Ja sit ne soitti Romanticiden, vähänkö kuolin. <3

Sauna-paita tuli kuitenkin ostettua kokoelmaa kasvattamaan, se on ihanan shokkikeltanen. :D <3

Ärsytti ne järjestelyt. Mä en jonottanut kun pari tuntia, ja ihan kävelin sinne lavan eteen. Pääsin kuitenkin kolmanteen riviin ihan Empun kohalle, eli loistava paikka oli. Edessä oli mua lyhyempiä tyyppejä, joten näin tosi hyvin. <3 Kumminkin jotkut, jotka oli jonottaneet yön yli, jäi ilman eturivipaikkaa, kun jotkut tyhmät vaan hengaili siellä jonon vieressä ja sit vaan juoksi kaikkien ohi. Vittumaista tollanen, hyi ihmiset.

Rankka päivä, mutta oli kyllä sen arvosta. Kymmenen tuntia juomatta, kakstoista syömättä ja kymmenen jalkeilla putkeen. Junamatka oli ihan helvettiä, kun oli ihan täysi juna. Ravintolavaunun lattialla sitten istuskelin loppumatkan korvatulpat korvissa, kun ihan jumalaton meteli oli. Hyi.

Kumminkin oikeesti, oon niin ilonen, että olin tuolla. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.