IRC-Galleria

Serri

Serri

on lähinnä kyllästynyt...

Kotona taas... Tiistai 23.10.2007 01:17

Reissaaminen alkaa jossain vaiheessa kyllä rasittamaan ihan kympillä... mutta en siitä huolimatta olis mistään hinnasta jättänyt viime viikonloppua väliin kun olin jhl:n opiskelijapäivillä Karjaalla. Hieman haikea fiilis on siitä, että noi opiskelijayhdistyksen hommat jää multa taka-alalle nyt kun olen töissä, mutta onhan se niin, että ei ihmisen juuret mihinkään ihmisestä lähde :)

Mun AY-juuret on kasvanu vasta kahden vuoden ajan, mutta se on ollu senverran hienoa aikaa, että tulen taatusti aina puhumaan nuorten ja opiskelijoiden asioista isolla sydämellä. Mä en olis ikinä uskonut kaks vuotta sitten olevani tässä tilanteessa jossa mun tietotaitoa ynnä muuta aktiivisuutta arvostetaan näinkin paljon mm. mun omalla työpaikalla jossa en ole vielä vuottakaan ollut. Nyt on tiedossa lisää aktivismia työelämän haasteissa...

Jos joku vielä väittää mulle, ettei opiskelijatoiminta esimerkiksi ole tarpeellista, saa hän hyppiä vaikka kuuseen. Mulla ei ilman sitä riittäis sitä rohkeutta tarttua asioihin, mitä nykyään. Oli mun tilanteeni tulevaisuudessa mikä tahansa, oli mulla minkälaisia luottamustehtäviä tahansa, niin juuriani en unohda :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.